Нові аромати весна 2012. Вибираємо жіночий парфюм

  1. Колекція ароматів «Gucci Flora The Garden» колекції весна 2012
  2. Поповнення ароматів серії Omnia від BVLGARI
  3. Нова версія Guess Seductive
  4. PS

Майбутній сезон радує нас новинками від парфумерних марок. Я рідко залишаюся вірна одним духам і нові аромати весна 2012 не могли залишити мене байдужою. Три відомих будинку випустять нові парфуми, два з яких - продовження вже добре нам відомих. Ще очікується абсолютно нова лінійка з п'яти квіткових ароматів.

Колекція ароматів «Gucci Flora The Garden» колекції весна 2012

Парфумерний будинок Gucci планує випустити в продаж 5 нових за даним весняних парфумів. Духи представлені в одній колекції, основою кожного стали квіти - гарденія, магнолія, тубероза, фіалка, мандарин.

Аромат Gorgeous Gardenia з виразним нотками гарденії доповнить яскравий і сміливий образ, а ноти червоних ягід і солодкі півтони нагадають про весну.

Більш свіжий Glamorous Magnolia підійде стильною і вільної дівчини. Ноти серця поєднують в собі південну магнолію і півонія.

Спокусливий і легкий Gracious Tuberose поєднав запах туберози, цитрусових і листя фіалки.

Для жіночного і більш романтичного наряду ідеальним стане Generous Violet з нотами фіалки, ірису та замші.

І п'ятий, більш літній і енергійний Glorious Mandarin подарує свіжий цитрусовий аромат в поєднанні з кокосом, ананасом і нотами рома.

І п'ятий, більш літній і енергійний Glorious Mandarin подарує свіжий цитрусовий аромат в поєднанні з кокосом, ананасом і нотами рома

Для лінійки цих духів була створена колекція з п'яти суконь, кожне символізує один аромат Gucci Flora The Garden. Згідно із задумом парфумера, всі п'ять запахів зможе носити одна жінка, в залежності від настрою або випадку.

Поповнення ароматів серії Omnia від BVLGARI

Відома лінійка звабливих ароматів Omnia від BVLGARI цієї весни поповниться ще одним - Omnia Coral. Творці аромату бачать його власницю ніжною і романтичною дівчиною. Нотки бергамота, червоних ягід, латаття, мускусу, гібіскуса і кедра роблять парфум неймовірно теплим і по-справжньому весняним.

Нова версія Guess Seductive

Добре відомий аромат Guess Seductive вирішили перевидати в новій версії, злегка доповнивши аромат весняними нотками. Нова версія запаху під назвою Guess Seductive Sunkissed в основу аромату увібрала квіткові і цитрусові нотки. Такі духи ідеально підійдуть для весняного образу і сміливих жінок.

PS

Вибір нових весняних ароматів безсумнівно радує, особливо якщо ви любите експериментувати і підбирати парфум з нагоди і образу. Я часто захоплююсь пробниками - перш ніж придбати значного обсягу флакон, все ж краще упевнитися, що аромат підходить. Аромат вважається «твоїм», якщо через певний час перестаєш відчувати на собі запах.

Ви любите міняти парфум або вірні одному аромату?

Ви любите міняти парфум або вірні одному аромату?

Новости