Недороге, але привабливе нижню білизну, як зробити вибір?

  1. Які моделі жіночої білизни можна купити оптом
  2. Жіноча білизна оптом від великого постачальника

Вибір постачальника якісної білизни - основне завдання для представників малого бізнесу, які займаються продажем цього товару

Вибір постачальника якісної білизни - основне завдання для представників малого бізнесу, які займаються продажем цього товару. Інтернет Магазин Колготофф Опт пропонує замовити жіночі колготи, трусики, бюстгальтери і сорочки за низькими цінами. Закупівля в дистриб'юторів відомих зарубіжних та вітчизняних брендів дозволяє сформувати кращу пропозицію на ринку для фізичних і юридичних осіб.

Які моделі жіночої білизни можна купити оптом

Жіноча білизна недорого оптом представлено у всій розмірній сітці. Кількість моделей перевищує 100 одиниць. Щоб зробити вибір, раціонально визначитися зі стилем, визначити для себе цінову категорію і бажаних виробників. У магазині «Колготофф» можна замовити білизна Jadea оптом, моделі «Лормар» та інших відомих брендів.

Розмір визначається досить просто. Для трусиків міряється обхват стегон. Для бюстгальтера доведеться знати обхват всіх грудях і області під грудьми. Різниця між цими значеннями і визначається розміром в буквеному форматі (від А до F за англійським алфавітом). Найменший бюстгальтер - А (від 10 до 13 сантиметрів виступ грудей).

Найменший бюстгальтер - А (від 10 до 13 сантиметрів виступ грудей)

У магазині здійснюється продаж моделей для різної фігури. Наприклад, нижню білизну Лормар оптом представлено переважно моделями для стрункої фігури. Окремо в асортименті присутні формати для жінок і дівчат з нестандартними формами. Ще один варіант білизни призначений для тих представниць прекрасної статі, хто відвідує фітнес-клуб. Спеціальний крій сприяє комфортній фізичної активності.

Трусики з асортименту представлені в моделях з натуральних і синтетичних тканин. Увага дівчат і жінок приваблюють варіанти їх мережива. А правильно обраний бюстгальтер сприяють підкреслення переваг фігури. В інтернет-магазині «Колготофф» ви можете замовити варіанти з кісточками, бретельками або без таких елементів. Щомісяця в асортимент додається більше 50 моделей білизни відповідно до модними трендами.

Жіноча білизна оптом від великого постачальника

Доставка обраної продукції можлива в усі регіони країни. Жіноча білизна в Україні оптом може бути придбано на гроші, з оплатою по банківській карті або прямим переказом на рахунок магазину.

Замовляйте партію білизни будь-якого обсягу без обмежень по розмірній сітці або мінімальної кількості придбаних одиниць.

Новости