Новини - «Розумний будинок»: готові рішення і приклади - 17.11.16 | Електротовари, Обладнання для бізнесу та виробництва | Інфоцентр SIMA-LAND.RU

  1. режим економії
  2. Як працює
  3. Швидка і непомітна прибирання квартири
  4. Турбота про близьких
  5. Як працює
  6. Безпека і спокій

«Розумний будинок» - це система пристроїв, які виконують певні дії без участі людини. Вони економлять час і гроші, роблять життя простіше і безпечніше. І доступні такі прилади не тільки еліті! Про те, що ще вміють подібні системи і як ними управляти, читайте далі.

режим економії

Головною можливістю «розумного будинку» є економія електроенергії. Завдяки регулюванню світла, електроприладів, а також мікроклімату приміщення, система дозволить не витрачати зайві кіловати.

Завдяки регулюванню світла, електроприладів, а також мікроклімату приміщення, система дозволить не витрачати зайві кіловати

Розумний цоколь REDMOND

1 623 .62 руб.

купити

Як працює

Керуйте пристроями в квартирі за допомогою «розумних» розеток і реле. Просто підключіть до них будь-який апарат і синхронізуйте його зі смартфоном в додатку. Тепер ви зможете задавати команди підключеному приладу, відстежувати його статус через інтернет або Bluetooth, налаштовувати розклад включення або відключення. Теплі підлоги і кондиціонери стануть працювати за таймером, світло завжди буде під контролем, а більш технологічні пристрої прослужать набагато довше, так як про всі несправності вас вчасно сповістять.

За таким же принципом діє і «розумний» цоколь, який дозволяє регулювати освітлення, керувати ним віддалено з будь-якої точки Землі, імітувати в квартирі присутність, коли ви у відпустці.

Підтримувати режим економії ви також можете за допомогою фотореле, яке замикає й розмикає електричні ланцюги в залежності від встановленого порога освітленості. Воно контролює лампи. Говорячи простою мовою, фотореле вимикає світильники днем, а вночі включає. Широко застосовується для освітлення вулиць, вітрин магазинів, торгових залів, рекламних об'єктів, автостоянок, будівництв,
котеджів і т. д.

Швидка і непомітна прибирання квартири

Системи «розумний будинок» частково позбавлять вас від прибирання приміщення. Найбільш популярними помічниками в цій справі є роботи-мийники, які здатні безшумно переміщатися по будь-яким плоских поверхонь і чистити підлоги і вікна навіть у важкодоступних місцях. З такою системою ви будете віддалено координувати дії пристрою, програмувати його, виходячи з особистих побажань. Прибирання в будинку стане простіше і швидше.


Турбота про близьких

Системи «розумний будинок» вибирають люди, які піклуються про комфорт і безпеку своїх близьких. Якщо ви або ваші домочадці втрачають речі або можуть заблукати самі, використовуйте «розумний» трекер. Цей багатофункціональний гаджет допоможе знайти не тільки втрачену річ, але і відстежити місце розташування дитини або домашньої тварини.

Як працює

Синхронізація пристрій зі смартфоном через спеціальний додаток. Потім прикріпіть його до речі, яку часто втрачаєте. Для пошуку натисніть на смартфоні кнопку «Оповіщення». Після цього гаджет подасть сигнал.

Збираючись на прогулянку з малюком, покладіть йому в кишеню брелок. Коли дитина відійде далеко від вас, додаток на смартфоні автоматично сповістить вас про це.

Розумний трекер REDMOND
RFT-08S

1 404 .91 руб.

купити

Розумний трекер REDMOND
RFT-08S

1 404 .91 руб.

купити

Безпека і спокій

Система безпеки попереджає різні аварійні ситуації та крадіжки завдяки відеоспостереження і охоронно-пожежної сигналізації . Вони дозволять вам стежити за обстановкою в будинку, коли вас там немає, і проінформують про пожежу, небажаному проникненні або інший виниклої проблеми за допомогою звукових сповіщень на телефоні, через SMS або по e-mail.

А домофон візьме під контроль то, що відбувається у дверей вашої квартири. Вся інформація з даних систем виводиться на сенсорні панелі. Керувати нею легко і зручно.

Відеодомофон кольоровий Айтек Про VD7-C2M

6 891 .25 руб.

купити

Комплект AHD відеоспостереження SVplus

7 249 .00 руб.

купити

Комплект IP відеоспостереження SVplus

9 147 .60 руб.

купити

Охоронна сигналізація з датчиком руху

484 .00 руб.

купити

Таким чином, системи «розумного будинку» полегшать вам прибирання, заощадять електроенергію, убезпечать і спростять життя! Ще більше корисних пристроїв ви знайдете в відповідному розділі .

Новости