Новинка асортименту: електричні розетки і вимикачі L'artisan

Розетки і вимикачі французької компанії L'artisan виробляються на замовлення. 4 ексклюзивні серії доступні в різних варіантах обробки. Розетки і вимикачі французької компанії L'artisan виробляються на замовлення

дизайнерські вимикачі і розетки L'artisan в Центрі Дизайну Мануфактура 5

Серія AXIOME демонструє мінімалістичний дизайн квадратної форми в дусі сучасної класики. Кругла форма SPHERE створена для інтер'єрів в стилі ретро. Лінія TETRA в кнопочному виконанні підходить для систем «Розумний будинок», а PETITE об'єднує особливий вид розеток і вимикачів для установки на міні-колонах, дверних отворах, у узголів'я ліжок і т.д.

При замовленні дизайнерських вимикачів і розеток L'artisan можливий широкий вибір фінішних покриттів в матовому і глянсовому виконанні: латунь, мідь, антрацит, срібло, нікель.

Центр Дизайну Мануфактура 5 Ампір Декор приймає замовлення на всі позиції асортименту офіційного сайту L'artisan. Зразки продукції вже доступні в шоу-румі на набережній Фрунзе, 30. Для кожної серії вимикачів і розеток із заземленням фабрика надає повну технічну інформацію та рекомендації щодо вибору монтажних коробок.

Термін виготовлення (від оплати до доставки): 30 днів. Гарантія: 3 роки.

Новости