Незвичайні сувеніри до 9 Травня

  1. Незвичайні сувеніри до 9 Травня

Серед величезного розмаїття подарунків і сувенірів, до Дня Перемоги ми пропонуємо і скоєно особливі сувеніри до 9 Травня. Придумуючи ці сувеніри, ми керувалися міркуваннями практичності і невеликого екскурсу в історію.

Як сучасний варіант наркомівських 100 грам, ми пропонували стопки для горілки з символікою Великої перемоги. Скляні стопки ми зробили в двох варіантах - набір стопок в подарунковій упаковці з трьох штук, і тим, кому упаковка не дуже потрібна: стопки по-окремо.

Ціна набору з трьох стопок разом з подарунковим упакуванням - 1000 рублів. Ціна за стопку, що поставляється без упаковки - 400 рублів.

Ще один варіант незвичайних сувенірів до 9 травня - ложки з символікою свята Перемоги. Ложки виконані з нержавіючої сталі найвищої якості. На ручку ложки нанесена розроблена нами символіка Перемоги. Нанесення на металевих ліжках зроблено нами за допомогою технології заливних значків , Що дозволяє отримувати дивно соковиті і барвисті зображення практично на будь-яких предметах.

Вартість металевої подарункової ложки з символікою Великої Перемоги - 450 рублів. Вартість оксамитового мішечка - 50 рублів. Поставка подарункових мішечків для ложок залежить від їх наявності на складі. Після 9 Мая ми не гарантуємо їх наявність на складі.

Ми продовжуємо виготовлення стопок для горілки, наборів стопок, кухлів і ложок з символікою Перемоги до 21 квітня з постачанням продукції після 4 травня 2015 року. Всі, хто ще не придбав ці чудові подарунки, все ще має шанс подарувати їх своїм близьким, зазначивши свято Перемоги.

Сподіваємося, що виготовлені нами сувеніри до 9 Травня сподобаються всім, хто їх придбає.

Щоб зробити перший крок до замовлення продукції - зробіть нам запит на виготовлення значків і медалей з відмінною якістю і за кращими в Росії цінами!

ми виготовляємо значки і медалі з 1998 року і за цей час ми виготовили мільйони найрізноманітніших виробів для всіх регіонів Росії.

ми   виготовляємо значки   і   медалі   з 1998 року і за цей час ми виготовили мільйони найрізноманітніших виробів для всіх регіонів Росії

Незвичайні сувеніри до 9 Травня


повернуться до статей

Новости