Nokia X6 - смартфон з флагманським дизайном за смішні гроші

Хто б міг подумати, що бренд Nokia знову зможе з'являтися в заголовках новинних ресурсів? Ніхто не очікував, що HMD Global вдасться зайняти ту нішу пристроїв, які цікаві користувачам. Коли Android-смартфони Nokia тільки вийшли на ринок, складно було зрозуміти, як заманити споживачів, і китайці вибрали правильну стратегію - голий Android, цікавий дизайн, бренд і низька ціна.

Не можна сказати, що девайси компанії коштують дорого. Смартфони Nokia виправдовують свою ціну, а вихід Nokia X6, на мій погляд, значно посилив позиції Nokia на ринку, адже девайс вартістю в 200 доларів (12 700 рублів) пропонує вкрай привабливі характеристики і флагманський дизайн.

Смартфон оснащений 5,8-дюймовим дисплеєм із співвідношенням сторін 19: 9, дозволом FHD + і захисним склом Gorilla Glass 3, є розблокування по обличчю. Апарат також оснастили процесором Snapdragon 636, 4/6 ГБ оперативної і 32/64 ГБ флеш-пам'яті з підтримкою microSD-карт. За 13 тисяч рублів тут є подвійна основна камера (16 + 5 Мп) з підтримкою штучного інтелекту, фронтальна камера також на 16 мегапікселів. акумулятор в Nokia X6 на 3060 мАг, підтримується швидка зарядка (50% за 30 хвилин) і порт Type-C, до слова, навіть в Redmi Note 5 використовується роз'єм microUSB.

На задній панелі розташувався сканер відбитків пальців, крім того, смартфон підтримує 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth v5.0, і 3,5-мм роз'єм тут також є. «З коробки» X6 працює на базі Android 8.1 Oreo і напевно найближчим часом буде оновлено до Android P.

  • 4/32 ГБ - 200 доларів
  • 4/64 ГБ - 235 доларів
  • 6/64 ГБ - 265 доларів

На AliExpress смартфон, швидше за все, буде коштувати в районі 15 500 рублів, що, на мій погляд, відмінно. Мінусом може стати відсутність NFC, але чи варто чекати в бюджетному апараті подібну фичу? Ні звичайно. Хочете NFC? Купуйте смартфони класом вище. Nokia X6 для тих, хто вміє купувати речі з максимальною вигодою. А як вважаєте ви? Спілкуйтеся з читачам в Telegram-чаті .

За матеріалами androidauthority

Хто б міг подумати, що бренд Nokia знову зможе з'являтися в заголовках новинних ресурсів?
Мінусом може стати відсутність NFC, але чи варто чекати в бюджетному апараті подібну фичу?
Хочете NFC?
А як вважаєте ви?

Новости