НЕ туристичний Лондон

  1. Тейт Модерн
  2. Barfly і Roundhouse

У статті про класичних пам'ятках Лондона ми вже розповідали вам про Букінгемському палаці, площі Пікаділлі, Біг Бені, які не обділені увагою туристів. Але чарівність Лондона не тільки в його архітектурних і культурних цінностях. Отже, 10 місць за 24 години: британська столиця очима лондонців.

Тейт Модерн

Хоча багато британців відносяться до сучасного мистецтва скептично, ця галерея дуже популярна серед лондонців Хоча багато британців відносяться до сучасного мистецтва скептично, ця галерея дуже популярна серед лондонців. Будівля галереї побудовано з великої покинутої електростанції на південному березі Темзи і саме по собі виглядає як витвір мистецтва. Приголомшливі експозиції і регулярні арт-заходу, а також інсталяції в головному залі галереї нікого не залишають байдужим.

Монмут-стріт

Вулиця Монмут-стріт знаходиться недалеко від площі Ковент Гарден Вулиця Монмут-стріт знаходиться недалеко від площі Ковент Гарден. Тут величезна кількість цікавих і унікальних магазинів, бутіків, а також невеликих книжкових крамниць і кав'ярень. Ідіть сюди за оригінальними подарунками, одягом від молодих британських дизайнерів або просто подивитися на вітрини.

Дегустація вин на LondonEye

Так, LondonEye - це гігантське колесо огляду, і, так, це місце для туристів Так, LondonEye - це гігантське колесо огляду, і, так, це місце для туристів. Але якщо ви не хочете стояти у величезній черзі для того, щоб потім разом з 25 іншими туристами вирішувати, хто буде стояти ближче до вікна. Ви можете взяти участь в одній із спеціально організованих індивідуальних дегустацій вин, і опинитися в одному з кращих барів міста з чудовим видом на Лондон. Тільки уявіть: ви, гарне вино, легкі закуски і Лондон з 135-метрової висоти.

судові Інни

Судові Інни (традиційна форма самоорганізації адвокатської спільноти) вперше були створені в 14 столітті Судові Інни (традиційна форма самоорганізації адвокатської спільноти) вперше були створені в 14 столітті. Кожен повноправний адвокат ( «барристер») повинен вступити в одну з чотирьох юридичних корпорацій, або палат - Лінкольнс-інн, Грейс-Інн, Міддл-Темпл або Іннер-Темпл. Опинившись в одній з чотирьох, що залишилися палат Судових іннова, наприклад, в Міддл Темпл, ви немов повернетеся назад в часі, в 14 століття. Сьогодні, судді та адвокати і раніше працюють, вчаться, а іноді навіть живуть в цих чарівних околицях.

Повечеряйте в J. Sheekey

Якщо вам подобається вечеряти пліч-о-пліч зі знаменитістю, прямуйте в один з ресторанів CapriceHoldings:   LeCaprice   - пивну в стилі арт-деко, - The Ivy або рибний ресторан   J Якщо вам подобається вечеряти пліч-о-пліч зі знаменитістю, прямуйте в один з ресторанів CapriceHoldings: LeCaprice - пивну в стилі арт-деко, - The Ivy або рибний ресторан J. Sheekey з шкіряними лавками, обшитими панелями стінами і величезна колекція творів мистецтва (найзатишніший з мережі). Два останніх знаходяться прямо в центрі театрального кварталу Лондона. Серед їхніх клієнтів всім відомі Боно і Анджеліна Джолі.

Кенсінгтонські сади

Літні мешканці Лондона визначено скажуть, що німці залишили свій відбиток на місті Літні мешканці Лондона визначено скажуть, що німці залишили свій відбиток на місті. Безумовно, вони мають рацію, але бліц 1940-41 років - не єдиний «внесок» вихідців з Німеччини в архітектуру Лондона. У 1728 році Кароліна Бранденбург-Ансбах, дружина короля Георга II німецького походження, почала роботи зі створення штучного озера Серпентини та благоустрою прилеглих газонів і пішохідних доріжок в південній смузі Гайд-парку - пізніше перейменованого на Кенсінгтонські сади. Весь парк, не поспішаючи, можна обійти хвилин за 40. А з травня по вересень можна навіть купуватися в озері.

У Кенсингтонському палаці, розташованому на західному краю парку, жили різні члени королівської сім'ї, але, він звичайно, завжди буде асоціюватися з його найбільш відомим мешканцем - принцесою Діаною. Тут багато що нагадує про принцесу, в тому числі фонтан, присвячений її пам'яті.

BerryBros. & Rudd

Поет лорд Байрон часто заходив в   BerryBros Поет лорд Байрон часто заходив в BerryBros. & Rudd і навіть прославляв цей магазин в своїх творах: «Давайте пити, любити, сміятися, веселитися; А проповідь з касторкою будуть завтра литися. »Перший винний торговець Великобританії, колись продавець кави, в 1698 році відкрив на вулиці Сент-Джеймс винний магазин, який до цих пір вважається одним з кращих в світі. Незважаючи на популярність, тут немає ні краплі снобізму. Персонал завжди радий розповісти про переваги більш дешевих вин і спиртних напоїв, які вони продають, поряд з рідкісними сортами вин.

Newman Arms

Newman Arms - сімейний паб в центрі Лондона, який відвідують багато місцевих жителів. Це відмінне місце для тих, хто хоче пройнятися пабної культурою британців. До речі, на другому поверсі тут подають традиційні британські пироги.

Barfly і Roundhouse

Музичний клуб Barfly - це перевалочний пункт нових груп в гонитві за славою Музичний клуб Barfly - це перевалочний пункт нових груп в гонитві за славою. Тут виступали Oasis і Coldplay, а також Blur і the Young Knives. Тільки тут ви зможете повністю відчути музичну культуру Лондона - світової столиці андерграундной музики.

Через дорогу в переобладнаному сараї по ремонту паровозів знаходиться Roundhouse, що вражає своєю різноманітною програмою, яка включає виступи іменитих музикантів, коміків і навіть циркові номери.

Новости