Новий аромат від Hermès: Concentré de Pamplemousse Rose.

У 2011 році виходить новий аромат від відомого бренду нишевой парфумерії Hermès - Concentré de Pamplemousse Rose, концентрат рожевого грейпфрута У 2011 році виходить новий аромат від відомого бренду нишевой парфумерії Hermès - Concentré de Pamplemousse Rose, концентрат рожевого грейпфрута.

У форматі туалетної води, цей аромат є більш концентрованою версією вийшов в 2009 році Eau de Pamplemousse Rose (eau de cologne). Це запах унісекс, який підійде як чоловікам, так і жінкам.

Цитрусова водичка з ледь вловимими деревними і шипровими нотками, в якій все ж домінують тонкий квітковий аромат витонченої троянди і апетитного грейпфрута.

Розбір по нотах:

  • "Початкова нота": грейпфрут, цитрусові ноти;
  • "Нота серця": троянда;
  • "Нота основи": ветивер, дубовий мох.

Творцем аромату став французький парфумер Жан-Клод Еллена (Jean-Claude Ellena) родом з парфумерної столиці світу міста Граса, раніше співпрацював з Bvlgari, L'Artisan Parfumeur, Van Cleef & Arpels, а тепер працює на будинок Hermès.

Сконцентрований навколо грейпфрута, цей аромат з'єднує непоєднуване: цитрусові фрукти з трояндою і ветивером. Перше враження від запаху - різкий сплеск свіжості з деякою пряністю і легким шипром.

Дизайн флакона для нового аромату Hermès змістовний, але лаконічний: гладкий зелений бутилек, увінчаний чорної кришечкою в формі капелюхи-казанки.

Hermès - Concentré de Pamplemousse Rose вийде в форматі Eau de Toilette 100мл і 200мл.

Новости