НОВІ СОНЦЕЗАХИСНІ ОЧКИ RADARLOCK ВІД OAKLEY

Radarlock будуть доступні в обох формах лінз - Pitch і Path - найближчим часом. Кожна пара Radarlock йде в комплекті зі змінними лінзами, футляром Oakley Soft Vault, а також змінними носовими упорами двох розмірів і миючим лінзи чохольчиком Oakley Microclear.

Кожна пара Radarlock йде в комплекті зі змінними лінзами, футляром Oakley Soft Vault, а також змінними носовими упорами двох розмірів і миючим лінзи чохольчиком Oakley Microclear

Radarlock Pitch і Radarlock Path

Офіційно про початок випуску RadarLock ™ Oakley оголосила 1 травня в Каліфорнії, заявивши, що вони стануть революцією в ефективності сонцезахисних окулярів. Маючи технологію Oakley Switchlock ™, RadarLock роблять процес зміни лінз швидким і легким, і, звичайно, спортсмени можуть скористатися широким спектром відтінків першокласних лінз компанії.

«RadarLock - це новинка, яка наочно демонструє наше наполегливе прагнення до інновацій, - сказав генеральний директор Oakley Колін Баден. - Це результат прориву, зразок переваги оправ і лінз Oakley. Окуляри оснащені принципово нової і геніально простий системою для зміни лінз, яка дозволяє спортсменам негайно підбирати лінзи з найбільш підходящим відтінком для максимально кращого огляду і перемоги над конкурентами. RadarLock розвиває ідею «адаптується і володарюй» до крайності.

Технологія Oakley Switchlock робить зміну лінз швидкої, легкої та абсолютно безпроблемною. Простий механізм засувки звільняє встановлені лінзи, а на їх місце можуть бути миттєво закріплені нові. Спортсмени можуть адаптувати зір до будь-яких умов і адекватно реагувати на зміну освітленості швидкою зміною відтінку лінз, які забезпечують оптимальне поєднання фільтрації, колірного балансу і візуальної контрастності. Для RadarLock Oakley був розроблений широкий спектр висококласних лінз, і всі вони мають оптимальне поєднання неперевершеної чіткості і захисту очей оптикою високого дозволу High Definition Optics® (HDO®) ».

Баден продовжив: « Підхід Oakley до ефективності інновацій простий : Якщо це недостатньо добре для кращих спортсменів світу, то це просто не годиться. Традиційна технологія робить процес зміни лінз громіздким і трудомістким. Спортсмени світового класу заслуговують тільки найкращого, тому ми почали з нуля, щоб розробити повністю нову концепцію. Завдяки технології Switchlock і іншим інновацій, RadarLock є необхідним спортивним спорядженням і спортивний продуктом найвищої ефективності ».

До винаходу технології Switchlock ніяка інша система кріплення змінних лінз не тримала їх настільки надійно, не викликаючи вигинів оптичної поверхні. Навіть в лінзах без діоптрій найменший вигин може змінити оптичні властивості і викликати візуальні спотворення. З інноваційною системою Oakley лінзи кріпляться настільки надійно, що комбінація лінзи-оправа відповідає суворому ударному стандарту ANSI Z87.1, при цьому не буває ніякого вигину лінз, який міг би вплинути на оптичну прозорість і точність огляду.

Оправа окулярів зроблена з міцного легкого матеріалу O Matter® і має спеціальну посадку на голові в трьох точках - Three-Point Fit, - яка забезпечує комфорт весь день і підтримує оптику в точній вирівнюванні. Компоненти з матеріалу Unobtainium®, що стикаються з шкірою, лише збільшують зчеплення при виділенні поту, а кілька змінних носових упорів забезпечують необхідну безпечну підгонку очок.

Компоненти з матеріалу Unobtainium®, що стикаються з шкірою, лише збільшують зчеплення при виділенні поту, а кілька змінних носових упорів забезпечують необхідну безпечну підгонку очок

Багато спортсменів будуть використовувати ефективність очок Oakley RadarLock в гонитві за золотом на Олімпійських Ігор в Лондоні, в тому числі Брайан Клей, Оскар Пісторіус, Марк Кавендіш, Лоло Джонс, Хав'єр Гомес, Кейдел Еванс, Керрі Уолш і багато інших. Розробка нових Oakley буде відігравати важливу роль в змаганнях з велоспорту на треку і шосе, веслування, стрільби, тенісі, каное / каяк, і пляжного волейболу ».

«Найбільші спортсмени світу довіряють технологіям Oakley найважливіші виступи свого життя, і RadarLock демонструє те, як ми відповідаємо на їх безкомпромісні вимоги, піднімаючи виконання навіть вище меж можливого», - завершив Баден.

Oakley RADARLOCK - скоро у продажу!

Новости