NEWSru.com :: У Барнаулі при прориві трубопроводу потік води зніс пенсіонерку (ВІДЕО)

У Барнаулі на вулиці Балтійської стався прорив трубопроводу, в результаті якого потік води обрушився на проходила повз пенсіонерку

У Барнаулі на вулиці Балтійської стався прорив трубопроводу, в результаті якого потік води обрушився на проходила повз пенсіонерку. Після того як відео інциденту з'явилося в інтернеті і засобах масової інформації, що стався зацікавилися співробітники Слідчого комітету по Алтайському краю.

Як повідомляється на офіційному сайті відомства, інцидент стався в четвер, 17 травня. "Потік води потрапив на проходила повз жінку похилого віку. Відомостей про заподіяння шкоди її здоров'ю в даний час немає", - йдеться в повідомленні СК.

Слідчими органами СК по Алтайському краю була організована дослідча перевірка, в ході якої будуть встановлені всі обставини події і особистість літньої жінки.

Тим часом портал "Сіб.фм" повідомляє про те, що прорив трубопроводу стався напередодні о 21:00 за місцевим часом під час гідравлічних випробувань.

"Я взагалі в цей момент виходила з під'їзду, йшла, то впав мур як би води, і в цей момент якраз вийшла жінка. Вона була налякана, але спокійно дійшла до будинку, тільки промокла", - розповіла журналістам очевидиця події.

У Сибірської генеруючої компанії виданню пояснили, що при прориві трубопроводу температура води не перевищувала 40 градусів і була безпечною для людини.

Відео інциденту опублікував телеканал "Катунь24" .

Новости