Нутелла "Миттєва"

mnnn Кухарчук 2 рівня

  • 9 лютого 2012, 1:00
  • 209720

Привіт, дорогі поварята! Це мій дебют) Рецепти Нутеллою на сайті є, але такого способу приготування не знайшла, вибачте, якщо помилилася. Це дуже смачна домашня Нутелла. А ще недорога і просто миттєва. На смак - як справжня, тільки глютамат натрію не вистачає ... і ще всякої бяки. Автор - Natamylove (Форум Хлебопечка. Ру). Спасибі їй велике!

Спасибі їй велике

Ось так, на сніданок, ммм ... Дуже смачно! Краще починати їсти на наступний день, я, звичайно ж, спробувала відразу, у мене паста була теплою, і крапельку відчувався смак масла. Ніч в холодильнику все виправить, не переживайте!

Подивилася в Вікіпедії склад Нутеллою: цукор, рослинна олія, лісовий горіх 13%, знежирене какао 7, 4%, знежирене сухе молоко 5%, лактоза, суха сироватка, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор ідентичний натуральному (ванілін).
У нас майже всі так само!
У кого є під рукою дитяча суміш, думаю, можна спробувати замість сухого молока, там і сироватка суха є Подивилася в Вікіпедії склад Нутеллою: цукор, рослинна олія, лісовий горіх 13%, знежирене какао 7, 4%, знежирене сухе молоко 5%, лактоза, суха сироватка, емульгатор (соєвий лецитин), ароматизатор ідентичний натуральному (ванілін)
PS З усіма приємно познайомитися!

Новости