Обладнання для сортування сміття і переробки ТПВ, сміттєсортувальний комплекс

Утилізація твердих побутових відходів є однією з величезних проблем сучасності, що вимагає застосування нових технологій. Високоефективні і екологічно безпечні заводи із сортування твердих побутових відходів (сміттєсортувальні / сміттєпереробні комплекси, лінії по переробці ТПВ / сміття) виробництва «3BHungaria» замовляються в усі важливі сектора - промислові, комерційні та інші.

Високоефективні і екологічно безпечні заводи із сортування твердих побутових відходів (сміттєсортувальні / сміттєпереробні комплекси, лінії по переробці ТПВ / сміття) виробництва «3BHungaria» замовляються в усі важливі сектора - промислові, комерційні та інші

«3BHungaria» виробляє сміттєсортувальні комплекси, які налаштовуються під будь-які вимоги по сортуванню, модифікуються залежно від ситуації і вимог замовника. При виготовленні обладнання з сортування твердих побутових відходів виробник використовує як традиційні, так і інноваційні інженерні рішення. Досвід і професіоналізм техперсоналу дозволяє нашим клієнтам купити сучасне, високопродуктивне і безтурботним обладнання. Можна замовити комплекс, який не вимагає залучення співробітників для роботи (див. Фото нижче).

Фото нижче)

Сміттєсортувальні заводи 3БХ можуть бути повністю автоматичними, що дозволяє знизити вартість виробництва продукції.

  • Високі технічні характеристики;
  • компактність;
  • Надійна і ергономічний корпус;
  • Тривалий термін експлуатації;
  • Справедлива вартість;
  • Автоматизація;
  • Гарантія виробника.

В результаті Ви отримаєте:

  • Добре розділені цінні матеріали;
  • Зниження вартості робочої сили;
  • Економію часу;
  • Підвищення рентабельності.

Добре розділені цінні матеріали;   Зниження вартості робочої сили;   Економію часу;   Підвищення рентабельності

Експлуатація заводу з переробки сміття виробництва «3BHungaria» (продемонстрований на фото) дозволяє істотно поліпшити екологічну стан в регіоні і отримати додатковий дохід за рахунок продажу вторсировини і виготовлення з нього інших корисних матеріалів. Можна замовити повністю автоматичний комплекс за оптимальною ціною.

Систематична зворотний зв'язок з партнерами, розуміння вимог замовників, надання ряду супутніх послуг, оперативність взаємодії роблять співпрацю з нашою компанією комфортним.

Систематична зворотний зв'язок з партнерами, розуміння вимог замовників, надання ряду супутніх послуг, оперативність взаємодії роблять співпрацю з нашою компанією комфортним

продаж комплексів по переробці щебеню , піску , біомаси , Спеціальних матеріалів , зберігання матеріалів , Що транспортує обладнання за справедливими цінами здійснюється в будь-яке місто України (Одеса, Київ і т.д.) офіційним партнером 3БХ - компанією «МХМ Україна».

Наші фахівці надають допомогу на етапі технічного і економічного обгрунтування придбання продукції, повністю супроводжують доставку, отримання всіх супровідних і дозвільних документів, надають послуги з шеф-монтажу, на етапі гарантійного та післягарантійного обслуговування обладнання.

Щоб купити сміттєпереробний завод, отримати розрахунок ціни або терміни виготовлення зв'язуйтеся з нашими менеджерами або заповніть заявку .

Новости