Новинка 2014: Fatale - провокаційний спокусливий аромат від Agent Provocateur (Агент Провокатор)

У червні 2014 року відомий британський будинок нижньої жіночої білизни і парфумерії   Agent Provocateur   (Агент Провокатор) порадував своїх прихильниць новим неординарним, провокаційним ароматом Fatale

У червні 2014 року відомий британський будинок нижньої жіночої білизни і парфумерії Agent Provocateur (Агент Провокатор) порадував своїх прихильниць новим неординарним, провокаційним ароматом Fatale.

За словами креативного директора знаменитого бренду Sarah Shotton (Сари Шоттон) на створення нової ароматної композиції Fatale надихнула сексуальна жінка з фільму «9 1/2 тижнів». Саме тому нове парфумерне творіння від Agent Provocateur ідеально підійде для жіночних, витончених, спокусливих, сучасних, зухвалих, але при цьому м'яких представниць прекрасної статі.

Над створенням нового східного аромату Fatale працював відомий парфумер Jean-Marc Chaillan, який вважає за краще підсумуйте науку і мистецтво, розкриваючи властиві особливості різних культур і країн. У парфумера вийшла оксамитова квіткова композиції, в якій переважають стримані гурманські акценти, а також сплетені між собою квіткові, фруктові та кремові відтінки, обрамлені ніжними і солодкими мускусними акцентами в поєднанні з помірними акордами білих квітів, м'яких спецій і тропічних ароматів.

Fatale від Agent Provocateur - квітково-східний букет, запашний насичено і різнобічно!

Ароматна композиція Fatale розкривається чудовими акордами мадагаскарського рожевого перцю, нотами чорної смородини і відтінками нектару манго.

Серцеві ноти Fatale наповнені неповторним звучанням гарденії, пачулі і фіалкового кореня.

База аромату Fatale зіткана з акордів шкірного мускусу і іспанського ладану, які переплітаються з нотами шоколаду і ванільної орхідеї.

Флакон нової ароматної композиції Fatale від Agent Provocateur має невластивий для парфумерії будинку дизайн. Скляний флакон Fatale має квадратну форму з асиметричними краями, що робить його схожим на огранений діамант.

Вишуканий флакон Fatale уособлює різні грані жінки.

Обличчям рекламної кампанії нового ароматного творіння Fatale стала іспанська актриса і танцівниця Monica Cruz Sanchez (Моніка Круз Санчес), яка є молодшою ​​сестрою знаменитої голлівудської актриси Penélope Cruz (Пенелопи Круз). Пенелопа і Моніка Крус дуже тісно співпрацюють з відомим будинком провокаційного і вишуканого жіночої білизни Agent Provocateur.

Героїня рекламних постерів Fatale - напівроздягнена темноволоса дівчина. Вона зухвала, чуттєва, незабутня. Вона розбурхує уяву. Її очі злегенька, а волосся принадно майорять ...

Рекламна кампанії аромату Fatale супроводжується слоганом «Фліртуй з небезпекою». Зйомки провів відомий фотограф сучасності Tim Pope (Тім Поуп).

Нова ароматна композиція Fatale від Agent Provocateur на парфумерному ринку представлена ​​у флаконах об'ємом 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Parfum (Парфумована вода).

Нова ароматна композиція Fatale від Agent Provocateur на парфумерному ринку представлена ​​у флаконах об'ємом 50 мл і 100 мл у концентрації Eau de Parfum (Парфумована вода)

Автор: Катерина Надобенко
Джерело: COSMOHIT.UA
11 вересня 2014

COSMOHIT.UA © Всі права захищені.
Копіювання і використання текстових матеріалів заборонено і переслідується по закону.
Ми відстежуємо незаконне використання матеріалів нашого сайту.

Новости