Німеччина дозволила будувати Північний потік 2

  1. ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
  2. Орфографічна помилка в тексті:

31 січня 2018, 14:06 Переглядів: 31 січня 2018, 14:06 Переглядів:   Фото: gazprom

Фото: gazprom.ru.

Компанія Nord Stream 2 AG, яка є основним оператором газопроводу Nord Stream, заявила, що Німеччина дозволила будівництво газопроводу "Північний потік-2". Про це повідомили в прес-релізі компанії.

"Сьогодні компанія Nord Stream 2 AG отримала дозвіл на будівництво і експлуатацію морської частини газопроводу" Північний потік-2 "в територіальних водах Німеччини і сухопутної частини в районі Любміні поблизу Грайфсвальда", - йдеться в повідомленні.

За інформацією компанії, гірське відомство в Штральзунд видало офіційний дозвіл на будівництво 55-кілометрової ділянки газопроводу відповідно до закону про енергетичну промисловості.

У компанії стверджують, що отримання дозволів в інших чотирьох країнах уздовж маршруту газопроводу - Росії, Фінляндії, Швеції та Данії - йде за графіком.

"Nord Stream-2 виконала всі вимоги і очікує отримання дозволу в термін до початку будівництва в 2018 році", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Nord Stream-2 AG - компанія, створена для планування, будівництва і експлуатації газопроводу "Північний потік-2". Важливо відзначити, що 51% акцій компанії належать "Газпрому".

Раніше сайт "Сегодня" вже писав , Що в реалізації проекту "Північний потік-2" поряд з "Газпромом" беруть участь Австрія, Німеччина і Франція. З моменту підписання договору про будівництво другої нитки газопроводу європейські партнери проекту Shell, Engie, OMV, Wintershall і Uniper вклали 4,75 млрд дол. - половину його вартості.

Нагадаємо, США виступають проти проекту газопроводу "Північний потік-2". Держсекретар США Рекс Тіллерсон заявив, що вважає його загрозою для енергетичної безпеки в Європі.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Газпром ": Німеччина дозволила будувати" Північний потік-2 "". інші Євросоюз дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости