Новий аромат: Absolute Woman Bruno Banani

Аромати Bruno Banani мене завжди приваблювали стильним тематичним оформленням

Аромати Bruno Banani мене завжди приваблювали стильним тематичним оформленням. На полицях магазину вони завжди виділяються яскравим кольором флакона і незвичною формою, спрямованої у вічність. Новий аромат носить досить претензійну назву - Absolute Woman. Отже, яка ж вона, жінка абсолют, на думку Bruno Banani?

Absolute Woman - жіноче варіація відомого аромату парфумерного бренду. У 2014 році був запущений фужерний аромат Absolute Man. Пряна композиція складається з цитрусових нот грейпфрута і мандарина, чорного перцю, фіалкового аркуша і конвалії. Завершальний акорд - боби тонка, амброво-деревні ноти і ваніль. Новий жіночий аромат анонсований як грайлива композиція для енергійної і самовпевненою жінки, яка не боїться постати в своєму справжньому образі.

Без остраху повторитися Absolute Woman - абсолютно жіночий аромат, ніжний і терпкий одночасно. При першому знайомстві з ароматом виразно відчуваєш насичену квітково-фруктову композицію. Також соковито пахне сад в спекотний полудень, коли повітря насичене сонцем, морським бризом і нектаром. Аромат можна було б назвати фруктовим коктейлем, але це була б явно не жінка в категоричний імператив, а черговий прохідний аромат і односкладова композиція. Аромат Absolute Woman не такий простий як здається. Після затихає солодощі він відкривається новими нотами. На цей раз яскраво солістами в цьому ансамблі спеції: рожевий перець і бергамот. Ноти серця становлять квітковий букет з троянд, календули, жасмину і апельсинового кольору. База - ваніль, «зацукровані» амбра, мох, пачулі, кедр і мускус.

На перший погляд цей аромат здається простим, в цьому його принадність і загадка. За солодкої квітково-фруктової композицією є явно щось ще, і друга хвиля не змусить себе чекати. Аромат з серії енерджайзер якраз на цю першу весняну погоду, поки до травня не розтане остаточно сніг. Якщо вам не вистачає тепла і сонця Італії, це ваш аромат. Якщо ви любите квіти не тільки 8 березня, це точно ваш аромат. Нарешті, якщо ви шукаєте лазівку в рамках консервативного дрес-коду і під вузьку спідницю-олівець з наглухо застебнутому блузкою вибираєте панчохи - це обов'язково ваш аромат. Я не бачу в цьому ароматі томної искушенности Femme Fatale, це явно не Shalimar, але характер у парфуму безумовно є. Він зухвалий, грайливий, норовливий, з Absolute Woman може бути небезпечно, але нудно точно не буде.

Він зухвалий, грайливий, норовливий, з Absolute Woman може бути небезпечно, але нудно точно не буде

У аромату дуже цікавий флакон. Тут знову можна передбачити подвійне жіноче начало: колір рожевих дівчачих мрій явно контрастує з гострою конусоподібної кришечкою. Як воно і буває в житті: я чарівна і мила, поки ти граєш за моїми правилами. Третього не дано. Якщо перевернути флакон, то він нагадує каблук - ще одне жіноче зброю масового ураження. В офіційній версії флакон нового аромату Absolute Woman - символічні ріжки чортеня. У будь-який трактуванні це вдалий хід приборкати м'яким кольором зухвалу форму. Питання: чи зможете ви підкорити Absolute woman? Обсяг: 60 мл

Ціна: 1730 рублів

Фото: Анна Жбанова
Photo: Anna Zhbanova

Отже, яка ж вона, жінка абсолют, на думку Bruno Banani?
Питання: чи зможете ви підкорити Absolute woman?

Новости