Новини. Шарм і шик від Christina Design London.

20.12.2017

2017

Створюючи свої неймовірні колекції, уродженка Данії Христина Хембо зіграла на тому, що кожна жінка гідна справжнього, чарівного сяйва справжніх коштовностей, а не штучного, хоч і яскравого блиску мас-бижу. Власне, цей погляд і стало причиною виникнення бренду. Христина, на тлі заполонили годинний ринок недорогих моделей, дарувала леді унікальний годинник зі справжніми добірними діамантами.

Христина, на тлі заполонили годинний ринок недорогих моделей, дарувала леді унікальний годинник зі справжніми добірними діамантами

Складна кругле огранювання каменів (57 граней), чистота (категорія WS, з мінімумом включень) і колір Top Wesselton змушують годинник Christina Design London горіти неперевершеним сяйвом і яскраво спалахувати в променях світла магічними райдужними іскрами. Більш того, деякі моделі дозволяють навіть вибирати, наскільки шикарним буде це сяйво: ви можете розмістити під безелем стільки діамантів, скільки забажаєте самі.

Більш того, деякі моделі дозволяють навіть вибирати, наскільки шикарним буде це сяйво: ви можете розмістити під безелем стільки діамантів, скільки забажаєте самі

Багатство і шик жіночих моделей відтіняє лаконічність і багатозначний мінімалізм чоловічих колекцій.

Багатство і шик жіночих моделей відтіняє лаконічність і багатозначний мінімалізм чоловічих колекцій

У свої особливі годинник дизайнер поміщає надійні швейцарські механізми Ronda і ЕТА, так що кожна модель може похвалитися не тільки огранюванням і чистотою діамантів, а й точним ходом. Міцні корпусу зроблені з нержавіючої сталі, циферблати закриті сапфіровим або мінеральним склом, а на задній кришці годинника ви знайдете особистий підпис дизайнера і докладну інформацію про якість діамантів даної моделі.

Виробництво бренду розташоване в Швейцарії, так що мітка на кожній моделі " Swiss made "Більш ніж виправдана. А ось дизайнерський центр знаходиться в Данії. Саме там народжуються неймовірні, зухвалі ідеї, які потім знаходять відображення в реальності - в разючих, чудових моделях годинників і аксесуарів, які ми знаємо під ім'ям Christina Design London ...

Христина Хембо не зупинилася на годиннику, і це дуже навіть зрозуміло. Жінки обожнюють прикраси; і хіба не є дивною думка - зібрати разом, під одним брендом, годинник і, скажімо, браслети, які можна красиво поєднувати в єдиному ансамблі. В цю компанію чудово вписуються дизайнерські кільця і ​​кулони на витончених ланцюжках, виконані в характерному стилі, а також сережки всіляких форм. Словом, це той вдалий випадок, коли виробництво годинників і ювелірних виробів переплелося в вражаючою гармонії, і вигляд одного вироби органічно доповнює інше.

Сьогодні мова піде про браслетах Christina Design London. Виконані зі шкіри або срібла, з вишуканим нагромадженням "Шарм", що переливаються в своєму художньому безладі, вони грають роль як самостійного прикраси, так і елегантного доповнення до годинника.

Шкіряні браслети виглядають вельми оригінально, вони м'яко обволікають руку, обплутуючи зап'ясті в три оберти, і ви відчуваєте одночасно теплий дотик шкіри і прохолодне - "Шарм".

Шкіряні браслети виглядають вельми оригінально, вони м'яко обволікають руку, обплутуючи зап'ясті в три оберти, і ви відчуваєте одночасно теплий дотик шкіри і прохолодне - Шарм

Вражає багатий вибір кольорів і відтінків шкіряних браслетів. Тут і мерехтливий перламутром рожевий, ефектний червоний, космічно чорний, і досвітніх-сірий, чорнильно-фіолетовий, темно-синій ... Є моделі з металевим блиском бронзи і білого золота, деякі екземпляри виконані з імітацією шкіри рептилій.

Намистини та підвіски реалізовані в чистому сріблі, маркірованому пробою 925, і, в залежності від обраної колірної гами, покриті позолотою або зберегли свій чистий біло-сріблястий блиск.

Срібні браслети виглядають не так переконливо і претензійно, швидше за ніжніше. На тонкому браслеті особливо красиві намистини-барила. У контраст з їх досконалими округлостями вступають підвіски або "Шарм" нестандартних форм, що зображують тварин і птахів.

Кожен браслет можна зробити унікальним. Для цього потрібно придбати базовий набір з замочками і кріпленнями, і наповнювати його "Шарм", вибудовуючи власну неповторну комбінацію підвісок і намистин. З якою швидкістю буде заповнюватися браслет - залежить виключно від бажань його власниці.

З якою швидкістю буде заповнюватися браслет - залежить виключно від бажань його власниці

Часом так хочеться скоріше отримати нову прикрасу, що "Шарм" замовляють в наростаючому азарті буквально за півгодини. Ви нанизуєте в віртуальному просторі одну підвіску за одною, і від моменту, коли ви тиснете в інтернет-магазині кнопочку "замовити" до тієї миті, коли відчуваєте зап'ястям приємну вагу від обійми нового браслета, вас розділяє буквально один або два - довгих від нетерпіння! - дня.

Однак є і особлива принадність у тому, щоб прив'язувати придбання "Шарм" до тих чи інших подій. Не обов'язково таким значним, як народження первістка або весілля, тим більше, що романтична натура можуть надати важливість моментів, не так істотно для космосу, але, тим не менш, незабутнім для конкретної осередку суспільства :)

Не обов'язково таким значним, як народження первістка або весілля, тим більше, що романтична натура можуть надати важливість моментів, не так істотно для космосу, але, тим не менш, незабутнім для конкретної осередку суспільства :)

Фантастичний вибір "Шарм" підкаже привід, якщо ви не зрозумієте в сприйнятті картини світу і в тому, який саме її штрих вам хотілося б запам'ятати сьогодні. Рибки і метелики, квіточки і зірочки, всілякі сердечка, пропоновані поодинці або переплетені в хороводі, слова, якими можна підкреслити свій нинішній статус ( "mom", "married", "sinlge", "love"), хитромудрі намистини, інкрустовані дорогоцінними камінням.

Рибки і метелики, квіточки і зірочки, всілякі сердечка, пропоновані поодинці або переплетені в хороводі, слова, якими можна підкреслити свій нинішній статус ( mom, married, sinlge, love), хитромудрі намистини, інкрустовані дорогоцінними камінням

Взагалі в колекціях Christina Design London ви не зустрінете штучних каменів. Тільки справжні коштовності! Безумовно, ця обставина і пояснюється висока їх вартість - справжня розкіш цінується дуже високо. "Шарми", сережки, кільця і ​​кулони прикрашені діамантами і аметистами, рубінами і сапфірами, топазами і гранатами, кварцом і оніксом, перлами і хризолітом.

До речі сказати, деякі моделі годин сумісні з шкіряними браслетами, і разом вони складають витончений неповторний ансамбль аксесуарів. Композицію можна змінювати, додаючи або прибираючи "Шарм", підкреслюючи настрій або відзначаючи чергову справджену мрію.

Дуже цікаво буде виглядати поєднання годин на шкіряному браслеті і власне браслета, обраних в одній гамі і прикрашених химерними "Шарм", одягнутих на обидві руки. Взагалі, при такому колосальному виборі, напевно, леді зіткнуться з єдиною, проте найбільшою складністю: як вчасно зупинитися в ажіотажі придбання все нових і нових "Шарм". Адже кожен з них такий особливий :)

Адже кожен з них такий особливий :)


Новости