Неймовірна щедрість Apple: 32 ГБ пам'яті в стандарті для iPhone

Якщо ти дивишся презентації Apple, то там кожен раз розповідають, які чудові функції Apple Pay або 3D Touch. Для розваги вони може бути і нічого, але ми, користувачі, мислимо більш приземлено. Нам би пам'яті побільше, та батарейку довготривалу. Так може Apple нарешті порадує нас по цій частині ?!

Від аналітика Кевіна Ванга, глави компанії IHS Technology, прийшли новини. Вивчаючи комплектуючі в ланцюжку постачальників для майбутнього iPhone 7, він виявив, що цей смартфон (а швидше за все і iPhone 7 Plus) в стандартній комплектації отримає 2 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої.

Вивчаючи комплектуючі в ланцюжку постачальників для майбутнього iPhone 7, він виявив, що цей смартфон (а швидше за все і iPhone 7 Plus) в стандартній комплектації отримає 2 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої

Нагадаю, що з 2012 року, коли тільки з'явився iPhone 5, 16 ГБ вбудованої пам'яті стали стандартом для нових iPhone, хоча конкуренти пропонують як мінімум в 2 рази більше місця. Ну не відрізняється Apple щедрістю, навпаки, вельми раціональна і економна компанія.

У підсумку ми маємо iPhone SE, який пише відео в 4К, але у нього всього 16 ГБ пам'яті в стандартній версії, зовсім мало. Apple підштовхує користувача витратити «зайві» $ 100, начебто доплата і не така велика, але отримуєш набагато більше корисного місця під зберігання даних.

Так що якщо прогноз виявиться вірним, то для багатьох покупців це буде радісною новиною. Тому що соромно зараз продавати 16 ГБ за такі гроші. Ніхто крім Apple не продає топові смартфони з маленьким обсягом за 60 тисяч рублів. Хоча і 32 ГБ все одно не так вже й багато, якщо врахувати, скільки важать сучасні ігри або те 4К відео.

Зауважу, що в нових планшетах iPad Pro в стандартній версії якраз коштує 32 ГБ пам'яті, але прибрали з продажу варіант з 64 ГБ. Тому якщо потрібно більше місця, то доводиться доплачувати за 128 або 256 ГБ.

Думаю, що і з лінійкою iPhone 7 ситуація повториться. Через 4 роки Apple зробить широкий жест і скаже, що почули прохання людей і тепер пропонують 32 ГБ в базі. Ну а кому цього мало, можуть купити смартфони з 128 або 256 ГБ вбудованої пам'яті. І ніяких карток пам'яті, тому що це зло.

джерело: Forbes

Так може Apple нарешті порадує нас по цій частині ?

Новости