Новолог | Вантажоперевезення Сімферополь від 150 кг до 25 тонн, Крим транспортна компанія

  1. Вантажоперевезення з Сімферополя по Росії
  2. Перевезення вантажу з Севастополя по Росії
  3. Вантажоперевезення по республіці Крим

Транспортна компанія ТОВ «Новолог», надає послуги вантажних перевезень з Сімферополя і міст республіки Крим по Північному Кавказу, по Південному Федеральному округу, регіонах Росії, а так само організуємо доставку вантажу в країни СНД: Білорусь і Казахстан. У нашому автопарку є транспортні засоби різної вантажопідйомності: від газелі здатної перевозити 1-2 тонни вантажу і до єврофури з місткістю до 20 тонн, а можливо і 30-40 тонн. Крім цього логісти компанії допоможуть організувати перевезення негабаритних і великовагових вантажів, будівельної, сільськогосподарської техніки або великих об'єктів.

Крім цього логісти компанії допоможуть організувати перевезення негабаритних і великовагових вантажів, будівельної, сільськогосподарської техніки або великих об'єктів

Автомобільні вантажоперевезення є основним видом діяльності нашої компанії. Ми перевозимо вантажі з усіх районів м Сімферополь, м Севастополь, республіки Крим і доставляємо їх одержувачам в будь-яку точку РФ. Так само ми організуємо квартирний або офісний міжміський переїзд, доставимо будівельні матеріали, продукти харчування, метал, обладнання, пиломатеріали, швидкопсувні товари, овочі, фрукти або будь-який інший вантаж.

У нас ви можете замовити рефрижераторні вантажоперевезення скоропорт, які дуже затребувані під час літнього сезонна овочів і фруктів У нас ви можете замовити рефрижераторні вантажоперевезення скоропорт, які дуже затребувані під час літнього сезонна овочів і фруктів. Так само в зимову пору року, реф перевезення користуються великою популярністю при доставці продуктів, алкогольних або безалкогольних напоїв. В наявності завжди є ізотермічні фургони, що дозволяють зберігати температурний режим при коротких маршрутах.

В автопарку компанії можна вибрати вантажівки з тентом, добре підходять для перевезення будівельних матеріалів, побутової хімії, техніки, споживчих товарів В автопарку компанії можна вибрати вантажівки з тентом, добре підходять для перевезення будівельних матеріалів, побутової хімії, техніки, споживчих товарів. Тентована фура прекрасно підходить для вантажів вимагають бічну - верхнє завантаження краном або маніпулятором.

Крім цього в компанії є невеликі вантажні автомобілі типу газель з місткістю від 1 до 2 Донн, з об'ємом кузова 8-21 кубічний метр. Великі машини типу Бичок або Валдай здатні перевозити великі партії вантажів від 3 до 5 тонн і 20-35 кубів за розмірами. І звичайно євро фури з 13,6 метрів напівпричепами, призначеними для доставки вантажів різних сфер діяльності.

Вантажоперевезення з Сімферополя по Росії

У нас можна замовити вантажоперевезення Сімферополь - Росія автомобільним транспортом від 1 до 20 тонн, а так само логісти компанії в короткі терміни зроблять розрахунок доставки вантажу з будь-якого населеного пункту РФ назад до Сімферополя і міста республіки Крим. Нижче надані лише деякі з маршрутів по яким ми практичні щодня доставляємо вантажі для компаній і приватних осіб. У нас можна замовити вантажоперевезення Сімферополь - Росія автомобільним транспортом від 1 до 20 тонн, а так само логісти компанії в короткі терміни зроблять розрахунок доставки вантажу з будь-якого населеного пункту РФ назад до Сімферополя і міста республіки Крим

Ми доставимо Ваш вантаж з м.Сімферополя і республіки Крим в інші міста Росії, республіки Білорусь та Казахстан. Крім цього в нашій логістичної компанії Ви можете замовити перевезення вантажу до Сімферополя з будь-якого населеного пункту України і ближнього зарубіжжя.

Перевезення вантажу з Севастополя по Росії

Через великий попит на вантажоперевезення Севастополь-Росія-Севастополь, ми виділяємо ці маршрути в окремий напрям і Ви можете замовити будь-який автомобільний транспорт представлений на сайті нашої транспортної компанії Через великий попит на вантажоперевезення Севастополь-Росія-Севастополь, ми виділяємо ці маршрути в окремий напрям і Ви можете замовити будь-який автомобільний транспорт представлений на сайті нашої транспортної компанії. Автоперевезення по Росії з м.Севастополя та республіки Крим. Ми використовуємо прямий і попутний транспорт, а так само перевозимо вантажі окремими автомобілями і як довантаження.

МаршрутВідстань≈ час у дорозі

Севастополь-Москва 1 861 км 35 год 05 хв + паром Севастополь-Санкт-Петербург 2598 км 48 год 56 хв + паром Севастополь-Білгород 1457 км 29 год 12 хв + паром Севастополь-Володимир 2006 км 37 год 23 хв + паром Севастополь-Воронеж одна тисячі триста тридцять сім км 25 год 58 хв + паром Севастополь-Нижній Новгород 2074 км 39 год 32 хв + паром Севастополь-Орел тисяча шістсот сімдесят шість км 32 год 26 хв + паром Севастополь-Ростов-на-Дону 758 км 17 год 50 хв + паром Севастополь-Самара 2090 км 39 год 23 хв + паром Севастополь-Краснодар 527 км 13 год 06 хв + паром Севастополь-Ставрополь 841 км 18 год 48 хв + паром

Вантажоперевезення по республіці Крим

Вантажоперевезення по республіці Крим Ви можете замовити без заздалегідь запланованої дати, адже короткі маршрути роблять доставку дуже швидкою, а перевезення ефективними Вантажоперевезення по республіці Крим Ви можете замовити без заздалегідь запланованої дати, адже короткі маршрути роблять доставку дуже швидкою, а перевезення ефективними. Доставка по Криму дуже затребуваний вид транспортних послуг. Ми перевозимо вантажі як невеликими автомобілями, так і єврофури в будь-якому необхідному Вам обсязі. Нижче Ви можете ознайомитися з частиною з маршрутів. Повний перелік доступний на нашому сайті в розділі < по республіці Крим >.

МаршрутВідстань≈ час в дорозі

Сімферополь-Севастополь 80 км 01 годину 12 хв Сімферополь-Євпаторія 72 км 01 годину 07 хв Сімферополь-Феодосія 114 км 01 годину 37 хв Сімферополь-Ялта 79 км 01 годину 12 хв Сімферополь-Керч 209 км 02 годину 47 хв

Через великого розмаїття транспортних засобів та самих маршрутів, ми не маємо можливості прорахувати кожен маршрут і викласти цю інформацію на нашому сайті, саме тому просимо Вас звернеться за розрахунком вартості доставки до логіста компанії за телефонами вказаними на сайті, або заповнити заявку на розрахунок вартість вантажоперевезення прямо на нашому сайті. Менеджери компанії в дуже короткий термін зроблю розрахунки і сповістять Вас про це.

Новости