Новий аромат Шанель Шанс 2015

  1. Композиція нових парфумів Шанель Шанс 2015
  2. Образ і рекламна компанія нового Шанель Шанс 2015

На початку літа 2015 року вийшов новий аромат Шанель Шанс Eau Vive, який став уже четвертим в лінійці Chance. Раніше вийшли класична версія (2003 рік), Chanel Chance Eau Fraiche (2007) і Chanel Chance Eau Tendre (2010).

Композиція нових парфумів Шанель Шанс 2015

Новий аромат Chanel Chance Eau Vive став найсвіжішим і літнім в порівнянні з попередніми версіями парфуму. Тому не дивно і те, що стартували його продажу саме на початку літа, 12 червня 2015 року. Випускається він у класичних форматах Chance по 50 і 100 мл і буде мати маркування Eau de Toilette. Новинка від Шанель Шанс 2015 належить до групи квітково-цитрусових ароматів і буде прекрасно освіжати образ в спекотні літні дні. Дізнатися аромат на полиці досить просто: він укладений в класичний флакон Chance круглої форми. Від попередніх версій відрізняється лише відтінок: Eau Vive має злегка жовтувате забарвлення. Піраміда аромату складається з наступних компонентів:

  • верхні ноти: червоний апельсин, цитруси, грейпфрут;
  • середні ноти: білий мускус, жасмин;
  • базові ноти: білий кедр, ірис, ветивер.

Образ і рекламна компанія нового Шанель Шанс 2015

Аромат створений парфумером Олів'є Польжем (Olivier Polge), ексклюзивно працюють для Chanel. Образ героїні аромату Chanel Chance Eau Vive - це молода, іскриста енергією дівчина, що не боїться сміливих кроків і, одночасно, ніжна і витончена. Саме такий характер втілився в рекламному ролику, знятому для просування цього аромату. У ньому чотири дівчини в повітряних, летять, пишних спідницях грають в боулінг. Аромат створений парфумером Олів'є Польжем (Olivier Polge), ексклюзивно працюють для Chanel Однак гра досить незвичайна: як кеглів і куль використовуються флакони ароматів Chanel Chance. На екрані одна з дівчат бере в руки флакон з версією Eau Vive і запускає його. Він вибиває страйк з класичного парфуму, Eau Fraiche і Eau Tendre. Після цього три інших дівчини радісно вітають четверту, обіймають її, приймаючи в свою компанію. На останньому кадрі аромат Eau Vive займає місце в ряду інших версій Chance. Цей невеликий фільм, знятий легендарним режисером і фотографом Жаном-Полем Гудом, вказує на те, що нова версія аромату впевнено і надовго зайняла своє місце серед уже визнаних і улюблених модницями з усього світу старіших і класичних варіантів.

Новости