Новосибірський центр відновлення даних

  1. Важлива інформація:

Процес відновлення даних

Якщо у вас пропали дані,

1. ми рекомендуємо відразу ж зв'язатися з нашим консультантом . 1

На даному етапі дуже важливо не завдати додаткових ушкоджень даними, які опинилися недоступними, в незалежності від носія і типу пошкоджень.

2. Наш фахівець повідомить вам можливу причину втрати даних і, якщо ми не зможемо допомогти вам вирішити проблему віддалено, ми повідомимо вам орієнтовну вартість відновлення і підкажемо, як краще доставити носій даних, з яким виникла проблема, до нас.

Ви можете доставити носій в один з наших приймальних пунктів самі, або безкоштовно запросити кур'єра. Детальніше...

3. Після отримання вашого носія даних, наш фахівець особисто, або по телефону уточнить у вас всі необхідні нюанси, і повідомить вам номер вашого замовлення.

4 4. Протягом 1-3 робочих днів ми проведемо діагностику і повідомимо вам характер пошкоджень, можливість, терміни і точну вартість відновлення даних. У деяких випадках, після діагностики ви зможете подивитися список файлів , Доступних для відновлення.

Діагностика для вас безкоштовна. Якщо ви не можете чекати три робочих дні, ви можете скористатися послугами екстреного сервісу .

вартість відновлення даних залежить від ступеня і типу пошкоджень носія даних і не залежить від обсягу і характеру даних. У деяких випадках для початку робіт необхідна передоплата вартості зап. частин. У більшості випадків відновлення даних займає від 1 до 7 робочих днів.

5. Якщо ціна і терміни вас влаштовують, ми приступимо до відновлення даних. При необхідності, ми укладемо з вами Угода про конфіденційність .

6. Коли робота буде закінчена, дані 6 будуть поміщені на наш ізольований сервер і ви зможете перевірити список файлів і упевнитися, що потрібні вам дані відновлені.

Наш фахівець зв'яжеться з вами для уточнення, чи потрібно зберігати відновленої інформації. Можливі наступні варіанти:

  • ваш носій (він повинен бути зруйнований, а відповідати необхідному обсязі);
  • новий носій з наявних у нас в наявності;
  • будь-який інший носій, який ми придбаємо для вас з урахуванням ваших побажань.

7. Дані будуть скопійовані на новий носій, ви оплатіть нашу роботу і заберете його.

8. Копія даних буде зберігатися у нас протягом 7 днів на випадок пошкодження вашого нового носія в процесі перевезення.

Важлива інформація:

Ви оплачуєте наші послуги тільки в тому випадку, якщо результат нашої роботи вас влаштовує! Якщо ж результату немає або він не задовільний, ви маєте право отримати ваше обладнання без будь-якої оплати, незалежно від виконаної роботи. Виняток становлять послуги служби екстреного сервісу , Які оплачуються незалежно від результату. Також в деяких випадках, про що ви обов'язково попередньо будете попереджені, підлягають оплаті запасні частини, витрачені в процесі роботи.

Ми ніколи не копіюємо дані на той же носій, з якого здійснюється відновлення! Завжди потрібно другий справний носій для збереження результатів нашої роботи.

Будьте обережні, остерігайтеся некомпетентних «спеціалістів» Будьте обережні, остерігайтеся некомпетентних «спеціалістів»! Практично завжди некомпетентне втручання призводить до ускладнення і подорожчання процесу відновлення, а в більшості випадків - робить відновлення даних неможливим.

Будь ласка, скористайтеся безкоштовною консультацією нашого фахівця, перш ніж прийняти рішення.

Новости