Неокуб Neocube в Омську

1000р - в подарунковій коробочці
Для покупки телефонуйте Tele2 8-950-957-77-70
Neocube - це 216 сферичних, досить сильних магнітів з редкоземельного металу неодиму. Магнітні кульки мають настільки потужне магнітне поле, що здатні витримати в 500 разів більше власної ваги. Неокуб не дарма називають головоломкою з мільйонами рішень - її можна скласти в будь-яку фігуру або візерунок, починаючи від класичних форм на кшталт куба, піраміди, кулі і т.д., закінчуючи різноманітними фігурами, які ви самі придумаєте.

Натискаємо на КАРТИНКУ
Натискаємо на КАРТИНКУ   Жив-був в США хлопчик на ім'я Крістофер Реда





Жив-був в США хлопчик на ім'я Крістофер Реда. Молодий чоловік був з таких людей, які не в змозі знайти роботу для своєї душі. Він жив в підвальчику рідного дому і трудився скромним менеджером зі збуту товару. На роботі у хлопця завжди була єдина проблема - в потрібний момент перед очима ніколи не було авторучки: він весь час втрачав їх. «Для торговця ручка - те ж саме, що для столяра молоток», - так висловлювався цей хлопець.
Після цього він вирішив змайструвати магнітний тримач на допомогу ручці: взяти простий магнітик, а інший, такий же з зворотною полярністю, приробити до губиться авторучці, щоб вона мала властивість висіти на брюках, на сорочці та інше.
Але в кінцевому процесі, як це часом буває, ідея з кріпленням для ручки просто забулася. Зате Крістофер дуже серйозно захопився магнітами, став їх збирати і розважатися. Поступово він почав складати з виробів все більше мудровані об'єкти. «Так, таке заняття було неабиякою втратою часу», - визнає молода людина. Але в цей же час це стало прекрасним ліками від занепаду настрою і взагалі цікавим розвагою!
Рано чи пізно, Крісу спала ідея головоломки з невеликих круглих магнітиків - таким чином з'явився "неокуба". Як завжди була проблема: він повинен бути достатньої сили, щоб кругляшки трималися разом. Цими характеристиками володіє магнітний сплав на платформі неодиму (неодим-залізо-бор). Неодім - дивовижний метал роду лантаноїдів, елемент досить дорогий у виробництві, зазвичай, він використовується в непобутових цілях. Крістофер почав шукати неодимові матеріали в США. Питав в різних місцях, і виявилося, що кожен кубик обійдеться йому в вдалому випадку в 100 доларів. Зрозуміло, що жодна людина не купив би таку штуковину за запропоновані гроші! Тоді хлопець кинув клич по всьому світу і знайшовся виробник з Китаю, який натякнув набагато більш дивну ціну. Вже вибачте любителі товарів з логотипом "Made in USA".
Реальне народження неокуба і перший збут відбулися влітку 2007 року. До нинішнього моменту Крістофер Реда розпродав багато десятків тисяч магнітних виробів по всій планеті. Всю роботу: поширення, поставки, клієнтське обслуговування, - він робить на пару зі своєю дівчиною. Взагалі, брендом NeoCube ™ володіє його фірма Strong Force INC. Не дивлячись на це, як це завжди буває, хороший задум підхопили всі інші і почали її тиражувати. На даний момент існують сотні фабрик, які виробляють іграшковий кубик. А ім'я комерційної марки перетворилося в ім'я самого товару.

Новости