Нові черевики Atomic 2010 - 2011 концепції Live Fit - Інтерв'ю - Expert Ski - гірські лижі, гірські лижі купити, гірські лижі продам, гірські лижі продаж, atomic, atomik, Атомік, fisher, fischer, Фішер, бігові лижі, купити лижі, гірські лижі ціна, лижі, fischer, продаж лиж, гірські лижі розпродаж, бігові лижі купити, дитячі лижі, куплю гірські лижі, head гірські лижі, лижні черевики, магазин лиж, гірськолижні курорти, гірськолижні курорти, гірськолижні тури, гірськолижні курорти Австрії, гірськолижний відпочинок, новорічні тури, андорра гірськолижні курорти, відпочинок взимку, гірськолижні курорти ціни , Тури гірські лижі, тури на новий рік, новий рік відпочинок, новорічний відпочинок, новий рік путівки, куди поїхати новий рік, де зустріти новий рік, зимовий відпочинок, гірські лижі австрія, де відзначити новий рік, новий рік де, зустріч нового року , тури на новий рік 2014 року, тури різдво, новий рік санаторій, новорічні канікули, новорічні тури 2014 року, катання на гірських лижах, техніка катання на гірських лижах, гірськолижне спорядження, гірськолижне спорядження, гірськолижні окуляри, гірськолижні маски, гірськолижне обладнання, гірськолижний комбінезон, гірські лижі продам, го ні лижі ціна, гірські лижі розпродаж, дитячі гірські лижі, магазин гірських лиж, одяг сноубордична, гірськолижні куртки, head гірські лижі, австрія, Франція, італія, тести гірських лиж, фото

Як працює Live Fit? Як працює Live Fit

live-fit-120

Черевик Live Fit ширшає, коли ви його взуваєте і повертається до свого звичайного стану, коли знімаєте. Він може ставати трохи ширше і вже, реагуючи на зміни ширини вашої ступні коли ви її сгибаете на початку повороту. (Проста ілюстрація: прикладіть палець руки збоку до основи великого пальця ноги. Якщо тепер згинати й розгинати ступню так, як ніби ви встаєте «навшпиньки», можна відчути, як ширшає ця зона ступні.

Як зроблені Live Fit?

Зони з еластичного розтягується термопластика розміщені в найбільш критичною зоні - підстав великого пальця і ​​мізинця. Ці зони виконані методом інжекції в оболонку з жорсткого пластика, який грає роль скелета, що забезпечує стабільність структури.
Крім цього, в Live Fit застосовується третій матеріал - м'який пластик, який оточує чутливі області підйому і перехлеста, який завершує конструкцію зовнішнього черевика, як би обволікає ногу.

Які переваги технології для лижника?

Live Fit автоматично підлаштовується точно за формою передньої частини ноги, як тільки ви одягаєте черевик, забезпечуючи постійно точну посадку по нозі.
Забезпечується точний обсяг вільного простору - комфорту, який необхідний нозі під час хорошого катання. Також забезпечується зміна обсягу черевика в ті моменти, коли нога стає ширше під навантаженням - під час катання або ходьби.

Ця свобода для ноги ставати ширше (або вже!) Покращує відчуття, координацію і, в результаті - баланс. Якщо нога затиснута занадто сильно, контактна зона ступні зменшується, а разом з тим - погіршується чутливість, координація та здатність лижника до утримання рівноваги.

За необхідності, ці зони адаптуються до опуклим областям ступні, які виступають сильніше при катанні.

Ступня повинна комфортно обволікає і обтягуючих черевиком, щоб забезпечувати контроль і підтримку. Дуже важливо, щоб задня зона ноги, включаючи п'яту і щиколотку, була при цьому стабільною.

Чому тільки 2 кліпси?

Чому б і ні?

Набагато простіше і легше взувати черевиків всього з двома великими кліпсами.

І що - це працює так само добре, як і 4 кліпси?

Live Fit спеціально сконструйований з розрахунку затягування 2 кліпс.

Як?

Передня частина перехлеста і ущільнювач виконані так, що вам не потрібна перша кліпса. Велика кліпса і пластина-адаптер забезпечують точну фіксацію в зоні перехлеста, а також акуратне облягання передній частині ступні для підвищення контролю.

Унікальна конфігурація лінії стику жорсткого і м'якого компонентів забезпечує точне облегание передньої і середньої зон ступні коли велика кліпса застебнута, розподіляючи тиск по всьому підйому, завдяки використанню функції Live Fit. Внутрішній черевик спроектований абсолютно заново і принципово відрізняється від версії для 4-х кліпс, він є критичною складовою конструкції Live Fit.

У поєднанні з конструкцією зовнішнього черевика, внутрішній черевик забезпечує таку ж посадку по нозі, як і кращі моделі 4-х кліпсовой черевик. Внутрішній черевик фіксується так, як ніби на ньому встановлені ще дві додаткові кліпси.

Фіксація п'яти чудова завдяки спеціальній конструкції, що включає дві опції - "Advanced Heel retention" і "Performance ankle wrap", які покращують зчеплення черевика і ноги в її задній зоні, а конструкція верхньої частини внутрішнього черевика м'яко і щільно охоплює ноги, гармонійно працюючи разом з перехльостом халяви, кліпсою великого розміру і силовому ременем.

У чому відмінність від Custom Shell?

Custom Shell від Salomon також забезпечує точне облягання ноги, але за умови розігріву і подальшої підгонки, виконаної досвідченим бутфіттером. Live Fit працює постійно, як тільки ви одягаєте черевик. Custom shell підлаштовується під форму вашої ноги в статичному положенні. І не адаптується до змін ширини стопи під час катання, як це робить Live Fit.

Custom Shell позиціонується як опція черевик рівня Race, High Performance і Sport.

Відмінності від Hawx?

Hawx гнучкий в передній зоні, відповідаючи на згинання ноги в області плесна при пронації (згинанні). Це важливий момент, необхідний для хорошого балансу і кращої передачі зусиль, а значить - для постійного поліпшення вашого рівня катання.

Чи є ризик проникнення води в Live Fit?

... Live Fit на 100% водонепроникний. Ні.

Чи може зона Live Fit зламатися?

Live Fit виключно міцна і гнучка при будь-яких умовах, і в холоді і в теплі. Вона дозволяє найширшій зоні черевика ставати ширше і з боку внутрішньої, і з зовнішньої сторін. Товщина стінок збільшується у місць стику з областями Live Fit, що робить зони Live Fit захищеними від розриву, поломки або інших пошкоджень.

Наскільки сильно може розширюватися черевик?

Live Fit забезпечує розширення на 2-3 мм з кожного боку.

Чутлива конструкція Live Fit до температури?

Розширюються зони Live Fit зроблені з пластика PU або PP, який стабільний і гнучкий навіть при виключно низькою або високої температури. Завдяки оптимальній товщині стінок, які використовуються в конструкції Live Fit, зниження гнучкості при найнижчих температурах не перевищує 10% в порівнянні з гнучкістю при максимально високій температурі.

Наскільки швидко працює Life Fit?

Постійно. Швидше, ніж ви це прочитали.

Чи є якісь негативні властивості у конструкції (стабільність, погіршення фіксації)?

Ні. Понад 70% області зовнішнього черевика, критичною для передачі зусиль, це скелет з міцного пластику - і це забезпечує необхідну торсионную і бічну стабільність. Зони Live Fit мають розмір, оптимальний для забезпечення необхідного збільшення ширини черевика, вони оточені жорсткими зонами, які забезпечують відсутність втрат в робочих якостях. Live Fit це сама ідеальна колодка, яка підходить максимальної частини гірськолижників - по ширині ноги. Більшість клієнтів відчують ступінь збільшення ширини черевика при розтягуванні зон Live Fit при взуванні. Це забезпечує чітку фіксацію.
Ризику для покупців при використанні черевик Live Fit немає - нога буде їм вдячна.

Чи потрібні якісь пристосування?

Тільки ваша нога.

Внутрішній черевик такий же, як і у звичайного черевика?

Він зовсім інший, особливо в зонах основи великого пальця і ​​мізинця - асиметричний і розтягується. Плюс зона п'яти і середня частина сильно відрізняється, щоб забезпечити фіксацію в цих областях при винятковому комфорті.

Я можу замерзнути?

Навпаки, ваша нога не так скута, як в традиційному черевику, де циркуляція крові утруднена.

Інші черевики нижнього цінового рівня зазвичай занадто просторі для лижника. Фіксація погіршена, є ризик надмірно сильного затягування черевика для того, щоб зафіксувати ногу.

Надмірно сильна затягування збільшує тиск в області підйому, де проходять основні кровоносні судини. При цьому циркуляція крові утруднена. Спочатку широкий черевик здається непоганою ідеєю, але згодом з'ясовується, що для більшості лижників це був неправильний вибір. Але ж ми хочемо, щоб люди продовжували кататися на лижах.

Як працює кишеню для човноподібної кістки?

Цей «кишеню» розташований в задній чверті середньої зони стінки зовнішнього черевика. Деяким лижникам в цій області потрібно більше обсягу, щоб знизити тиск і забезпечити роботу ступні (пронацию), необхідну при катанні. Досвідчені бутфіттери використовують цю область, щоб поліпшити відгук клієнтів, яким потрібно збільшити ширину черевика.

Чи можна проводити бутфіттінг черевик Live Fit?

Так. При необхідності матеріали можуть бути розтягнуті ще сильніше. Матеріал, що оточує зони, може піддаватися обробці, якщо розміру зон Live Fit недостатньо. І місця стиків зон також.

Чи можна пошкодити Live Fit кантами?

Поверхня черевика, навколишнє зони Live Fit, має таку форму, яка захищає їх від пошкодження. До того ж і матеріал зон Live Fit хоч і м'який, але виключно міцний і стійкий.

Чи завжди зони Live Fit повертаються до звичайного розміру?

Так, використовуваний пластик володіє винятковою пам'яттю форми. Він так само пам'ятає свою первісну форму, як і пластик халяви і нижньої частини звичайних черевик.

Широкі черевики інших виробників - альтернатива Live Fit?

Зазвичай колодка черевик нижньої цінової групи занадто велика для більшості лижників. В результаті внутрішній черевик наповнюється надмірно великим об'ємом піни або він занадто об'ємний для лижника. Зайва піна досить швидко мнеться, змушуючи власника занадто сильно затягувати кліпси. Це майже завжди призводить до зайвого здавлення ноги в області підйому, а значить - до погіршення циркуляції крові. Замерзлі ноги, погіршення відчуттів, слабка координація і баланс - такий результат.

Широкі черевики навіть при сильній затягуванні дозволяють нозі прослизати, забезпечуючи мінімум фіксації і підтримки. Live Fit такого не допустять!

Як працює Live Fit?
Як зроблені Live Fit?
Які переваги технології для лижника?
Чому тільки 2 кліпси?
Чому б і ні?
І що - це працює так само добре, як і 4 кліпси?
Як?
У чому відмінність від Custom Shell?
Відмінності від Hawx?
Чи є ризик проникнення води в Live Fit?

Новости