News UGG

Модель Bailey B ut ton Mini представлена ​​на нашому сайті зшита з якісної овчини. Натуральна овеча шерсть не дає ніжок замерзнути навіть у найлютіші морози. Чим хороша модель Bailey Button Mi ni що їх можна носити як з сукнею так і з джинсами. Моделька виконана в класичному стилі з необробленими краями і декорована дерев'яної гудзичком, для більшого комфорту.

Підошва зроблена з гнучкого матеріалу EVA, який не пропускає холод, і нековзне. Так само на підошві нанесений малюнок у вигляді солнишка.Пятка висока і жорстка, що добре фіксує ніжку і з часом взуття не втрачають форму. На п'яті логотип UGG , Виконаний в тому ж кольорі що і чобітки. Модель B a iley Butt on Mini виглядають стильно і модно. На сайті вона представлена ​​в чотирьох класичних кольорах. Можна вибрати на будь-який смак.

Якщо Ви хочете взимку відчувати себе тепло і комфортно, виглядати на всі 100% і завжди залишатися в тренді, Ви потрапили за адресою. І будь-яка дівчина, що має гарне почуття стилю, повинна знати, що зимове взуття призначена не тільки радувати око, але і гріти ніжки в холодну погоду.

Нехитрий е секрети по догляду за UGG

На сьогоднішній день, для взуття придумано багато засобів по догляду . Хочемо поділитися як правильно доглядати за взуттям UGG . Ці чобітки унікальні тим, що виготовляються з натуральної овчинки, за особливим методом вичинки, що дає ефект мікро термоса.

Модель   Bailey B   ut   ton Mini   представлена ​​на нашому сайті зшита з якісної овчини

Позволя їх носити як в люті морози, так і жарким літом. Так само, завдяки натуральному сірью (овечий вовни) крім тепла, овчина позитивно відбивається на Вашому здоровье.Носіть таке взуття саме задоволення, тепло, комфортно і стильно. А ось як правильно доглядати , Знають одиниць. Отже: для того щоб Ваші чобітки, завжди були як нові, ми спочатку рекомендуємо добре і щільно обробити їх водовідштовхувальним спреєм .

Наносити спрей потрібно на відстані витягнутої руки, щоб уникнути утворення плям. спрей створить невидимий захист, від бруду і води. І допоможе зберегти гарний зовнішній вигляд. І для уникнення в подальшому появи солей, рекомендуємо постійно обробляти спреєм. Якщо все ж сталося і Ви потрапили в бруд або під дощ, то в такому разі не треба їх додатково мити під водою, а просто висушіть їх при кімнатній температурі, природним шляхом.

Потім візьміть м'яку щітку або губку, і видаліть бруд з чобота. Після процедури чищення, обробіть їх додатково спреєм . так само UGG ні в якому разі не можна прати в машинці. Це призведе до того, що Ваші чоботи задубеют і перетворяться в безформні валенкі.І слід пам'ятати що UGG призначені для сухої морозної погоди. Сподіваємося що ці не хитра поради допоможуть Вам, і Ви зможете довго насолоджуватися комфортом і теплом чобітків.

"Страшні чобітки" або як виглядати стильно

З недавніх пір взуття UGG стала дуже популярною. Адже теплішою і зручного взуття в світі не існує. А от щодо того виглядають вони стильно чи ні можна посперечатися. Так як слово UGG перекладається як «страшні чобітки». Але з кожним роком дизайнери все більше і більше перетворюють зовнішній вигляд легендарних чобіт. Додаючи в їх дизайн нові елементи вони стають все елегантніше, модніше і популярнішим.

На сьогоднішній день існує великий асортимент високих і низьких чобіт, як з бантиками , Так і в паєтки . Так само уггі стали прикрашати різними принтами і вишивкою, тим самим допомагаючи Вам створити свій образ неповторним. В асортименті Ugg присутній колекція мокасин яка підходить динамічним і цінують комфорт дівчатам. Мокасини чудово поєднуються з джинсами і облягаючими лосинами. високі моделі підійдуть власницям більш високого зросту, так як уггі самі по собі зменшують зростання, і на дівчатах з невеликим зростанням вони будуть виглядати безглуздо. Так само уггі можна носити з в'язаними сукнями, подовженими світ-шотами, а також спідницями. Таке вбрання підходить як для звичайного лука, так і для вечірнього. Ще уггі добре поєднувати з різними аксесуарами. Довгий шарф грубої в'язки або ж в'язані шапки з рукавичками із замші додадуть разом з уггамі неповторності в Ваш образ. Дуже стильно виглядають уггі з джинсами синіх кольорів розбавивши їх при цьому широким поясом. Можна також додати такий не хитра аксесуар, як рюкзак або замшева сумочка, але ні в якому разі не маленьких розмірів. А що стосується верхнього одягу, то тут підходить як укорочені куртки так і пальто, пуховики і парки. Ми не радимо носити уггі під шубу, адже виглядає таке взуття під шубою безглуздо. Не варто забувати, що уггі для більш активного життя.

для взуття UGG в Вашому гардеробі завжди знайдеться місце. Так що вибір за Вами!

UGG: підробка або оригінал?

Найпопулярнішою зимовим взуттям на сьогоднішній день по праву вважаються чобітки фірми UGG . На ринку зараз дуже багато чобіт імітує дану торговельну марку, видаючи штучне хутро за натуральний.

Отже давайте розглянемо кілька варіантів, за якими можна відрізнити оригінал від підробки. Перше що питаєте Ви: «країна виробник»? Адже все має бути логічно, UGG Australia значить і проводиться вони повинні в Австралії. Але це далеко не так. Країна виробник повинна бути Китай, вже багато років продукція фірми UGG знаходиться саме там, а не в будь-якій країні. Зустрівши, наприклад, бирку з виробником В'єтнам або Туреччина будьте впевнені перед - Вами підробка !!!

Зустрівши, наприклад, бирку з виробником В'єтнам або Туреччина будьте впевнені перед - Вами підробка

Бирку можна пришити яку завгодно - скажете Ви, і це насправді іноді так. Намагаючись продати свій товар як оригінал, деякі продавці вдаються до таких не хитрим трюкам. Але бирка биркою, а ось підошву дуже складно підмінити. В оригінальних UGG вона повинна бути легкою, гнучкою і товщина її повинна бути не менше 13 мм. Також на підошві повинен бути логотип UGG з буквою R. Кілька років дизайн підошви був таким, але через деякий час все змінюється і вже в новому сезоні ми очікуємо оновлений дизайн підошви з опуклим логотипом без букви R.Так ж не варто забувати про внутрішній хутрі. У справжніх чобітків він повинен бути густий, пухнастий кремового кольору. Падалка шиють зі штучного хутра з сіруватим відтінком, і зарідка за своєю структурою. Якщо його потерти він починає обсипатися. Фарбований штучне хутро має дуже різкий запах фарби. Ще можна перевірити якість хутра стиснувши його з внутрішньої сторони і шкіру з зовнішньої потягніть і якщо вони між собою розійдуться то це безперечно підробка. П'ятка в UGG повинна бути висока і щільна. За рахунок цього чобітки не втрачають форми. П'ятковий логотип на чоботях теж має характерні відмінності. На підроблених чоботях назву вишито крупно, змазано і злито з буквою R. У справжніх же UGG лого чітке з окремо вишитій буквою по центру назви. Так само на бірочка оригіналів використовується фоновий малюнок сонечко символ UGG . І ще, UGG оригінали повномірні, йдуть розмір в розмір. Ми рекомендуємо їх купувати, щоб вони сиділи щільно але не тиснули, так як з часом овчинка примнеться і шкурка потягнеться. Підроблені чобітки завжди маломеркі з вузькою низькою п'ятою і широкою халявою.

Правильного Вам вибору, і вдалих покупок!

Що таке підошва EVA? Самий часто задається питання наших клієнтів!

Говорячи науковою мовою, EVA - це екологічно чистий високоефективний спінений каучук, композиційний полімерний матеріал, що відноситься до поліолефінів. Якщо перевести на нашу мову,

Якщо перевести на нашу мову,

то EVA - це просто піна з закритими порами, яка має масу переваг. По-перше, EVA надзвичайно легка, набагато легше ніж інші матеріали, наприклад, такі, як ПВХ. Ця підошва ортопедична, еластична, пружна і гнучка. Має прекрасну амортизацію і високу зносостійкість. Так само цей матеріал має стійкість до впливу хімічних речовин, таких як розчинники і масла. Але що ж найважливіше в матеріалі EVA? Відповідь дуже проста - гігієнічність. «Чому?» - запитаєте Ви. Та тому, що це піна з закритими порами, яка запобігає розмноженню бактерій і грибків, не викликає алергії, що дозволяє застосовувати її у всіх видах ортопедії.

Завдяки своїм якостям цей матеріал знайшов широке застосування в ортопедичного взуття для дітей і дорослих, деяких видів бандажів і товарів для спортивних занять. Сучасні виробники взуття все частіше стали випускати взуття саме з підошвою EVA. Адже, коли маленька дитина робить свої перші кроки, щоб уникнути подальших проблем з ортопедичними захворюваннями, матусі віддають перевагу якісному взутті. Це неймовірно легка і пружна взуття, з прекрасною амортизацією, за рахунок чого Ваші ніжки будуть менше втомлюватися. Запам'ятайте: чарівний матеріал EVA має високу стійкість до стирання, що дозволяє носити взуття довше, ніж зі звичайною гумовою підошвою! Вибирайте лише якісну і зручне взуття для легкої ходи і комфорту ніг! вибирайте взуття Ugg Australia !

UGG для чоловіків

В м Ужское світі взуття немає такого розмаїття як в жіночому. Питання: «що сьогодні взути?», Для чоловіків не варто на першому плані. Головне щоб було комфортно, зручно і тепло. А тому, як виглядає взуття, чоловіки особливої ​​уваги не надають. Багато чоловіків сильно дивуються любові жінок до цих «валянки». Але з появою серії чудо-чобіток UGG для чоловіків, представники сильної статі зрозуміли, що це найкраща взуття для зими по комфорту. Одягнувши хоча б раз взуття UGG потім вже важко відмовитися від неймовірного зручності і тепла. Виробники UGG щороку радують своїх покупців новими стильними моделями і кольорами : черевики , мокасини , чобітки і півчобітки . Від такого розмаїття і комфорту складно відмовитися навіть самим вибагливим модникам.

А все тому, що чоботи UGG зроблені з високоякісної австралійської овчини, абсолютно легкої і міцної формованої гумової підошви, яка запобігає ковзанню в період навіть найстрашнішого ожеледиці.

А все тому, що чоботи   UGG   зроблені з високоякісної австралійської овчини, абсолютно легкої і міцної формованої гумової підошви, яка запобігає ковзанню в період навіть найстрашнішого ожеледиці

вибираючи зимове взуття для своєї дитини, ми дбаємо про те що б йому було тепло і комфортно. На ринку дитячого взуття представлений величезний асортимент модних чобіток. Від штучного до натурального сировини. Є як термо чобітки, так і водонепроникні. Але чи може в холодну погоду зігріти що ні будь краще ніж ці дивовижні, трохи дивні чобітки. Адже натуральна овчинка як ніякий інший матеріал огорне ніжку Вашого малюка теплом і комфортом. На нашому сайті є великий асортимент моделей для діточок. З просоченням і просто звичайна виворотка. Класичні моделі для хлопчиків і дівчаток. З гудзичком і з бантиками . Можна вибрати на будь-який смак і колір, від чорного до яскраво малинового кольору. класичні моделі з просоченням дуже практичні в догляді. на сайті представлені в двох кольорах чорному і сірому. Доглядати за такими ugg дуже зручно протерши їх губкою і взбризнув водовідштовхувальним спреєм . UGG в звичайній виворотке куди більше вимагають до себе уваги. Чистити такі краще м'якими щіточками і в сухому вигляді. І завжди добре і щільно обробляти їх спреєм . У будь-якому випадку дорогі наші покупці вибір залишається за вами. Купивши з просоченням або в звичайній виворотке ви будете впевнені що ніжки вашої дитини захищені навіть у найлютіший мороз. Приємних покупок.

Оновлений класичний стиль U GG

У 2017 році компанія UGG випустила оновлені класичні

моделі. На перший погляд ніякої особливої ​​різниці не видно, але шанувальники цих чобітків відразу знайдуть відмінності. У серії Classic II Short явно видно зміни. Тепер попередньо оброблена шкіра захистить взуття від вологи та бруду. На п'яті в місце звичної жаккардовой етикетки з сонечком, ми можемо бачити шкіряну етикетку яка йде на тон світліше від чобота. Так само зміни відбулися і в підошві. В місце звичної підошви EVA до якої ми звикли, дизайнери замінили міцної, що забезпечує підвищену амортизацією підошвою Treadlite.Ето ультра легка, ще більш зносостійка підошва, яка дозволяє збільшити гнучкість і пружність, тим самим підвищивши зчеплення з поверхнею. Як ми бачимо дизайнери цих чобітків роблять все більш комфортними і привабливими звичні UGG .

В нашому інтернет-маг Азіна Ви також можете знайти новинку. Вона представлена ​​в шести кольорах. Так само разом з Classic II Short змінилися і такі моделі як: Classic II Mini, Mini Bailey Button II, Bailey Bow II, Bailey Button II, Classic II Tall, Bailey Button Triplet II, Bailey Bow Tall II, Mini Bailey Bow II.

Ласкаво просимо до нас. Ми будемо раді Вам допомогти.

UGG: підробка або оригінал?
Перше що питаєте Ви: «країна виробник»?
Що таке підошва EVA?
Але що ж найважливіше в матеріалі EVA?
«Чому?
Питання: «що сьогодні взути?

Новости