Новий рік і вагітність

Новий рік - чарівне свято, якого з нетерпінням чекають і дорослі і діти
Новий рік - чарівне свято, якого з нетерпінням чекають і дорослі і діти. Новий рік і вагітність прекрасно можна поєднати, не ущемляючи себе в святі. Хоча, звичайно, певні обмеження для майбутньої мами при святкуванні Нового року все ж існують.

Як грамотно поєднати Новий рік і вагітність, щоб відчути смак свята, але і не нашкодити своєму малюкові?

  1. Галасливі вечірки і компанії.

Все залежить від вашого самопочуття і терміну вагітності. Якщо ви поки тільки на початку очікування малюка, тоді галаслива компанія - це те, що вам відмінно підійде. Животик ще маленький, самопочуття (якщо звичайно воно не затьмарене токсикозом) відмінне, і ваша енергія б'є через край.

якщо настав 3 триместр вагітності , То гучні вечірки до ранку швидше за все будуть дуже нудними. Животик вже великий, танцювати, брати участь в конкурсах не зовсім зручно, та й потреба в повноцінному сні, лежачи на своїй затишній ліжку відчувається гостро.

  1. Новорічний стіл.

Постарайтеся обійтися без жирних страв і салатів, багато заправлених майонезом. Настільки улюблений усіма людьми Олів'є - цілком можна заправити сметаною, тим самим знизивши його калорійність.

Постарайтеся урізноманітнити святковий стіл простий і натуральною їжею - вінегрет, відварна картопля, салати зі сметаною.

оскільки алкоголь під час вагітності є вкрай небажаним елементом, заздалегідь продумайте варіанти напоїв, які ви зможете пити. Найкраще підійдуть морси, компоти, чаї з натуральних трав .

  1. Зовнішній вигляд.

Гарне плаття для вагітних складно знайти. Продумайте заздалегідь свій зовнішній вигляд на новорічний вечір. Футболка або красиву блузку можна замовити на індивідуальний пошив, а якщо не хочеться витрачати грошей на вбрання, який стане в нагоді Вам один єдиний раз, - можна пошукати просторий варіант вечірнього плаття в звичайних магазинах одягу.

Новий рік і вагітність не є взаємовиключними речами!

Майбутня мама така ж людина як і всі, і звичайно користуйтеся можливістю повеселитися (звичайно з урахуванням свого нинішнього положення). Життя з маленькою дитиною потребують своїх обмежень, і постарайтеся, щоб у Новий рік і вагітність стала не вашим обмеженням, а вашим перевагою!

Людмила Шарова, психолог для вагітних.

Як грамотно поєднати Новий рік і вагітність, щоб відчути смак свята, але і не нашкодити своєму малюкові?

Новости