Незамінний помічник сучасної господині - електрогриль і страви, приготовані на ньому

  1. зміст Яка користь від електрогриль?
  2. Як вибрати електрогриль?
  3. Рецепти для електрогриль
  4. Рецепт №1. Сьомга в електрогрилі
  5. Рецепт №2. Особлива свинина на грилі
  6. Рецепт №3. Креветки в грилі
  7. Овочі хрусткі

зміст

Яка користь від електрогриль?

яка користь від електрогриль Кабачки на електрогрилі

Більшість продуктів підлягають тепловій обробці. Погодьтеся, що варені овочі або м'ясо втрачають привабливий вигляд і смак. Їжа на пару подобається теж далеко не всім. А піддаючи її смаженні, ми часто додаємо багато жиру або масла, що не тільки робить їх менш корисними, а й підвищує калорійність страви в цілому. Крім того, при смаженні більшість продуктів втрачають свої корисні властивості. А ось на грилі вони виходять апетитними, зберігають всі вітаміни і мікро і макроелементи. Приготувати на електрогрилі можна майже все. Овочі, м'ясо, птиця і морепродукти вийдуть надзвичайно смачними і ароматними. Запечені кабачки, баклажани, картоплю, спаржу, помідори добре застосовувати як гарнір до м'яса або риби. Можна також одночасно приготувати на електрогриль і основне блюдо, і гарнір, все залежить від вашої фантазії.

Як вибрати електрогриль?

як вибрати електрогриль Збираючись купити електрогриль для будинку, я перечитала купу відгуків в інтернеті на спеціалізованих форумах як вибрати електрогриль Збираючись купити електрогриль для будинку, я перечитала купу відгуків в інтернеті на спеціалізованих форумах. Адже, хочеться купити кращий, щоб ціна відповідала якості, а страви завжди відмінно виходили. Але я прийшла до висновків, що навіть простіші моделі гарантують відмінну двосторонню прожарювання, соковитість і зовнішній вигляд, який нічим не поступається стравам на багатті. Різність тільки в тому, що гриль-барбекю для будинку краще брати невеликих розмірів, компактний, щоб можна було швидко зібрати й розібрати. А для дачі або заміського будинку підійдуть моделі побільше, крім того, в них передбачені заслінки, які захищають від вітру і дощу.

Рецепти для електрогриль

У моїй родині всі дуже люблять страви з електрогриль. Хочу поділитися з вами деякими з них. Сподіваюся, вони припадуть до смаку і вам.

  1. Сьомга в електрогрилі
  2. Особлива свинина на грилі
  3. Креветки в грилі
  4. Овочі хрусткі

Рецепт №1. Сьомга в електрогрилі

Візьміть 300 г сьомги, розділіть її на порційні шматки. Потім посоліть, поперчіть, присипте спеціями і відправте в електрогриль. От і все! Через 30 хвилин чудо-рибка готова. Подавати її краще гарячої з вареними овочами.


Рецепт №2. Особлива свинина на грилі

Беремо 1 кг свинячих реберець, 4 ст. л меду, 50 г соєвого соусу, сіль і перець за смаком. Реберця моєму, солимо, перчимо, додаємо соус і розтоплений мед. Ми залишаємо все маринуватися на 3-4 години. Далі викладаємо ребра на гриль і готуємо 40 хвилин. Такі реберця стануть справжньою родзинкою на вашому столі.


Рецепт №3. Креветки в грилі

300 г креветок потрібно очистити і помити, додайте 2 зубчики часнику і 3 ст. л. оливкового масла. Замариновані креветки скроплюємо лимоном і залишаємо на 30 хвилин. Готуємо їх на грилі 20 хвилин. Виглядають такі креветки дуже святково і красиво. Їх можна додавати до салатів, супів і їсти як самостійну страву.


Овочі хрусткі

Потрібно взяти 2 баклажана, 3 солодких болгарських перцю, 3 помідори. Баклажани очистити від шкірки, нарізати уздовж невеликими смужками, перець нарізаємо по довжині, помідори ділимо на 6 частин, солимо і перчимо. Обсмажуємо овочі до золотистої скоринки кілька хвилин. При подачі посипаємо зеленню.

При подачі посипаємо зеленню


Зміст Яка користь від електрогриль?
Як вибрати електрогриль?
Як вибрати електрогриль?

Новости