Новинки парфумерії: аромат La vie est belle від Lancôme

  1. La vie est belle L'Éclat Eau de Toilette
  2. Сонячний нероліевой аромат
  3. Багатогранний флакон, що спалахує яскравим світлом

La vie est belle - загальна декларація краси життя!

У рекламній кампанії сяюча Джулія Робертс зі своєю сліпучою посмішкою овіта світлом і теплотою. Цей неповторний момент, відображений фотографом Олексієм Любомирських, символізує яскраве, освіжаюче, невимушене відчуття радості життя, яке дарує нам аромат La vie est belle L'Éclat Eau de Toilette.

L'Éclat L'Eau de Toilette - композиція з сяючим серцем з найблагородніших натуральних інгредієнтів (флердоранжевий абсолю, абсолю жасмину самбак, есенція неролі і рожева есенція), підсвічена сліпучою посмішкою з мускусних солодощів. Перший сонячний нероліевой аромат, створений для Lancôme двома провідними французькими парфюмерами.

La vie est belle L'Éclat Eau de Toilette

Гамма щастя La vie est belle зростає ...

Після L'Éclat Eau de Parfum Lancôme пише другу главу в цій сліпучої історії про радості життя з L'Éclat Eau de Toilette, нової варіацією знаменитого парфуму. У всіх нас глибоко в душі є невичерпне джерело щастя, яке прагне вирватися назовні. Lancôme зуміла помістити в цей флакон ту саму іскру, яка дозволить кожній жінці вивільнити це щастя і засяяти так яскраво, як ніколи ще не сяяла.

Сонячний нероліевой аромат

Два блискучих парфумера, що створили попередні варіації La vie est belle, Домінік Ропійон і Анн Фліп, запропонували нове визначення радості життя і щастя.

L'Éclat Eau de Toilette не тільки починає нову главу в історії про щастя, але і розкриває ще одну грань флердоранжа - ноту неролі.

Ця сонячна і тепла туалетна вода зачаровує своєю безмежною ніжністю і щирою невимушеністю. Це перший аромат в сімействі La vie est belle з привабливими деревними і мускусно-амбровими нотами з акцентом ванілі, але такий же вишуканий і чарівний, як і його попередники.

сліпуче початок

Eau de Toilette відкривається вибухом іскристих і пікантних цитрусових нот мандарина, грейпфрута і бергамота, які підігріваються яскравим і різким рожевим перцем і елегантно обволікаються чайним акордом.

сонячне серце

Оригінальний букет L'Éclat's з ірисом і флердоранжем грайливо прикрашений іскристими нотами нероліевой есенції. У такий спосіб вдалося граціозно підкреслити найсвіжіші і свіжі і променисті межі флердоранжа.

обволікаючий шлейф

Ноти ірису і пачулі в шлейфі підсвічені нової деревно-мускусно-амбрової композицією з м'яким і обволакивающим диханням мускусу і амброксід.

Багатогранний флакон, що спалахує яскравим світлом

Оригінальний флакон L'Éclat Eau de Parfum, «сліпуча усмішка», створений дизайнером Катрін Круна і прикрашений сотнями граней, подовжився, щоб передати весь блиск нової варіації La vie est belle.

Граціозні крильця з помаранчевої органзи, зав'язані навколо горлечка, нагадують про теплом і сонячному характер аромату.

Відмінна новина: бренд Lancôме разом з мережею парфумерії та косметики BROCARD запускає спільну акцію.

КОЛИ?

  • З 20 лютого по 12 березня 2018
  • Оголошення переможців акції - 15 березень 2018 у 15.00
  • Переможці обираються випадковим чином

ЯК?

  • Купити будь-який аромат La Vie Est Belle в мережі магазинів BROCARD або на сайті LETU.UA в період з 20 лютого до 12 березня 2018
  • Зареєструвати номер замовлення / чека на сайті (Сайт почне функціонувати 20.02)

І отримати шанс виграти:

  • 3 річні набори косметики Lancôме;
  • суперприз - weekend на двох в Парижі!

КОЛИ?

Новости