»Новий підводний бокс для Nikon D600 від Nauticam

Nauticam випускає підводний бокс для Nikon D600   Бажають використовувати для підводної зйомки повнокадрову дзеркальну камеру Nikon D600 скоро отримають таку можливість

Nauticam випускає підводний бокс для Nikon D600

Бажають використовувати для підводної зйомки повнокадрову дзеркальну камеру Nikon D600 скоро отримають таку можливість. Про випуск відповідного підводного боксу NA-D600 оголосила компанія Nauticam, що спеціалізується на випуску цієї продукції.

Про випуск відповідного підводного боксу NA-D600 оголосила компанія Nauticam, що спеціалізується на випуску цієї продукції

За словами виробника, новий «батискаф» успадкував у інших продуктів Nauticam перевірені часом конструкторські рішення, органи управління, виконані з урахуванням вимог ергономіки, і висока якість виготовлення.

Подібно до того, як Nikon D600 вигідно відрізняється від інших повнокадрових дзеркальних камер меншими габаритами, масою і ціною, бокс NA-D600 теж вийшов компактніше і доступніше за ціною, ніж бокси для інших повнокадрових дзеркальних камер. Іншими словами, розробники постаралися зберегти переваги апарату.

Бокс обладнаний гумовими ручками. Органи управління під великими пальцями лівої і правої рук забезпечують швидкий доступ до функцій відеозапису, перегляду, блокування AE-L / AF-L і вибору значення ISO. В цілому органи управління боксу дозволяють фотографу змінювати всі необхідні настройки і швидко перемикатися між режимами, практично не відволікаючись від процесу зйомки. Вони спроектовані таким чином, щоб робота з ними максимально нагадувала безпосереднє використання органів управління камери.

До переваг боксу виробник відносить простоту зміни об'єктиву за рахунок використання запатентованого замку, котрий фіксує порт об'єктива. Бокс виготовлений з алюмінію і анодований для захисту від зовнішніх впливів. Видошукач і дисплей прикриті віконцем з акрилового пластику. Доступне з'єднання зовнішніх освітлювальних приладів і монітора Nauticam NA-DP4.

Камера в боксі витримує занурення на глибину до 100 м. Габарити вироби (з ручками), який отримав номер за каталогом 17210, рівні 350 x 189,5 x 132 мм, маса - 2,7 кг.

Ціна NA-D600 дорівнює $ 3300, поставки починаються 20 грудня.

Джерело: Nauticam USA


Новости