Нова колекція Adidas осінь-зима 2012 і 2013 року

  1. Колекція Adidas для жінок на майбутні холодні сезони
  2. Чоловіча колекція модного бренду Adidas на осінь і зиму років 2012 і 2013

Колекція Adidas 2012-2013 на осінь і зиму Колекція Adidas 2012-2013 на осінь і зиму. Стриманість в стилі архітектурному. Adidas - компанія найбільша, яка виробляє одяг і взуття спортивну. Засновниками її були брати Рудольф і Адольф Дасслери. А назва самої компанії вийшло з складання безпосереднього перших складів двох Аді і Дас - Адольфа Дасслера. Першу пару кросівок свою бренд випустив ще в далекому 1920 році. А компанія Adidas вийшла в 1936 році на пік своєї величезної популярності.

Саме в цьому році Jesse Owens спортсмен завоював в кросівках Адідас 4 золотих медалі. Після цього по різних сторонах брати розійшлися - Рудольф компанію Puma заснував, а Адольф зареєстрував офіційно Adidas Бренд представив в 1972 році свій логотип новий - трилисник. Адольф вмирає в цьому ж році і бізнес своєї дружини залишає Кеті. Сьогодні випускає Adidas модні і стильні колекції, в собі поєднують сучасні тенденції та німецька якість.

Колекція Adidas для жінок на майбутні холодні сезони

Нову Adidas колекцію Стелла Маккартні представляла - британський дизайнер відомий. В цілому колекція вийшла осінньо-зимова дуже ефектною і стильною. Цього разу вирішили піти дизайнери від стандартного поєднання білого і чорного кольорів. Звичайно, виключити їх повністю не вдалося, але в колекції переважають все ж речі синього, оранжевого та зеленого кольорів. Більш того, присутні в колекції осінь-зима принти досить незвичайні.

Колекція Adidas нова ідею багатошаровості підтримує. Тому ви зможете комбінувати сміливо між собою речі. Теплі шорти короткі гармоніюють відмінно з пальто масивними.

Компанія бренду Адідас одяг виготовляє, на сучасні технології орієнтуючись. Такі речі виглядають не тільки дуже стильно, але і особливою ергономічністю володіють. Одяг виконана в архітектурному стилі стриманому. Вона гідності фігури підкреслює і приховує вигідно недоліки.

Крім того, присутні різні аксесуари в колекції - ультрамодні шапки різних фасонів, сумки, шарфи і рукавички.

Чоловіча колекція модного бренду Adidas на осінь і зиму років 2012 і 2013

Особливістю колекції нової бренду Adidas для сильних спортивних чоловіків став крій і стиль незвичайний в одязі. У ній більше переважає елегантності і граціозності. Хоча раніше була перевага на боці стилю спортивного. Втім, наочно довели дизайнери, що можна поєднувати ділові костюми строгі зі спортивними кросівками .
У колекції є крім усього іншого, модні куртки шкіряні, теплі штани і светри. Шкіряні куртки гармоніюють відмінно з брюками, і кардіганами. Безумовно, лінія взуття піддалася теж змін деяким. Тепер ви придбати можете більш сучасні, модні і ергономічні кросівки.

Adidas своїм принципам не змінює. Не дивлячись на зміни невеликі в стилі, залишається дуже зручною одяг. Секрет простий, використовує компанія для пошиття абсолютно всього одягу сучасних високоякісних матеріалів.

Новости