Новорічні прикмети | Традиції на Новий рік 2020

  1. Новорічні прикмети, пов'язані з грошима
  2. Вибираємо новорічні прикмети і забобони для себе
  3. Новорічна прикмета: зустрічати свято з грошиками в кишені
  4. Друга грошова новорічна прикмета - зустрічай новий рік в обновці
  5. Третя фінансова прикмета нового року - віддай борг і спи спокійно
  6. Грошові новорічні прикмети, які працюють завжди і за будь-яких обставин
  7. Не хлібом єдині, або Інші новорічні прикмети

Які існують прикмети в Новий рік

Які існують прикмети в Новий рік? Які існують забобони і традиції святкування Нового року? Напередодні цього свята ми всі стаємо трохи більш романтичними і забобонними. Як і в далекому дитинстві, ми кожен раз в очікуванні бою курантів, готуємося зустрічати диво, яке обов'язково має з'явитися на нашому порозі. Кожна людина, незалежно від статі, віку та соціального становища в останній день року, що минає починає помічати навіть найменші знаки, які вказують йому на те, як складеться його життя в майбутньому році. У зв'язку з цим існує величезна кількість новорічних прикмет і забобонів. Ми зібрали в цьому матеріалі найбільш поширені з них. Також вашій увазі пропонуються новорічні прикмети європейських народів. У Старому світі Новий рік з давніх часів зустрічається саме в ніч з 31 грудня на 1 січня. Ця традиція закладена ще древніми римлянами. Тому саме європейські народи накопичили величезний досвід святкування початку нового року і передають його з покоління в покоління у вигляді народних новорічних прикмет, знаків і забобонів.

Новорічні прикмети, пов'язані з грошима

Про що мріє кожна сучасна людина в епоху нестабільності і постійних фінансових криз? Звичайно ж про матеріальне благополуччя в новому 2019 році. Здоров'я і любов займають теж не останнє місце, але про них ми поговоримо трохи пізніше.

Про прикмети, пов'язаних з грошима, ми вже писали досить докладно ось в цьому матеріалі: «Зміни, пов'язані з грошима прикмети і забобони» . Однак там ми не зачіпали новорічні прикмети і забобони, які допомагають привернути на свою сторону фінансову удачу. А адже саме в чарівну новорічну ніч зробити це найпростіше. У цьому час починає діяти загальна енергетика всієї земної кулі, всього населення світу, яке просить всесвіт про одне й те ж. Чому б не скористатися сприятливою можливістю? Як це зробити?

Вибираємо новорічні прикмети і забобони для себе

Отже, приступаємо до чарівництва. Як і належить починаючому чарівникові, спочатку слід пройти підготовчий курс. В ході нього ми пропонуємо вам познайомитися з найпоширенішими новорічними прикметами. Ми дамо вам короткий опис кожного ритуалу і його значення, а вже потім ви зможете самостійно вибрати найбільш підходящий для себе варіант. Чи готові? Тоді починаємо!

Новорічна прикмета: зустрічати свято з грошиками в кишені

Існує така новорічна прикмета, що в правій кишені на вашому одязі в новорічну ніч обов'язково повинна перебувати грошова купюра Існує така новорічна прикмета, що в правій кишені на вашому одязі в новорічну ніч обов'язково повинна перебувати грошова купюра. Бажано, щоб це була не пом'ята десятка. Оптимальний варіант - п'ятитисячний купюра.

Тут відразу два корисних моменти:

  • п віслюку новорічних свят у вас залишиться заначка, і ви доживете до зарплати безбідно, та ще й на різдвяний стіл залишиться;
  • ч ем більше гідність купюри, тим більшою привабливою енергією для інших грошей вона володіє. Гроші йдуть до грошей! Знайома така приказка?

Пояснення цієї прикмети досить просте з біоенергетичної точки зору. Що таке гроші? Цього всього лише папір зі спеціальними захисними знаками. Це в матеріалістичному розумінні. А в правильній постановці питання гроші, будь-які, це перш за все енергія. А у випадку з будь-енергією працює закон її збереження і тяжіння. Чим більше у вас енергії в кишені в новорічну ніч, тим більш ймовірна фінансова удача в наступному році.

Друга грошова новорічна прикмета - зустрічай новий рік в обновці

Новорічна ніч - це не тільки час загадувати бажання. Набагато правильніше буде в цей час за святковим столом підвести своєрідні підсумки минулого року. По крайней мере, всесвіт в цей час саме це і робить. Вона зводить рахунки і готується роздати бонуси за підсумками вашої роботи.

Новий одяг - це символ, завдяки якому ви зможете в святкову чарівну ніч психологічно налаштуватися на успіх. Адже купуючи наряд до нового року, ви заохочуєте себе за успіхи в праці. Ви демонструєте себе, що можете купити нове вечірнє плаття. А це означає, що рік прожитий зовсім не дарма. Тому не шкодуйте грошей на нові наряди. Випромінюйте позитив, і він повернеться до вас протягом року в примноженні вигляді.

Третя фінансова прикмета нового року - віддай борг і спи спокійно

Існує новорічне повір'я, що до настання темряви 31 грудня слід віддати всі існуючі у вас борги. В іншому випадку ця новорічна прикмета обіцяє бути в боргу весь наступний рік.

Не слід розуміти це марновірство занадто буквально. У сучасному трактуванні ця прикмета має кілька сторін. Найбільш важливо при цьому кожній людині задовго до нового року сісти і розібратися зі своїм фінансовим становищем. Про цю прикмету не слід згадувати в останній день року, що минає. Це всього лише шанс вирівняти свій бюджет. Спробуйте прямо сьогодні проаналізувати своє матеріальне становище. Відповідайте собі тільки на одне питання: чи є у вас «погані» борги? До них відносяться ті гроші, які ви позичили і не повернули вчасно. Якщо ви справно платите відсотки по кредиту, то можете не переживати з цього приводу. Це не вважається обов'язком, який необхідно погасити напередодні нового року.

Грошові новорічні прикмети, які працюють завжди і за будь-яких обставин

Ми вирішили в окрему групу виділити ті новорічні прикмети, що стосуються фінансів, які спрацьовують завжди, незважаючи ні на що. Цей арсенал допомагає будь-якій людині домогтися значного поліпшення в фінансах вже протягом першого півріччя наступного року.

Ось вони по порядку:

  • загадай бажання під бій курантів;
  • прибери в своєму будинку і викинь весь мотлох і сміття;
  • накрий багатий стіл;
  • ліжку білу скатертину;
  • на кожен кут стола під скатертину поклади по жовтої монеті;
  • запали сім зелених свічок, і вони повинні прогоріти повністю.

Ці шість новорічних прикмет можна вважати своєрідним керівництвом до дії. Пояснюємо чому.

За минулий рік в наших будинках скупчується величезна кількість сміття і мотлоху. Все це притягує до себе негативну енергію, яка руйнує нашу здатність до творення, робить нас апатичними і відбирає нашу життєву енергію. Тому за десять днів до нового року слід починати наводити свій будинок в порядок.

Біла скатертина на святковому столі - це символ чистоти і готовності до змін. Білий колір привертає удачу в ваш будинок. Монетки з кожного кута - це сигнал енергії багатства стікатися в ваш вогнище з усіх сторін світу. А ось сам вогнище - це сім свічок зеленого кольору. Зелений колір - це гроші. Вогонь - це енергія.

Про загадування бажань в новорічну ніч сказано вже багато. Додамо лише одне. Слід згадувати бажання тільки в тому випадку, якщо віриш, що воно збудеться. Не можна робити це в надії на авось і з метою перевірити - спрацює чи ні. В цьому випадку ви можете отримати все з точністю до навпаки від того, що загадали. Величезна енергетика людей з усього світу, загадують бажання в новорічну святкову ніч, зливається в одному потоці. Це гарантує виконання будь-яких бажань.

Не хлібом єдині, або Інші новорічні прикмети

Але не тільки про гроші і матеріальне благополуччя мріють люди в очікуванні нового року. Багато хто думає про кохання, сімейне щастя, здоров'я своїх рідних і близьких.

Для того щоб все це збулося, у багатьох народів світу існує така проста новорічна прикмета - зустрічати це свято в тісному родинному колі. Навіть якщо наступні нічні гуляння плануються на свіжому повітрі або в розважальному закладі, слід бій курантів послухати за багато накритим новорічним столом в своєму будинку, в колі рідних і близьких. Ні в якому разі на урочистий вечерю не запрошуються недоброзичливці або таємні вороги. Тільки найближчі й улюблені люди.

Дівчатам, які хочуть в новому році зустріти свою половинку, слід подарувати подарунки семи дітлахам. Так можна створити позитивну енергетику, спрямовану на створення сім'ї.

Для здоров'я перед зустріччю нового року слід прийняти ванну або душ, змивши з себе всю негативну енергію. І найважливіше. Якщо ви православний християнин, то не забувайте в приготуваннях до нового року, що до 7 січня йде строгий церковний пост. Постарайтеся утриматися від гучних компаній і рясних алкогольних узливань. Це вже не новорічна прикмета, а данина традиції на Новий рік.

Стаття актуалізована 21 грудня 2018 року

Які існують забобони і традиції святкування Нового року?
Чому б не скористатися сприятливою можливістю?
Як це зробити?
Чи готові?
Знайома така приказка?
Що таке гроші?
Відповідайте собі тільки на одне питання: чи є у вас «погані» борги?

Новости