Нічний розпродаж побутової техніки та електроніки пройде в Єкатеринбурзі

Всього на кілька годин 2 дні поспіль магазини Норд реально знизять ціни Всього на кілька годин 2 дні поспіль магазини "Норд" реально знизять ціни. Ви зможете придбати набагато більше, ніж планували. Відчутна економія для сімейного бюджету.
В акції бере участь більшість товарних позицій, представлених в роздрібних магазинах "Норд", а також в інтернет-магазині nord24.ru class = "_"> . Придбати техніку з великими знижками можна не встаючи з дивана.

Для поціновувачів якісного зображення улюблених фільмів буде цікавий LED-телевізор TELEFUNKEN class = "_">, 2 HDMI діагоналлю 81 см за ціною всього 11 990 р class = "_">. Звичайна ціна на нього - 16 990 р.

Якісну сухе прибирання будинку вам допоможе здійснити пилосос Bosh class = "_"> потужністю 1800 Вт, зі знижкою обійдеться всього в 4 990 р class = "_">. Стара ціна - 7 990 р.

Господині оцінять по достоїнству мультиварку Scarlett class = "_">, керамічна чаша 4 літри, 10 автоматичних програм приготування зі знижкою всього за 1 990 р class = "_">. Ціна без знижки - 3 490 р.

Скоро в школу, відмінним подарунком стане потужний ноутбук HP class = "_">, 4 ядра, 4 Гб, Windows 8 всього за 18 990 р class = "_">. Ціна без знижки - 24 990 р.

Ці та безліч інших товарів чекають вас у всіх магазинах "Норд", а також на сайті nord24.ru class = "_"> 20 і 21 серпня з 18:00!

Також в ці години кожен відвідувач зможе отримати дисконтну карту в подарунок. Просто заповніть анкету, використовуйте карту і починайте економити вже з першої покупки!

Звертаємо вашу увагу, що кількість товару обмежена, тому ми радимо вам прийти раніше.

Більш докладні відомості про проведену акцію, а також адреса найближчого до вас магазину "Норд" ви зможете дізнатися, зателефонувавши за безкоштовним телефоном 8 (800) 2000-787, на сайті www.nord24.ru class = "_"> .

Бажаємо вам приємних покупок і до зустрічі на Нічний розпродаж!

Фото: "Норд".

Новости