Нова 8-мегапіксельна IP-камера RVi-IPC48

Лінійку 8-мегапіксельних IP-камер відеоспостереження RVi поповнила нова модель - RVi-IPC48 (вулична).

Поєднання високого дозволу (8 Мп), широкого кута огляду (об'єктив 4 мм) і сучасного алгоритму кодування (H.265), дозволяє будувати системи відеоспостереження на об'єктах, використовуючи меншу кількість камер, тим самим знижуючи навантаження на системи зберігання і передачі даних.

Дозвіл

Технічне відмінність нової моделі забезпечує зв'язка процесора Ambarella S3LM55 з КМОП-матрицею останніх поколінь Sony IMX274 із застосуванням таких відомих технологій, як Starvis (TM) і ExmorR (TM) Технічне відмінність нової моделі забезпечує зв'язка процесора Ambarella S3LM55 з КМОП-матрицею останніх поколінь Sony IMX274 із застосуванням таких відомих технологій, як Starvis (TM) і ExmorR (TM). IP-камера RVi-IPC48 має надвисокий дозвіл трансляції відеопотоку, яке становить до 8 Мп (3840 × 2160), що дозволяє в значній мірі підвищити ефективність системи відеоспостереження за рахунок отримання більш високо деталізованого зображення знімається на об'єкті сцени.

формати стиснення

Стиснення відеопотоку можна здійснювати найсучаснішим кодеком H.265, що дозволяє домогтися істотної економії архіву, а також зниження навантаження. Крім того, функція «область інтересу» (Region Of Interest, ROI) надає можливість гнучко налаштувати різну ступінь компресії в різних частинах кадру, що дозволяє домогтися ще більшої місткості відеоархіву в залежності від умов зйомки.

ІЧ-підсвічування

Новинка оснащена ІЧ-підсвічуванням, що забезпечує дальність спостереження до 30 метрів в темний час доби.

Апаратний WDR (120 дБ)

Апаратна реалізація функції розширеного динамічного діапазону (WDR), що забезпечує чудове відображення як добре освітлених, так і затінених об'єктів в ситуаціях з контрастним освітленням сцени.

Нові алгоритми обробки зображення в сукупності з потужними сенсорами дозволяють ще більше підвищити ефективність застосування вбудованих алгоритмів відеоаналізу, за рахунок більш якісної передачі зображення на складних сценах спостереження (низька освітленість, перепади освітленості).

Система інтелектуальної аналітики (IVS)

Наявність розширеної інтелектуальної відеоаналітики (перетин лінії, перетин периметра, залишені предмети і ін.) Робить можливим використання даної камери без застосування дорогого ПО для вирішення широкого спектра завдань.

Додаткові можливості:

Наявність функції Lens Distortion Correction, яка дозволяє звести до мінімуму спотворення, що виникають при використанні ширококутний об'єктив. Зниження кількості шумів в зображення сцени при зйомці в нічний час доби (3D DNR); Наявність функції «Коридорний режим», яка дозволяє формувати вертикально - орієнтоване зображення, що особливо актуально при установці системи відеоспостереження в довгих коридорах, тунелях, уздовж огорож і т.д.

Підтримка SD-карт

Підтримка карт пам'яті стандарту microSD до 128 ГБ дозволяє вести постійну запис або при настанні тривожних подій на локальний накопичувач IP-камери.

Харчування і умови експлуатації

Харчування IP-відеокамери здійснюється від джерела постійного струму 12 В, або від мережевого пристрою за стандартом PoE.

Модель RVi-IPC48 (4) має захисну оболонку класу IP67, що дозволяє експлуатувати її в діапазоні температур від мінус 40 до плюс 60 ° С.


Повернутися до списку новин

Новости