Нові драйвера NVIDIA викликають нескінченну перезавантаження на системах з GeForce GTX 1060

Тим, що нові версії драйверів для відеокарт можуть приносити не тільки підвищення продуктивності, але і проблеми з роботою пристрою для якого вони призначені, нікого не здивуєш. З черговою проблемою такого роду зіткнулися користувачі відеокарт NVIDIA. Тим, що нові версії драйверів для відеокарт можуть приносити не тільки підвищення продуктивності, але і проблеми з роботою пристрою для якого вони призначені, нікого не здивуєш

як повідомляє TechPowerUp , Багато власників систем з відеокартами GeForce GTX 1060 після установки драйвера GeForce 397.31 WHQL, випущеного буквально днями, зіткнулися з тим, що їх система йде в нескінченну петлю перезавантажень. Проблема виникає в той момент, коли установник пропонує перезавантажитися для завершення установки драйверів.


Компанія NVIDIA почала досліджувати проблему, а власникам GeForce GTX 1060 рекомендовано "відкотитися" до попередньої версії драйвера. Для цього треба лише завантажити систему в безпечному режимі і запустити Display Driver Uninstaller (DDU). А тим, хто ще не встиг оновити драйвера, рекомендується поки що утриматися від цього. Telegram-канал @overclockers_news - це зручний спосіб стежити за новими матеріалами на сайті. З картинками, розширеними описами і без реклами.

Новости