Нова книга автора "Ігри престолів" вийде в жовтні

Фото: facebook.com/GameOfThrones

Автор "Ігри престолів" (Game of Thrones) Джордж Р. Р. Мартін опублікує в жовтні нову книгу. Шанувальники фентезі зможуть досліджувати "Світ льоду і полум'я" (The World of Ice and Fire).

Книга, яка вийде в США 26 жовтня, детально розповість про велику всесвіту, створеної Мартіном в його фентезі-саги "Пісня льоду і полум'я" (The Song of Ice and Fire). Вона відповість на багато питань, що виникають у читачів: наприклад, проллє світло на те, які події породили війну між Баратеони, Старк і Ланністера.

Посилання по темі

Джордж Мартін написав "Світ льоду і полум'я" в співавторстві з Еліо Гарсіа і Ліндою Антонссон, адміністраторами порталу Westeros.org і справжніми експертами по фентезі-всесвіту і його мешканцям, повідомляє Mashable .

Як раніше писало видання M24.ru, в жовтні на американських прилавках також з'явиться ще одна книга Джорджа Мартіна. Він має намір перевидати власну дитячу книжку під назвою "Крижаний дракон" (The Ice Dragon), спочатку випущену в 1980 році.

Нагадаємо, що в даний час Мартін працює над шостою і передостанній книгою саги "Пісня льоду і полум'я". Вихід "Вєтров зими" (The Wind of Winter) намічений на 2015 рік. Заключний же роман циклу буде опублікований, імовірно, в 2018 році.

"Пісня льоду і полум'я" Джордж Мартін пише з початку 1990-х років. Дія розгортається в казково-похмурому світі Вестерос, повному інтриг, воєн і смертей. Вигадане місце чимось нагадує Середньовічну Європу. Перший том, "Гра престолів", вийшов в 1997. У 2011 році на американському телеканалі HBO стартував однойменний серіал.

Серіал " Гра престолів ", В основу якого лягла" Пісня льоду і полум'я ", йде на американському телеканалі HBO з 2011 року. Нещодавно завершився четвертий сезон шоу, прем'єра п'ятого намічена на квітень майбутнього року.

У серіалі, як і в книгах, є величезна кількість дійових осіб, а також споріднених і сюжетних ліній. Перші два сезони зняті з самостійним частинам циклу "Пісня льоду й полум'я" (це "Гра престолів" і "Битва королів"), а третій і четвертий розповідають історію, описану Мартіном в третій книзі серії - "Бурі мечів".

Новости