Не включається Samsung Galaxy S2 - причини і що робити

  1. Причини чому не включається смартфон
  2. Перша і найпоширеніша причина - акумулятор
  3. Друга причина чому не включається телефон - ЗУ
  4. Третя причина чому не включається телефон - програмна
  5. Що робити, коли samsung Галаксі s2 не включається?

Samsung Galaxy S2 - флагман 2011 року, у багатьох користувачів все ще в строю і справно виконує свої функції. Але з кожним роком маса смартфонів цієї моделі починають обростати проблемами і чаші засмучувати своїх власників. Одна з поширених проблем - не включається samsung galaxy s2, буває, трапляється навіть після зарядки акумулятора.

Основна маса користувачів не намагаються відновити працездатність апарату і зазвичай викидають його. Хоча, у подібної техніки великий запас міцності і можна спробувати відремонтувати своїми руками.

Причини чому не включається смартфон

Є кілька основних причин чому може не працювати девайс:

Перша і найпоширеніша причина - акумулятор

Батарея, расходник, що вимагає періодичної заміни. Трапляється, що навіть з новою батарейкою, сумісного Галаксі с2 не включається і не подає ознак життя, тоді варто перевірити напругу тестером або попросити зробити це продавця, у якого купували товар. Ринок наповнений китайськими підробками, тому така ситуація не виключена.

Друга причина чому не включається телефон - ЗУ

Несправність зарядного пристрою, причина чому не включається сумісного Галаксі з 2. Як і в першому випадку, можливо, це підробка і варто перевірити саме зарядник. Але може бути ситуація, провід перебитий або пошкоджена, одна з жил в даному випадку рветься і тому заряд телефону не відбувається.

Різновид проблеми зарядника, перегрів плати, коли не включений сумісного с2 довго лежить з підключеним харчуванням, можливий перегрів і вихід з ладу контролера харчування, з подальшим «окірпічіваніем» девайса.

Третя причина чому не включається телефон - програмна

У андроїд смартфонів періодично злітають прошивки, особливо у таких старичків, як samsung s2, панікувати і викидати пристрій не варто, в більшості випадків все відновити події. Як відновити прошивку дивіться відео в кінці статті.

Різновид програмного збою - нестача місця для запуску системи як на внутрішній пам'яті смартфон, так і на зовнішній карті пам'яті. У даній ситуації сумісного Галаксі з 2 не включається і на екрані постійно горить напис сумісного.

Що робити, коли samsung Галаксі s2 не включається?

Симптоми несправностей, коли не включається телефон, у всіх сумісного Галаксі з 2 однакові - апарат не завантажується або завантажується тільки до логотипу samsung. Лікування просте, але необхідно виконувати інструкції строго за списком:

  1. Заходимо в режим відновлення пристрою, для цього натискаємо і утримуємо кнопки «+» регулятора гучності, кнопку вкл - викл і кнопку Home.
  2. Відкриється сервісне меню (як на картинці), необхідно вибрати (навігація за допомогою клавіш гучності) «wipe data / factory reset» та натиснути кнопку Home.
  3. Проробляємо ту ж операцію, але тепер вибираємо «wipe cache partition», підтверджуючи вибір кнопкою Home.

Після даних процедур отримуємо чистий samsung galaxy s2 i9100, із заводськими настройками і без призначених для користувача даних у внутрішній пам'яті, на симке і зовнішній карті пам'яті всі дані зберігаються.

Завантаження пристрою повинна пройти без проблем, залишається тільки налаштувати смартфон під себе і користуватися далі. На пару років ви зможете забути про проблему, коли samsung s2 може не включатися в найвідповідальніший момент.

Не включається телефон Samsung Galaxy - відео

Що ще почитати

Що робити, коли samsung Галаксі s2 не включається?

Новости