Новий комп'ютер на Windows 7 - з чого почати?

Якщо в якості новорічного подарунка ви отримали комп'ютер на Windows 7, він напевно вже розпакований і підключений до інтернету Якщо в якості новорічного подарунка ви отримали комп'ютер на Windows 7, він напевно вже розпакований і підключений до інтернету. У цій замітці я хочу дати кілька додаткових порад про те, як налаштувати новий комп'ютер під себе.

Отже,

Порадада № 1. Встановіть антивірус.

Захист від вірусів і інших інтернет-загроз - це золоте правило початку роботи на новому комп'ютері Захист від вірусів і інших інтернет-загроз - це золоте правило початку роботи на новому комп'ютері. Гарна новина полягає в тому, що користувачам ліцензійної Windows абсолютно безкоштовно доступний один з найнадійніших і легких у використанні антивірусів - Microsoft Security Essentials. Скачайте його тут: http://bit.ly/feoCip .

Рада №2. Надайте телефону.

1) Виберіть одну з безлічі тем для робочого столу, і ваш комп'ютер миттєво стане яскравішим 1) Виберіть одну з безлічі тем для робочого столу, і ваш комп'ютер миттєво стане яскравішим. Серед встановлених тем, а також у великій інтернет-колекції на сайті Windows http://bit.ly/hhJsGd напевно знайдеться тема, яка буде вам до душі.

2) Встановіть гаджети для робочого столу http://bit.ly/fYcU38 - прогноз погоди, заголовки новин, інтернет-радіо, пошук, перекладач, пробки або інші, це зробить ваш комп'ютер ще більш зручним.

Підказка: Хочу дати спеціальну раду власникам комп'ютерів на Windows 7 Початкова або Домашня базова, для яких установка тим робочого столу не доступна як функція. Ваш робочий стіл також може бути барвистим і індивідуальним: встановіть гаджет «Показ слайдів», і він буде в ротації показувати зображення, збережені на вашому комп'ютері.

Рада №3. Відкрийте нові можливості.

Перевірте, чи є серед встановлених на вашому комп'ютері програм «Основи Windows Live» Перевірте, чи є серед встановлених на вашому комп'ютері програм «Основи Windows Live». Якщо немає - скачайте цей набір безкоштовних програм http://bit.ly/egj3Ym для створення фільмів, упорядкування та редагування фотографій, миттєвого спілкування в інтернеті і не тільки.

Серед моїх улюблених програм Windows Live: Messenger, який крім відеочату і повідомлень дозволяє спілкуватися в Facebook і LinkedIn; Mesh - програма, за допомогою якої я зберігаю файли «в хмарі» і синхронізує їх між пристроями; Фотоальбом, який «склеює» ідеальні панорами і виправляє помилки фотографа.

Ключ до цих програм - єдиний логін Windows Live ID, який одночасно є вашим електронною поштовою скринькою на Hotmail.com , Який, в свою чергу, дозволяє створювати документи Microsoft Office прямо в браузері без встановленого пакета програм. Хоча і його можна безкоштовно випробувати, скачавши тут: http://bit.ly/ecdboF (Microsoft Office 2010).

Можливості персоналізації, розваг і спілкування безмежні з Windows 7. Сподіваюся, з вашим новим комп'ютером ви будете активним читачем цього блогу і зможете зробити для себе ще безліч відкриттів.

Якщо в цей новий рік ви отримали в подарунок або подарували комп'ютер на Windows 7 - розкажіть в коментарях, який?


Якщо в цей новий рік ви отримали в подарунок або подарували комп'ютер на Windows 7 - розкажіть в коментарях, який?

Новости