Нові акумулятори Metabo

Запуск акумуляторних батарей для електроінструментів Metabo LiHD 7,0 Ач і 3,5 Ач

У постійних інноваціях, в секторі акумуляторних, Metabo був першим, щоб запустити 4.0 Ah в 2012 році і пропонує ємність 5,2 Ач до 18 В. Бренд продовжив свій розвиток за допомогою технології LiHD з високою продуктивністю. Ці батареї мають електромеханічне структуру, абсолютно нові і значно потужніші в поєднанні з більш активним матеріалом, щоб значно збільшити вихідну потужність і, отже, доступну енергію. LiHD - для забезпечення максимальної енергії для інструменту. Metabo пропонує 3 LiHD батареї, два високої ємності 6,2 Ач і 5,5 Ач і легший 3.1 Ач і незабаром LiHD батарея великої місткості 18 V 7.0 Ач і компактний 18 V LiHD 3.5 Ач.

Технологія батареї LiHD дозволяє запропонувати акумуляторний інструмент з продуктивністю мережевого, залишаючись сумісним з діапазоном машин в концепції PICK + MIX (якщо у Вас є акумулятори, Ви можете просто купувати каркаси електроінструменту істотно заощаджуючи витрати). Передовий метод, який виступає на енергоємних машинах, таких як болгарка Metabo WPB 18 LTX BL, пила торцювання з тяговою функцією Metabo KGS 18 LTX 216 або шуруповерт ударний Metabo SB 18 LTX BL Q I. Якщо ми візьмемо за приклад дані інструменти з акумулятором Metabo LiHD 5.5 Ah в поєднанні з безщітковим двигуном електроінструменту, ставлення власної продуктивності перевершує основних конкурентів на ринку електроінструменту.

В останні роки, бездротової ринок змінюється, ми стали свідками шаленої гонки до сили струму з узагальненням 5,0 Ач. Metabo з LiHD батареї великої ємності 6,2 Ач і 5,5 Ач був швидко повалений професійним Bosch з акумулятором Eneracer 6,3 Ач. З його досвідом роботи в літій-іонних, Мілуокі в даний час пропонує найвищу ємність батареї з моделлю M18 B9 9,0 Ah High Demand. Зовсім недавно, DEWALT порушив бездротові коди, пропонуючи першу батарею гібрид hybride 54 V / 18 V XR FLEXVOLT. Батарея може запустити Бесщеточний мотор машини 54 V і діапазон XR 18V. Можна користуватися в 18 V / 54 V 6.0 Ач (DCB546) і 18 В / 54 В 9,0 Ач (DCB547) (лютий 2017 г.).

За останні три роки ми стали свідками видатну динаміку запуску продукту Metabo включаючи першу акумуляторну болгарку 230 мм WPB 36 LTX BL, унікальні шуруповерти з збільшеним крутним моментом LTX. Виставка BAU в Мюнхені, яка пройде з 16 по 21 січня 2017 року можливістю для німецької марки, щоб здивувати новими продуктами, перфоратор акумуляторний Metabo KHA 36 LTX SDS-plus LiHD або акумуляторна шабельна пила Metabo ASE 18 LTX.

Metabo виграв премію Superbrands за відмінне просування свого бренду. Крім того, він був обраний в 1250 році серед брендів, як один з 51 кращих марок Німеччини незалежним журі, яке щорічно удостоюються кращі бренди.


Google + askidua

Новости