Нещодавно народила: з'явилися шокуючі подробиці ДТП на Миколаївщині

Друзі загиблих розповіли подробиці страшної аварії на Миколаївщині. Відомо, що пасажирами маршрутки, яка розбилася в Миколаївській області, була молода подружня пара з Гомеля (Білорусь) Олександр і Тетяна К. Друзі загиблих розповіли подробиці   страшної аварії   на Миколаївщині

Також стало відомо, що в результаті ДТП чоловік загинув на місці події, а жінка отримала важкі травми. Про це пишуть українські ЗМІ.

Про це пишуть українські ЗМІ

"В результаті ДТП Таня отримала множинні травми обличчя та кінцівок. Момент аварії вона не пам'ятає, оскільки у неї часткова втрата пам'яті. Її чоловік загинув на місці аварії", - розповіла подруга Тетяни з Гомеля, що попросила не називати її ім'я.

Популярні статті зараз показати ще

За словами співрозмовниці, вона також повинна була їхати зі своїми друзями, але через маленьку дитину поїздку вирішила скасувати. Також дівчина додала, що Таня недавно народила сина.

Також дівчина додала, що Таня недавно народила сина

"Вдома у неї залишився 4-місячна дитина", - розповіла дівчина.

За словами іншого жителя Гомеля, у якого в ДТП постраждала мати і її сестра, людей на морі везли підприємці, що займаються перегоном авто з Білорусі в Україну.

"Вони перевозили людей" багажем ". Пасажирам говорили, що їдуть у справах, але, як з'ясувалося, оформляли на людей довіреність, а авто в результаті перепродавали. За це пасажирам платили по 40 доларів, плюс давали можливість пару годин відпочити на морі", - розповів наш співрозмовник.

За словами чоловіка, деяких пасажирів "кидали".

Один автомобіль виявився краденим, і дівчина, на яку оформили авто, повинна за нього платити. Також чув, що одного хлопця бізнесмени "кинули" і він добирався додому автостопом.

Також чоловік повідомив, що водій мікроавтобуса, який потрапив в ДТП, під час руху заснув.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інспектор Віталій Ольхов під час судового засідання у скандальній справі Зайцевої-Дронова заявив, що водії не могли запобігти страшну трагедію, через порушення ними ж ПДР .

Як повідомляв портал "Знай.ua" пішов з життя Хабаровський мільярдер Ігор Неклюдов. Ось як це сталося: 15 липня Неклюдов, здаючи заднім ходом на "Мерседесі" своєї дружини, збив однорічну дитину. Все це відбулося на території туристичного комплексу "Заимка", і, мабуть, сильно схвилювало Ігоря Михайловича, там же через деякий час у мільярдера і стався інфаркт.

Новости