Новинки парфумерії аромати 2015

  1. Новинка від Giorgio Armani ароматний парфум Si Eau de Toilette 2015

Без парфуму жоден Будинок високої моди не уявляє собі стильні колекції
Без парфуму жоден Будинок високої моди не уявляє собі стильні колекції. Більшість жінок мають у себе в арсеналі парфум, що включає в себе: туалетну воду, парфуми або будь-яку іншу якісну парфумерію. Адже малопомітний флакон з рідиною здатний змінити образ і погляд дівчини.

Мода на духи також, як і мода на одяг завжди на виду, вона затребувана, тому що хороший аромат здатний прикрасити і без того стильного людини.

Новинки ароматів Dolce & Gabbana і Dolce Floral Drops

Весняні нотки від brend Dolce & Gabbana і Dolce Floral Drops містять квіткові аромати світлих білих квітів. Модна композиція випущена в 2015 році і має свіжі аромати завдяки листам апельсинового дерева. Легкий і чудовий аромат «Ранкова свіжість», створений Стефано Габбана і Доменіко Дольче вже полюбився багатьом. Склад духів: база складається з мускусу, кашмерана і сандалу; ноти серця - білі нарцис, латаття і амариліс; верхні ноти - квіти папайї і незабутні листя і гілки апельсинового дерева.

Аромати 2015 Chanel і Misia

Колекція парфуму 2015 Les Exclusifs de Chanel у вигляді нового аромату Misia передає атмосферу «Російських сезонів», а також запахи театрального гриму і косметики тих часів. Нотки запаху містять; корінь ірису, турецьку троянду, пудровие акорди, фіалку, Грасскій троянду, бензоин, боби тонка.

Вибрати найбільш чудові аромати можна в магазині парфумерії зі звучною назвою парфюмчік.рф , Де шикарний вибір різних ароматів на будь-який смак. Вишукані аромати завершать ваш образ. І пам'ятайте, у кожної леді має бути кілька ароматів в арсеналі для гармонійного виходу в світ в будь-яку погоду і часу доби.

Новинка від Giorgio Armani ароматний парфум Si Eau de Toilette 2015

Бренд Giorgio Armani пропонує легку варіацію ароматів Si Eau de Toilette. Творці говорять про цю новинку, що вона віє щастям і свободою. Солодкі нотки сорбета зі смородини чорної і груші, м'яко змінюються повітряним шлейфом мускусу і деревини акордом. Нотки верху містять запахи ягід: груші, чорної смородини і італійського бергамоту; база складається їх амбрової деревини, пачулі, ванілі і мускусу; а ноти серця - троянду сентіфолію, фрезію і неролі.

Новости