Newbury Hall - середню освіту у Великобританії, STUDY.UA

Newbury Hall - це інтернаціональна школа в кращих традиціях британської освіти. В обстановці класичної школи-пансіону, керівництво школи створило ідеальні умови для навчання і розвитку особистості кожного студента, адже основні постулати Newbury Hall - це індивідуальний підхід і максимальна націленість на розкриття потенціалу учнів. У школі вчаться тільки міжнародні студенти, що дозволять їм легше адаптуватися в країні, перш ніж почати свій шлях у вищому навчальному закладі. Школа приділяє велику увагу мовній практиці. Велика увага тут приділяється дисципліні, суворо прописаним розкладом, школярі майже весь час зайняті як навчальної, так і позакласної програмою. Це невелика школа, в класах рідко буває більше восьми осіб, що дозволяє вчителям проявляти максимум уваги кожному студенту окремо.

Newbury Hall знаходиться в Ньюбері, графство Беркшир, в 90 кілометрах на захід від Лондона. Чисельність населення міста становить близько 50 тисяч чоловік. Це мальовничий англійське містечко, розташований на річці Кеннет. Сама школа знаходиться в 10 хвилинах ходьби від центру міста і п'яти хвилинах від міського вокзалу. З Лондона в Ньюбері можна дістатися міжміським автобусом або електричкою. До того ж, у вартість навчання в школі входить трансфер з будь-якого аеропорту Лондона перед початком триместру.

Якщо ви хочете дізнатися докладніше про програми, зареєструватися, або отримати консультацію, залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.

  • Вік: від 14 років;
  • Тривалість програми: 1 рік;
  • Структура програми: 4-5 предметів.

Однорічна програма GCSE призначена насамперед для тих, хто не має закінченого середньої освіти. Диплом, отриманий після закінчення програми, дозволяє студентам надходити на програму A-level в Newbury Hall або будь-який інший школі Великобританії.

  • Вік: від 16 років;
  • Тривалість програми: 2 роки;
  • Структура програми: 4-6 предметів.

Вимоги до вступу: знання англійської мови на рівні шкільної програми відповідно до віку учня, табель успішності зі школи.

Студенти програми A-level глибинно вивчають обрані предмети, безпосередньо пов'язані з майбутньою спеціальністю. Цю програму називають «золотим стандартом» середньої освіти, і успішні результати іспитів гарантують студентам надходження в кращі вузи Великобританії і Європи.

  • Вік: від 13 років;
  • Тривалість: 1 рік;
  • Структура програми: 7 предметів + ​​англійська.

Ця програма - для наймолодших студентів, яким необхідно, перш за все, звикнути до самостійного навчання, підтягнути англійську мову і підготуватися до програми GCSE. В програму входять 16 годин англійської на тиждень, а так само математика, історія, географія, природничі науки, інформатика. Студенти не здають іспитів по закінченні курсу.

Крім цього Newbury Hall пропонує студентам відвідати школу під час будь-якого семестру за рік до запланованого початку навчання, щоб відчути самостійно навчальний процес. Вартість навчання на будь-якій програмі залежить від триместру:

Осінній триместр - 13,752 фунтів
Весняний триместр - 10,806 фунтів
Літній триместр - 8,842 фунтів
Цілий рік - 33,400 фунтів

У вартість навчання входить також проживання на час навчання та канікул, іспити, додаткові заняття з англійської по необхідності, трансфер з аеропорту, навчальні посібники, заняття спортом і позакласні заходи.

Проживання і харчування

За бажанням студенти можуть оселитися в пансіоні при школі або в англійській сім'ї. Пансіон складається з 38 затишних одномісних кімнат, хлопчики і дівчатка живуть на різних поверхах. Гуртожитки постійно курируються супервайзерами, і студенти не можуть залишати школу, не попередивши заздалегідь персонал.

Прийомні сім'ї ретельно підбираються і перевіряються, студенту обов'язково надається окрема кімната, сніданок і вечеря з приймаючими батьками, доступ в інтернет, більшість сімей привозять і забирають студентів зі школи.

Для студентів, які проживають в пансіоні, сім днів на тиждень пропонується завтра, обід, вечеря і пізню вечерю. В їдальні готуються різноманітні інтернаціональні страви з найсвіжіших продуктів на будь-який смак. Проживають в сім'ях студенти обідають в школі, сніданок і вечеря надається приймаючою сім'єю.

Дозвілля та позакласні заходи

У розклад кожної програми обов'язково включені спортивні секції, гуртки за інтересами, екскурсії, культурні вечори. У вартість навчання входить так само використання спортивного центру неподалік від школи, де студенти зможуть відвідувати басейн, сауну, спортивний зал, заняття фітнесом. Крім цього, постійно проводяться розважальні заходи, виїзні екскурсії, культурні вечори, свята - одним словом, створюється атмосфера, яка надихає і всебічно розвиває студентів.

Newbury Hall - це інтернаціональна школа в кращих традиціях британської освіти

Відвідала трьох наших клієнтів в школі-пансіоні Newbury Hall

Менеджери компанії STUDY.UA регулярно відвідують наших клієнтів в навчальних закладах за кордоном, щоб отримувати всі новини з перших рук і володіти актуальною та своєчасною інформацією. Так, в жовтня 2013 наш менеджер Еліна побувала в британській школі-пансіоні Newburry Hall в рамках Oxford Principals 'Forum, і поділилася з нами своїми враженнями.

Читати повністю

Якщо ви хочете дізнатися докладніше про програми, зареєструватися, або отримати консультацію, залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом.

Новости