Неперевершений стиль чоловічих кросівок New Balance: з чим носити, модні тенденції

  1. Американська марка, що створює тенденції
  2. New Balance - з чим носити
  3. Снікерси і костюм

Культовий спортивний бренд New Balance почав свою діяльність на початку XX століття в США. Спочатку компанія виробляла ортопедичне взуття, а в 1961 році випустила на ринок кросівки для бігу Trackster. Марка добре відома на світовому fashion-ринку в основному завдяки спортивних варіантів. Чоловічі кросівки New Balance - класика, до якої з задоволенням повертаються любителі канонів моди і спортивного стилю життя. З ростом популярності вуличного стилю збільшилася популярність взуття марки. Сьогодні її носять не тільки спортсмени, а й знавці сучасних тенденцій.

Американська марка, що створює тенденції

Сміливим послідовникам моди підійде взуття New Balance. Вироби американської марки характеризуються високою якістю. Для виробництва використовується спінений ABZORB, який розташований в підошві, відповідає за правильну амортизацію. Захищені гумою з композитних матеріалів підвищеної міцності, завдяки чому знос відбувається набагато повільніше.

Матеріал, з якого виготовлені кросівки, відводить вологу назовні, а система Dri-Lex попереджає злами. Таке взуття стійка до цвілі, запахів. Бренд ставить на інновації, йде на крок попереду конкурентів. Якщо ви відстежуєте тенденції, то знаєте, що в сезоні 2018/19 переважають снікерси різних кольорів. З чим носити чоловічі New Balance таких відтінків? Рекомендуємо джинси практичного чорного кольору.

Якщо ви є людиною активною, протягом дня у вас багато справ, ви повинні швидко переміщатися з місця на місце, взуття цієї марки буде ідеальною пропозицією. Спортивна елегантність - хіт вже декількох сезонів. Якщо вам подобається відчувати себе модно одягненим, і ви хочете кожен день носити зручне взуття, подивіться фото Нью Беланс - кросівки: нова колекція. У бренда є величезна кількість моделей різних кольорів, кожен вибере без проблем щось для себе.

New Balance - з чим носити

Американський бренд з впізнаваним логотипом «NB» - синонім передових технологій і бездоганної якості. Новаторському розроблена взуття підходить для повсякденних образів. У багатьох виникає питання: з чим носити New Balance? Чоловічі кросівки гармонійно поєднуються з класичними джинсами, сорочкою вільного крою. Такий зручний комплект можна надіти на заняття до навчального закладу, роботу, у вільний час.


Моделі синього кольору підійдуть для тренажерного залу і ранкового бігу підтюпцем. Кросівки New Balance чоловічі на фото з'єднані з джинсами, що відкривають щиколотки, а також світшоти. Такий образ модний і комфортний.

Червоні або коричневі кросівки підійдуть для створення образу у вуличному стилі. Їх можна носити з футболкою, толстовкою, джинсами і брюками чінос.


Снікерси і костюм

Всі, хто хоче поєднувати кросівки з шикарними костюмами, повинні вибирати стримані, класичні варіанти, які гармоніюють з кольором верху, краваткою. Яскраві візерунки, металеві вставки та інші модні додатки тут недоречні. Замість цього можна використовувати такі благородні матеріали, як шкіра або кашемір.

Дуже добре виглядають вузькі моделі з низьким верхом і плоскою підошвою, виглядають елегантно і не дуже громіздко. Випадково, але не недбало - це правило, якого потрібно дотримуватися. На питання, з чим носити кросівки New Balance чоловічі, можна відповісти, що моделі зі шкіри та замші нейтральних відтінків (пісочний, сірий, темно-сірий) ви можете надіти практично з усім. У будь-якому випадку власнику цього бренду гарантовано якість. На нашому сайті можна подивитися і купити моделі з нової колекції.

З чим носити чоловічі New Balance таких відтінків?
У багатьох виникає питання: з чим носити New Balance?

Новости