Нижня білизна нареченої

  1. Вибирайте білизну з натуральних тканин: бавовна, льон, шовк, атлас, батист.
  2. Білизна повинна бути зручним, щільно облягати, але не тиснути і не залишати слідів.
  3. Нижня білизна має поєднуватися з сукнею.
  4. Модель нижньої білизни повинна відповідати фасону плаття.
  5. Весільна білизна ручної роботи
  6. Панчохи і підв'язка

Ви можете піти на весілля у вже наявному у вашому гардеробі білизна. Але коли, якщо не зараз дозволити собі купити розкішне білизна? І якщо весільну сукню ви одягнете тільки один раз на весілля, то куплене білизна вам ще стане в нагоді. Адже його можна одягнути і під інші одягу, і для спокушання чоловіка в будь-який день тижня.

Вибираючи нижню білизну нареченої, слід дотримуватися загальних правил при виборі білизни. Але і не забувати, що білизна вибираєте під Весільна сукня , Тому варто враховувати деякі нюанси.

Вибирайте білизну з натуральних тканин: бавовна, льон, шовк, атлас, батист.

Ви можете піти на весілля у вже наявному у вашому гардеробі білизна

Konrad Adamaszek

При цьому якщо весілля буде влітку (в теплу пору року), то перевагу краще віддати шовку. А якщо взимку - бавовні. Крім натуральних волокон в білизні допустимо вміст лайкри або поліаміду, які зберігають форму тканини і роблять її еластичною. Красиво і спокусливо виглядає білизна прикрашене мереживом.

Білизна повинна бути зручним, щільно облягати, але не тиснути і не залишати слідів.

Нижня білизна нареченої victorias secret

Вам повинно в ньому легко дихати, бретельки не повинні злітати з плечей, застібка на спині не повинна лізти вгору.

Адже Вам доведеться ходити в цій білизні цілий день. Тут не доречно вираз «краса вимагає жертв». У разі незручного білизни ваша «жертва» буде відображатися на обличчі. Тиснуть чашечки, що злітають бретельки, впивающиеся в спину застібки, вилазить з бюстгальтера груди і нутрощі трусики проявляться роздратуванням, невдоволенням, посмикуваннями-почісуваннями, і просто зіпсованим настроєм.

Тиснуть чашечки, що злітають бретельки, впивающиеся в спину застібки, вилазить з бюстгальтера груди і нутрощі трусики проявляться роздратуванням, невдоволенням, посмикуваннями-почісуваннями, і просто зіпсованим настроєм

Нижня білизна нареченої victorias secret

Тому вибирайте зручну білизну вашого розміру і обов'язково міряйте.

Для великих грудей бажаний бюстгальтер з великою чашкою і широкими бретельками.

Для маленької можна придбати корсет, бюстгальтер з поролоновими чашечками або бюстгальтер «push-up».

Нижня білизна має поєднуватися з сукнею.

Весільна білизна Axami від best-glamour

Точніше його не повинно бути видно. Воно повинно бути такого ж кольору як плаття. Або, якщо не знайшли точно такого ж кольору, то підійде біле або тілесне.

Модель нижньої білизни повинна відповідати фасону плаття.

Так, якщо ви вибрали плаття з відкритою спиною, то вам знадобляться спеціальні чашечки, які приклеюються до шкіри грудей, або бюстгальтер, який кріпитися лямками під грудьми або на талії (так звані, п Лава тасьми або racerback), або бюстгальтер з широко поставленими V подібними лямками і жорсткими чашками.

Так, якщо ви вибрали плаття з відкритою спиною, то вам знадобляться спеціальні чашечки, які приклеюються до шкіри грудей, або бюстгальтер, який кріпитися лямками під грудьми або на талії (так звані, п Лава тасьми або racerback), або бюстгальтер з широко поставленими V подібними лямками і жорсткими чашками

Весільна білизна Мілавіца

Для сукні з відкритими плечима, підійде бюстгальтер без бретельок, з твердими чашечками, широкою застібкою на спині і з силіконовими смужками, або корсет.

Якщо ви вибрали плаття по фігурі, то в якості нижньої білизни гарні будуть корсет, грація, напівграція. Корсет підтягне живіт, підніме груди, випрямить спину.

Для вузького сукні підійде боді, безшовна білизна, білизна з плоскими швами.

Плаваючі тасьми для сукні з відкритою спиною

Якщо ви вибрали плаття з відкритим декольте, то приміряйте бюстьє (бюстгальтер з подовженим станом із тканини) або бюстгальтер з чашечками - половинками, що відкривають велику частину грудей нареченої або бюстгальтер-балкончик. При виборі такої сукні Вам може знадобитися двостороння липка стрічка, якою приклеюється тканину до шкіри, щоб не оголилося зайве.

З трусиками набагато простіше. Для обтягуючого сукні одягніть гладкі стрінги. Для всіх інших суконь підійдуть будь-які моделі трусиків.

Для всіх інших суконь підійдуть будь-які моделі трусиків

Корсет для весілля Kameli

Якщо ваша фігура далека від ідеальної, то під весільне плаття можна одягти коригуючий нижню білизну. Така білизна створює витончений силует: втягується живіт, піднімають сідниці, зменшується талія, поліпшується постава.

Весільна білизна ручної роботи

Вибір в магазинах нижньої білизни просто величезний. Але буває складно підібрати білизну по фігурі, або вподобаний комплект білизни коштує дуже дорого. Або ... вам хочеться чогось ексклюзивного, такого, що буде тільки у вас. Тоді ви можете самі пошити собі нижню білизну на весілля. На сайті " академія Чудес »Умільці діляться своїми секретами і моделями нижньої білизни , Яке шиють самі. Може бути, там ви знайдете викрійку білизни, про який мріяли.

Панчохи і підв'язка

victorias secret

Крім бюстгальтера і трусиків нареченій знадобляться панчохи . Якщо ви одягаєте панчохи вперше, то краще

вибрати ті, що кріпляться до поясу або корсету. Тоді вам не буде весь час здаватися, що панчіх ось-ось сповзе.

І, звичайно не забудьте про підв'язку !

Думаю, не варто економити на нижній білизні нареченої . Адже Ви будете одягати його і в майбутньому. Гарне білизна збереже вам здоров'я, додасть вам впевненості у власній красі, чарівності, буде радувати погляд чоловіка. Може бути, куплений або зшитий для весілля комплект білизни буде першим розкішним у вашому гардеробі, але, сподіваюся, не останнім.

© Mir-svadbi.ru

При використанні матеріалів сайту зберігайте активне посилання на джерело.
Вам сподобалася стаття? Ви можете поділитися заміткою з друзями! Натисніть на кнопку вашої соц.сети!

У нас ще багато цікавого про весілля:

Хочете отримувати свіжі статті сайту "Світ Весілля" на електронну пошту? Підпишіться на нашу розсилку.

Але коли, якщо не зараз дозволити собі купити розкішне білизна?
Вам сподобалася стаття?

Новости