Новини Одеси - Як Одеса відзначила День перемоги (фоторепортаж)

цею материал Доступний по-русски

На даний момент з місць проведення масових заходів та прилеглих територій в поліцію доставлені шість чоловік.

На даний момент з місць проведення масових заходів та прилеглих територій в поліцію доставлені шість чоловік

В Одесі затримано шість осіб / фото УНІАН

Читайте також День перемоги в Україні 1250 масових заходів, затримано більше двох десятків людей (фото)

Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Нацполіціі в Одеській області, за станом на 15.00 з місць проведення масових заходів та прилеглих територій в поліцію доставлені шість чоловік.

Щодо двох громадян складено адміністративні протоколи за ст. 173-3 (виготовлення і пропаганда георгіївською (гвардійської) стрічки) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Ще двоє будуть відповідати за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП). З ще з двома проведені роз'яснювальні бесіди про неприпустимість агресивної поведінки в громадських місцях. В даний час суттєвих порушень громадського порядку не допущено », - заявили в главку.

У відділі зазначили, що урочисті заходи в Одесі тривають. Правоохоронці продовжують нести службу з охорони громадського порядку.

Як повідомляв УНІАН, раніше в поліції Одеси заявляли про затримання п'ятьох людей під час заходів, присвячених 73-й річниці від Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Також поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 436-1 (виготовлення, поширення комуністичної, нацистської символіки і пропаганда комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів) Кримінального кодексу України відносно водія іномарки за використання червоного прапора з радянською символікою в ході заходів з нагоди Дня перемоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Новости