Новинки чоловічих аксесуарів весна-літо 2018: тренди і фото модних колекцій брендів

Модні аксесуари весна-літо створені не тільки для жінок, а й для чоловіків, але, зрозуміло, тренди прикрас злегка відрізняються

Модні аксесуари весна-літо створені не тільки для жінок, а й для чоловіків, але, зрозуміло, тренди прикрас злегка відрізняються. Зате вибір у представників сильної статі в новому сезоні буде нітрохи не менше, ніж у дівчат. Адже чоловічі аксесуари сезону Весна-Літо - це і головні убори, і модна біжутерія, і сонцезахисні окуляри, і, звичайно ж, годинник!

Аксесуари Весна-Літо для чоловіків: тренди головних уборів

Як тільки холоду залишаться за спиною, шапки та капелюшки з теплого аксесуара перетворяться в модний, а це значить, що при виборі модних аксесуарів Весна-Літо 2018 необхідно звернути увагу на ті, які будуть найбільш трендовими. У новому сезоні такими є:

  • капелюхи з полями;
  • панамки;
  • пов'язки.

Капелюхи з полями представлені в різних варіантах. Ширина полів варіює від 5 до 15 сантиметрів, як матеріали використані як фетр, так і солома, і лише колірна палітра дотримується класичних тонів.

Панамки стануть абсолютним must have сезону, а носити їх можна як ранньої весни, так і в розпал літа. Втім, те ж саме можна сказати і про пов'язки на голову, які теж представлені в колекціях модних Будинків.

Мода весна-літо 2018: тенденції нашийних аксесуарів

Як і головні убори, нашийні аксесуари є обов'язковими тільки навесні, але з приходом літнього періоду вони продовжать бути в тренді. Правда, це будуть не чоловічі весняні аксесуари, які надійно захищають горло від холоду, а яскраві доповнення модному цибулі. В цілому, з нових колекцій чоловічих аксесуарів Весна-Літо вам потрібно вибрати:

  • довгий шарф;
  • краватка;
  • нашийний хустку.

Поки на вулиці холодно, ніякої модний аксесуар не замінить вам шарф , Так що якщо ви хочете бути і в теплі, і в тренді, то віддайте перевагу довгим моделям.

Краватки періодично змагаються з метеликами за право бути самим трендовим аксесуаром, а в новому сезоні до цієї суперечки підключилися і нашийні хустки. Причому якщо у метеликів з самого початку не було шансу вписатися в діловий дрес-код, то у хусток з'явилася така можливість, оскільки деякі дизайнери представили свої ділові костюми саме в поєднанні з хустками.

Чоловічі аксесуари Весна-Літо 2018: модна біжутерія

По відношенню до прикрас, тренди жіночої і чоловічої моди в новому сезоні повністю збіглися. Таким чином, модні чоловічі аксесуари Весна-Літо - це масивні ланцюжки та браслети, які помітні здалеку. Найбільш затребуваними будуть прикраси з камінням, а також біжутерія ручної роботи. При бажанні, можна доповнити модний образ і аксесуарами зі стразами.

Чоловічі аксесуари Весна-Літо 2018: сонцезахисні окуляри

Носити прикраси, та ще й зі стразами, погодиться не кожен чоловік, але сонцезахисні окуляри - це той аксесуар, від якої неможливо відмовитися. Адже носити окуляри можна в поєднанні з діловою і повсякденним одягом, на пляжі і в горах, в місті і за його межами. Словом, сонцезахисні окуляри - must have весняно-літнього сезону, а для того, щоб ви змогли підібрати аксесуари під будь-який цибуля, дизайнери пропонують вам в 2018 році мати під рукою:

  • класичні Ray-Ban і Wayfarer;
  • спортивні моделі;
  • окуляри з кольоровими лінзами.

Класика не може набриднути, тому в 2018 році можете продовжити носити авіатори і метелики, не побоюючись, що вони не в тренді. Якщо ж ви хочете поповнити свою персональну колекцію, але все ще не готові до модних експериментів, то можете вибрати спортивні окуляри. Моделі з кольоровими лінзами - саме сміливе рішення з усіх, які в моді. Сині, зелені і навіть помаранчеві лінзи виглядають незвично, зате це різноманіття кольорів допоможе вам створити образ у стилі монолук, який так модний в цьому сезоні.

Чоловічі аксесуари Весна-Літо 2018: наручний годинник

Годинники - ще один аксесуар, який на-віч чоловікам будь-якого віку і соціального статусу. Зрозуміло, вони теж підкоряються тенденціям моди, тому, незважаючи на те, що багато хто не може собі дозволити купувати дизайнерські новинки до кожного сезону, бренди все одно випускають нові і нові колекції. На щастя, тенденції годин досить часто повторюються, тому цілком можливо, що трендові моделі у вас вже є, а такими є:

  • спортивні моделі;
  • турбійони;
  • кольорові годинник.

Годинники з турбійоном, також, як і спортивні моделі, вже не перший рік в моді, а кольорові - новинка сезону. Цілком можливо, що в їх появі «винен» все той же монолук, але факт залишається фактом - наручний годинник для чоловіків можна знайти в зелених, бежевих, бордових та синіх тонах.

Сподобалася стаття?

Сподобалася стаття?

Новости