Об'єднані Арабські Емірати - оазис для бізнесу - Новини України - Об'єднані Арабські Емірати протягом останнього десятиліття є туристичним та економічним оазисом не тільки серед країн Близького Сходу але і всього Євразійського материка

  1. Орфографічна помилка в тексті:

15 червня 2017, 10:00 Переглядів: 15 червня 2017, 10:00 Переглядів:   Безумовно, всім відомий невичерпне туристичний потенціал держави, а також високий рівень розвитку інфраструктури і сфери послуг

Безумовно, всім відомий невичерпне туристичний потенціал держави, а також високий рівень розвитку інфраструктури і сфери послуг. Однак Емірати становлять інтерес не тільки для любителів подорожувати, але і є привабливим інвестиційним регіоном, що, в свою чергу, приковує увагу світової бізнес-спільноти.

Очевидно, що ОАЕ у багатьох економічних аспектах грає ключову роль на світовому ринку бізнесу. Держава відрізняється високою споживчою нагодою, фінансовою стабільністю і лояльними умовами ведення комерційної діяльності іноземними особами.

ОАЕ - "топовий" регіон з точки зору економічній стабільності і безпеки, тому нагоду відкрити своє підприємство на території держави надає вельми райдужні перспективи для бізнесменів. Тим більше, з огляду на зацікавленість місцевої влади в залученні іноземних інвестицій. Ключовою перевагою з точки зору здійснення бізнесу в Еміратах є внутрішня податкова юрисдикція. Об'єднані Арабські Емірати - пряма демонстрація злагодженої податкової моделі, яка дозволяє раціонально організовувати циркуляцію коштів в процесі здійснення бізнес-діяльності. Податкові ставки в Еміратах вважаються одними з найнижчих в світі, а також тут повністю відсутні податки на прибутки фізичних осіб і держмита. З початку січня 2018 року влада ОАЕ вводять ПДВ (податок на додану вартість), розмір якого становитиме від 3% до 5%, виходячи з річного обороту підприємства. Таке рішення змінює статус держави з безподаткового на низькоподаткова, що надасть можливість реєструвати в країні компанії, що володіють статусом платника податків, отримати номер платника ПДВ, а, отже, в більш повній мірі скористатися іншими перевагами бізнес-середовища Еміратів.

Крім цього, бажаючим відкрити власну справу в ОАЕ також варто звернути увагу і на такі переваги даного регіону:

  • Високий ступінь підтримки іноземних інвесторів з боку держави. Законодавча база ОАЕ чітко спрямована на підвищення якості життя та захист капіталу як місцевих жителів, так і іноземних громадян, адже саме іноземці в більшій мірі впливають на розвиток місцевої економіки.
  • Надійна банківська система. місцеві банки активно працюють з усіма світових валютами і радують низькими тарифами на обслуговування рахунків і здійснення транзакцій.
  • Висока споживча можливість місцевого населення, що дозволяє отримувати вигоду від діяльності на ринку Об'єднаних Арабських Еміратів.
  • Рівень розвитку інфраструктури, і навіть вигідне географічне розташування держави дозволяє в повній мірі розвивати приватний бізнес, використовуючи всі сучасних блага цивілізації.

Якщо у вас виникла необхідність в консультації щодо реєстрації приватного бізнесу в ОАЕ - фахівці компанії Dovira ManagementConsultancies з радістю прийдуть на допомогу.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Об'єднані Арабські Емірати - оазис для бізнесу". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

Новости