Новорічні тарифи і акції українських GSM-операторів / Мабіла.Медіа

Скоро Новий рік - а це свято завжди супроводжується аномальними дозами гарного настрою і, звичайно ж, цілими горами подарунків. Не залишилися осторонь і наші вітчизняні оператори мобільного зв'язку, кожен з яких представив щось свіженьке як для існуючих абонентів, так і для потенційних користувачів своїх мобільних послуг. Спробуємо підвести підсумки новорічної мобільного "лихоманки".

Київстар

Одним з перших новорічні тарифи представив нинішній лідер українського ринку мобільного зв'язку, компанія Київстар Одним з перших новорічні тарифи представив нинішній лідер українського ринку мобільного зв'язку, компанія "Київстар". Для абонентів передплаченого сервісу Ace & Base оператор ввів новорічну акцію " Подаруйте свій час близьким ", А для контактних абонентів з'явився тарифний план" Різдвяний ". Абоненти DJUICE отримали можливість підключитися до тарифного плану" DJUICE-Новорічний ".

За умовами акції "Подаруйте свій час близьким" нові абоненти Ace & Base, які підключилися до мережі оператора з 17 листопада 2006 до 31 січня 2007 року, або вже існуючі абоненти, які взяли участь в акції, отримують можливість дзвонити іншим абонентам мережі "Київстар", включаючи номери DJUICE, за тарифом 7 копійок за хвилину (ПЗС при цьому стягується). На інші телефонні номери в межах України користувачі пакета зможуть дзвонити за цінами, передбаченими їх поточними тарифними планами.

Для акційних дзвінків користувачам Ace & Base щомісяця нараховуються 200 хвилин, які можуть бути використані протягом місяця і анулюються при кожному новому нарахуванні.

За умовами тарифного плану «DJUICE-Новорічний", абоненти можуть дзвонити в мережі DJUICE по 5 копійок за хвилину. При цьому залишається плата за з'єднання, а для дзвінків використовуються акційні хвилини.

За аналогією з новорічним тарифним планом для користувачів пакетів Ace & Base, абонентам "DJUICE-Новорічного" (які активували пакет DJUICE в період з 01 грудня 2006 по 31 січня 2007 року або перейшли на "DJUICE-Новорічний" з інших тарифних планів) щомісяця надаються 200 акційних хвилин.

Тарифний план "Різдвяний" орієнтований на контрактних абонентів "Київстару" і дозволяє дзвонити всередині мережі оператора також по 7 копійок за хвилину плюс ПЗЗ. Вартість хвилини вихідних дзвінків на всі інші телефонні номери в Україні складає 70 копійок.

Плата за підключення контрактних абонентів до тарифного плану "Різдвяний" становить 199 грн., При цьому користувачі повинні будуть платити всього 5 грн. щомісяця. Мінімальний місячний обсяг послуг зв'язку при цьому відсутня.

Даний тарифний план діє до 31 грудня наступного року, після чого він буде змінений на тарифний план " Нова Хвилина ". Існуючі контрактні абоненти можуть перейти на" Різдвяний ", зателефонувавши за безкоштовним номером 477 і сплативши 10 грн.

UMC

Подарунками від компанії UMC стали два святкових тарифні пакети -    SIM-SIM Рiздвяний   Для абонентів передплачених послуг SIM-SIM і   UMC Рiздвяний   Для контрактників Подарунками від компанії UMC стали два святкових тарифні пакети - " SIM-SIM Рiздвяний "Для абонентів передплачених послуг SIM-SIM і" UMC Рiздвяний "Для" контрактників ". Особливістю обох планів є можливість протягом усього 2007 року дзвонити по 0 копійок на п'ять обраних номерів" UMC сім'ї "(в якості яких можна встановлювати номери абонентів UMC, SIM-SIM та JEANS).

Хвилина дзвінків на інші телефонні номери в межах України за умовами обох тарифних планів складає 0,75 грн., Що на 5 копійок дорожче, ніж в новорічних тарифах "Київстару". Дзвінки на інші номери мережі UMC, за умовами нових тарифів, складають 25 копійок за хвилину.

Контактні абоненти тарифного плану "UMC Рiздвяний" також отримують по 5 пакетних хвилин для дзвінків без плати за з'єднання. Користувачі поточних тарифних пакетів можуть перейти на "UMC Рiздвяній" або "SIM-SIM Рiздвяній", разово сплативши 10 грн.

Новий рік торкнувся і молодіжного мобільного бренду JEANS - в дію введений тарифний план " JEANS Новорічний ". За його" правилам ", щодня користувач отримує три безкоштовні хвилини для дзвінків на номери інших абонентів JEANS. Ці хвилини не накопичуються, зате при їх використанні не знімається плата за з'єднання.

Користувачі "JEANS Новорічний" також можуть безкоштовно дзвонити на номери послуги "JEANS Друг". Після закінчення щодня надається акційного часу вартість хвилини вихідного дзвінка на номери JEANS складає 20 копійок, на номери UMC та SIM-SIM - 25 копійок. На інші номери в межах України користувачі пакета "JEANS Новорічний" можуть дзвонити по 0,75 грн. за хвилину.

До "JEANS Новорічний" підключаються безкоштовно всі користувачі, які активували свій стартовий пакет в період з 20 листопада до 31 грудня. Для існуючих абонентів оператора перехід на цей тарифний план обійдеться в 10 грн.

life :)

Оператор life :) з 27 листопада по 31 грудня цього року проводить цілу кампанію під назвою Різдвяні подарунки від life :) Оператор life :) з 27 листопада по 31 грудня цього року проводить цілу кампанію під назвою "Різдвяні подарунки від life :)". Протягом цього періоду всі абоненти оператора, які набувають стартові пакети life :), гарантовано отримають подарунки - ще один стартовий пакет life :) для одного і годинник з логотипом компанії. Щоб взяти участь в акції, потрібно купити стартовий пакет "Вільний life :)" або "Простий life :)" в будь-якому пункті продажу оператора і активувати його в зазначений період. Детальніше про акцію можна прочитати за цим засланні .

Нагадаємо, що особливістю тарифного плану "Вільний life :)" є можливість безкоштовного спілкування в мережі life :), в той час як "Простий life :)" дозволяє дзвонити в усіх напрямках в Україні без плати за з'єднання за єдиним тарифом 50 копійок за хвилину .

Крім користувачів передплачених сервісів оператор life :) зробив подарунок індивідуальним контрактним та корпоративним абонентам. Для них запущені нові тарифні плани - " Супер life :) "І" Супер BUSINESS life :) "Відповідно.

Підключившись до тарифного плану "Супер life :)", введеному в дію 20 листопада, індивідуальні контрактні користувачі можуть об'єднати найкраще з двох припейд-пакетів оператора - "Вільний life :)" або "Простий life :)". За його умовами, дзвінки в мережі life :) обходяться абоненту в 0 копійок за хвилину, в той час як дзвінки на інші номери в межах України коштують 50 копійок за хвилину без плати за з'єднання. Дія цього тарифу триватиме до кінця наступного року, при цьому обов'язковий щомісячний платіж становить 50 гривень. На даний момент це найвигідніший тариф в своєму класі серед вітчизняних операторів.

Корпоративні клієнти life :) отримали можливість підключитися до тарифного плану "Супер BUSINESS life :)", тарифна модель якого абсолютно ідентична "Супер life :)". Обов'язковий щомісячний платіж за умовами "Супер BUSINESS life :)" становить також 50 грн.


Beeline


Своєрідним подарунком для абонентів Beeline від оператора стало продовження акції    Дзвінки по 2 копійки   До 1 червня 2007 року Своєрідним подарунком для абонентів Beeline від оператора стало продовження акції " Дзвінки по 2 копійки "До 1 червня 2007 року. Нагадаємо, що за її умовами користувачі пакетів Beeline" Прості речі "можуть дзвонити на всі номери оператора в своєму регіоні по 2 копійки за хвилину, а також відправляти текстові повідомлення" білайновцам "за тією ж ціною. Дзвінки на інші номери "Beeline", а також на міські номери свого регіону коштують 0,475 грн. без плати за з'єднання. Раніше компанія збиралася обмежити термін дії акції до 31 грудня цього року.

За умовами іншого тарифного плану, "Говори легко", абоненти отримують єдиний тариф 0,70 грн. в хвилину без плати за з'єднання для дзвінків по Україні і Росії, а також п'ять "Улюблених номерів", з якими можна розмовляти безкоштовно, починаючи з другої хвилини. Крім низьких тарифів оператор представив своїм абонентам також і справжні подарунки, які дуже актуальні до нового року - ціле море смугастих шапок, шарфів, рукавиць, светрів, а також не менша кількість фірмових брелків, сумок і ременів. У цій акції, що отримала назву " Від подарунка не втечеш! ", Може взяти участь будь-яка людина, який придбав стартовий пакет" Говори легко "або" Прості речі "або поповнив свій рахунок за допомогою картки поповнення.

Влад Войтович

Новости