Німецький eBay виставив для усиновлення двох дітей

Німецький інтернет-аукціон eBay виставив для усиновлення двох немовлят. як повідомляє BaltInfo , Дивовижний лот знайшла мешканка міста Хаген, яка негайно звернулася в управління по захисту дітей. Чиновники зв'язалися з представниками аукціону, і поліція почала розслідування інциденту. Німецький інтернет-аукціон   eBay   виставив для усиновлення двох немовлят

Читайте: "Краплю сонця" продали за 12,4 млн доларів

В інтернет-аукціоні розповіли, що після появи "дитячого" лота адміністрація ресурсу отримала приблизно 20 скарг. Оголошення про усиновлення було видалено через 45 хвилин після публікації. Як припускають в eBay, виставлення дітей на продаж могло бути поганим жартом. Зі схожим коментарем виступили і чиновники. "З іншого боку, це міг бути і заклик про допомогу в умовах великого попиту", - кажуть вони, передає Lenta.ru .

Як повідомлялося раніше, на торгах в Женеві продано наручний годинник "Ролекс", які носив знаменитий суперагент Джеймс Бонд. Аукціонний будинок Christie's заробив на "артефакті" з восьмого фільму "бондіани" 242,6 тисячі доларів. У картині "Живи і дай померти" роль агента 007 виконував знаменитий британський актор Роджер Мур.

Читайте також: Наручний годинник Джеймса Бонда пішли з молотка за 242 тисячі

Годинники були створені спеціально для персонажа - співробітника секретної служби Мі-6 і виконані в сталевому корпусі дайверской моделі Rolex Oyster Perpetual Submariner. У стрічці в "Ролекс" була вмонтована крихітна циркулярна пила і вбудований потужний генератор магнітного поля, за допомогою якого Бонд відбивав летіли в нього кулі і розстібав застібку сукні своєї чергової дівчини. На задній кришці годинника красується напис "Roger Moore 007".

Новости