Новий б'юті-бокс: КРАСОТЕКА

Естафета українських б'юті-боксів триває, і в гонку вступають все нові і нові учасники. Сьогодні пропоную обговорити Красотеку.

Цей сервіс з'явився в січні 2013 року і перша коробочка, відповідно, січнева. Схема роботи стандартна - в точності така ж, як і у раніше відкрилися аналогів Wonderbox , Insecretbox і канув в лету Merrybox .

У Красотекі відкритий сайт за адресою www.krasoteka.com.ua , І тут принцип дії послуги організатори описали наступним чином:

Щомісяця ви будете отримувати коробочку «Красотекі», яка містить від 5 до 7 косметичних продуктів аптечної, люксової або професійних категорій.

Наповнення коробочок щомісяця змінюється, щоб ви могли спробувати якомога більше нових цікавих засобів і знайти косметику, яка ідеально відповідає вашим запитам.

Ви можете замовити пробну місячну посилку, або придбати абонемент на 3 або 12 місяців.

Доставка «Красотекі» здійснюється кур'єрами по Києву, а в інші міста України за допомогою поштових компаній, «Нової пошти» або «Автолюкса».

І список марок: Ella Bache, Biologique Recherche, Schwarzkopf Professional, Marcia Teixeira, Couleur Caramel, Atache scientific cosmetic, Feraud, Academie, Christina, Styx, Clarena, Lirene, лавка мильних скарбів. Список не густий і не особливо вражає, зате все марки дійсно в боксах представлені, а не так як буває - напишуть багато красивих назв, а фактично шлють суцільний середнячок.

Відразу скажу кілька моментів, які мені не дуже сподобалися в роботі сервісу. По-перше, після реєстрації на сайті немає як такого профілю учасника. Тобто подивитися історію замовлень або статус останнього замовлення можливості не передбачено. Про профіль краси і говорити не доводиться - якщо попередні сервіси його хоча б заводили (хоча абсолютно ігнорували при наповненні коробки), то тут його просто немає.

Далі начебто все пішло більш гладко. Коробочку я замовила, оплатила карткою VISA через систему Liqpay. Причому сума в 130 грн. з картки не знялася, а заблокувалася, і остаточно пройшов платіж тільки через добу. За цей час я встигла написати е-мейл на адресу сервісу, і проходження мого платежу все-таки підтвердили. Вже потім додивився, що є варіант оплати на карту Приватбанку, через будь-який термінал або Приват-24.

Тепер про позитивний. На відміну від інших сервісів, на цьому дійсно вигідніше підписуватися на 3 і більше місяців. Вважаємо: одна коробка - 120 грн., А три - вже 330 (замість 360), 12 коробок стоять 1320 грн. (Замість 1560), але так ризикувати буде не кожна ...

Про терміни замовлення. Я оплатила коробку 21 лютого, обіцяли прислати до 4 березня, отримала я її 7, що в принципі теж непогано. Але й не зовсім добре: замовляла я лютневу коробку (красотека називає свої коробки не по місяцю розсилки, як вандербокс, а по місяцю підписки), а прийшла мені січнева ... При заповненні форми замовлення вибір був: або нова лютнева, вміст корою на той момент було невідомо; або стара січнева, яких начебто на той момент залишалося в наявності кілька штук і вміст якої вже показали і на сторінки сервісу в фейсбуці, і в б'юті-блогах. Так ось, я природно мовчати не стала і повідомила про помилку адміністрації сервісу. Відповідь прийшла через кілька днів: мовляв, дійсно, сталася помилка, приносимо вибачення, і лютнева коробка буде відправлена ​​15 числа. Так, і січневу я, виходить, залишаю собі в якості моральної компенсації. Ну як мінімум приємно, що на моє запитання відреагували і обіцяли все виправити. поки чекаю Про терміни замовлення

Зараз відкрита підписка на березневий і квітневий бокси, але чи будуть з'являтися в них нові марки поки не уточнюється, ця інформація регулярно оновлюється на сторінках в соц. мережах.

І останній момент з доставки: поки це єдиний сервіс, який доставив коробку не в відділення пошти, а кур'єром на домашню адресу. Доставка при цьому, природно, в вартість включена!


Тепер про саму коробці. Свої січневі коробочки Красотека показували вже багато, але так як вони трішки відрізняються, покажу і свою. За розмірами вона значно більше своїх попередниць, у вмісті не те щоб. Перше що є - стандартна листівка-привітання з коротким описом вмісту коробки:

Отже, до складу моєї коробки увійшли (за ступенем пріоритетності для мене):

Christina Sea Herbal Beauty Mask Strawberry - поживна анти-вікова маска краси на основі морських трав для нормальної шкіри від ізраїльської марки професійної косметики Христина, причому в повноцінному обсязі (60 мл). Я цю марку люблю, і конкретно ця масочка мені сподобалася - смачно пахне полуницею, приємна по консистенції і досить непогана за ефектом. До нього додавався талон на знижку -20% в інтернет-магазині Топкосметікс з індивідуальним номером, але на момент приїзду коробки він був уже прострочений (діяв до кінця лютого, а коробка, як я вже говорила, січнева).

STYX Honey Propolis Shampoo for Stressed Hair - шампунь австрійської марки для втомленого волосся, об'ємом 30 мл. Пахне дуже специфічно, розмір зручний для подорожей, ну або на пару-трійку раз випробувати продукт.

Academie Lair pour le corps au collagene marin - антивікової лосьйон для тіла з колагеном об'ємом 10 мл. Марка хороша, спробуємо.

Feraud - від модної марки парфумерії в коробочку попало ... дзеркальце. До речі, нічого таке дзеркальце, красиве, в дуже симпатичному футлярчике кольору фуксії - вже вирушило в сумку.

І набір пробників в саше в кількості 4 штук:

  • Clarena Fluid Foundation Mat (ivory) - тонуюча основа з ефектом матування об'ємом 2 мл і у відтінку слонова кістка.
  • STYX Alpin Derm Repair - Alpine Herbs Eye Cream - крем для шкіри навколо очей.
  • Lirene Cheryy and lemon + vitamins C, PP active moisturizing vitamin nourishing refreshing and protection cream - два ідентичних крему для обличчя по 1,5 мл, легкий зволожуючий і освіжаючий крем.

Ось, власне і все. Залишилося хіба що два запрошення на виставку Estet beauty expo 2013, яка буде проходити в Києві з 3 по 5 квітня. Корисна штука, тільки швидше для киян.

За фактом вийшло 1 повнорозмірний продукт, дзеркальце (?), Дві мініатюри і чотири пробнічка в саше.

Така вийшла перша коробка Красотекі. Я чекаю обіцяну мені лютневу, тому що відгуки вже читала і вмісту в ній начебто побільше буде. А вам як?

Зараз на форумі: Б'юті-бокси в Україні: Wonderbox, Merrybox, Красотека ...

А вам як?

Новости