Новини магазинів: Zara, Air, Ready-to-wear.ru, Aizel, Oh, my, Monoroom

  1. Онлайн-магазин Zara в Росії
  2. Власна марка Ready-to-wear.ru
  3. Shopbop в Росії
  4. Нові моделі в Oh, my
  5. Запуск другої лінії Agent Provocateur
  6. Новини Air Fashion Store
  7. відкриття Monoroom
  8. Новини Brandshop

Онлайн-магазин Zara в Росії

Онлайн-магазин Zara в Росії

28 серпня по всій Росії запрацює інтернет-магазин Zara, демократичною іспанської марки з холдингу Inditex, в який також входять відомі мас-маркет-бренди Bershka, Pull & Bear, Oysho і інші. Контракт на послуги експрес-доставки підписаний з компанією DPD, яка буде розвозити замовлення незалежно від «Пошти Росії». Вартість доставки поки не уточнюється, зате всі ціни на речі в рублях вже зараз можна подивитися на офіційному сайті Zara. Судячи з усього, від цін в звичайних магазинах вони відрізнятися не будуть.

Власна марка
Ready-to-wear.ru

ru

Через чотири роки роботи запускає власну марку одягу ритейлер дорогою жіночого одягу Ready-to-wear.ru. В першу колекцію, яка вже надійшла в продаж на сайті, входять різнокольорові бандажні сукні та спідниці за цінами від 3 500 до 8 100 рублів. Колекції будуть сезонними, тобто до зими слід чекати теплих речей.

Shopbop в Росії

Shopbop в Росії

Слідом за ритейлерами різного рівня від Asos до Luisaviaroma.com російськомовний сегмент відкриває великий американської онлайн-магазин Shopbop, що є частиною Amazon.com. З цього четверга весь трафік з Росії, Білорусі та Казахстану перенаправляється на російськомовний сайт магазину. Тепер для покупців працює цілодобова служба спілкування з клієнтами російською мовою за адресою [email protected] .

Серед представлених на сайті марок - 3.1 Phillip Lim, Alexander Wang, Jason Wu і ще кілька сотень. Доставку в Росію магазин здійснює вже давно, причому речі найчастіше приходять саме протягом зазначеного терміну.

Нові моделі в Oh, my

Нові моделі в Oh, my

Ще більше розширився асортимент базових літніх речей в російському онлайн-магазині Oh, my. У розділі з жіночим одягом з'явилися сукні-майки з пишними спідницями по 1 490 рублів і білі спідниці в підлогу по 1 790 рублів. Кожен день в магазині вибирається товар дня, на який встановлюється знижена ціна.

Запуск другої лінії
Agent Provocateur

Запуск другої лінії   Agent Provocateur

1 серпня марка жіночої нижньої білизни Agent Provocateur запустила другу, як водиться, демократичну лінію L'Agent, створену за участю актрис Моніки і Пенелопи Крус. Одночасно зі світовою прем'єрою лінії білизна з'явилося і в Москві, причому не в фірмових магазинах Agent Provocateur, а в онлайн-магазині Aizel247.ru. Ціни і справді не позамежні: в середньому 2-6 тисяч рублів за трусики, бюстгальтери, пояси для панчіх і мереживні сорочки, названі красивими жіночими іменами.

Новини Air Fashion Store

Новини Air Fashion Store

З початку серпня знижки в мультибренд з речами авангардних дизайнерів досягли 60%, крім того, тут з'явився ряд нових марок. Це російська марка світшоти авторства Антона Лісіна з зображеннями Богоматері і Григорія Распутіна (окремо), сорочки-халати 'em, пофарбовані вручну, а тому існуючі в єдиному екземплярі. У продаж почали надходити і пре-колекції сезону осінь-зима: Les ', Yohji Yamamoto pour Homme. З важливих осінніх новин - у вересні в магазині відкривається корнер лінії Black Comme des Garçons.

відкриття Monoroom

відкриття Monoroom

Новий магазин Monoroom відкривається в Столешниковом провулку. Крім азіатської жіночого одягу, завдяки якій став відомий перший магазин Monoroom на «флаконі», тут можна буде придбати дитячий одяг, товари для будинку, перекусити і випити. Магазин відрізняється демократичними цінами і величезним асортиментом не самих банальних речей. Також у Monoroom продовжує функціонувати онлайн-магазин.

Новини Brandshop

Новини Brandshop

У Brandshop починають надходити речі з осінніх колекцій. До нового сезону в магазині вперше з'являться годинник, причому відразу двох марок: Uniform Wares (Від 6 800 рублів) і Military Watch Company (Від 2 500 рублів). Крім самого годинника, є декілька забарвлень ремінців для них за 600 рублів кожен.

Також в магазин прийшли сім нових моделей кросівок New Balance , А в розділі Sale триває літній розпродаж.

Фотографії: Марк Боярський

Новости