Облаштування свердловин на воду під ключ для водопостачання приватних будинків і підприємств

Буріння свердловин на воду «під ключ» - це важливий етап виконання робіт для повноцінного водопостачання приватного будинку, фермерського господарства або промислового об'єкта безперебійним джерелом води. Звичайно ж, пробурена свердловина, це всього лише перший етап на шляху до повноцінної системи водопостачання заміського будинку, підприємства і т.д. Коли бурові роботи закінчені, Ви отримуєте свердловину (обсадна труба виступає над поверхнею землі і як правило закрита кришкою тимчасової). Описуваний далі спосіб облаштування свердловини, підійде для будівництва системи водопостачання заміського будинку. Облаштування джерела промислового водопостачання проводиться інакше, з інформацією Ви можете ознайомитися в даній статті « Облаштування промислової свердловини на воду «.

Тепер необхідно визначитися, яким способом провести воду в будинок, а також вирішити питання з розміщенням обладнання. Тому, другим етапом в процесі будівництва системи водопостачання будинку буде - облаштування свердловини на воду.

Зниження цін на буріння і облаштування свердловин «під ключ» в Нижньому Новгороді і Нижегородської області від компанії «Буркомпані» - 1400 руб. / П.м. Офіційний договір, гарантія якості, безкоштовне сервісне обслуговування протягом всього терміну гарантії. Поспішайте замовити буріння свердловини на воду взимку!

Необхідно зрозуміти, що облаштування свердловини, це цілий комплекс робіт, який включає в себе монтаж необхідного обладнання. Від якого буде залежати підйом води і доставка її в будинок. Звичайно, зауважимо і те, що обладнання необхідного до установки не так вже й багато, але в будь-якому випадку монтаж свердловинного обладнання найкраще довірити професіоналам. Адже якщо Ви робитимете самостійно облаштуванням свердловини без певних технічних знань, в процесі вироблених робіт, Ви можете допустити помилки, які здатні вивести з ладу дороге устаткування.

Тому, краще всього надати послуги з облаштування свердловини, в тій же бурової компанії, яка займаємося бурінням вашої свердловини. У цьому випадку Ви будете повністю впевнені в тому, що бурова бригада знає необхідні параметри свердловини, які будуть потрібні в процесі установки необхідного свердловинного обладнання. Зауважимо те, що повністю облаштувати водозабірних споруд можна і до споруди котеджу або дачного будиночка, наприклад, встановивши всі потрібне обладнання всередині кесона (герметична ємність: пластикова, сталева) підземний колодязь. облаштування свердловини під воду включає наступні етапи:

Установка кесона або свердловинного адаптера. Якщо свердловина буде експлуатуватися цілий рік, то в такому випадку буде потрібно установка герметичного кесона, для того щоб в свердловину не проникли грунтові води. Економічно вигідне рішення альтернатива кесона буде монтаж свердловинного адаптера (латунного з'єднання в обсадної трубі на глибині промерзання);

Установка насосного обладнання (свердловинного насоса) і оголовка свердловини. Насос свердловини опускають разом з пластиковою трубою в свердловину нижче рівня води. Установка оголовка дозволить герметизувати і захистити гирлі свердловини від попадання паводкових вод і сміття. Насос свердловини в обов'язковому порядку повинен підбиратися в залежності від характеристик пробуреної свердловини. вартість же насосного обладнання залежить від марки і продуктивності;

Установка гідроакумулятора для стабільної та ефективної роботи насоса і підтримання необхідного тиску в системі водопостачання. Гидроаккумулятор є ємність всередині якої розташована гумова груша об'ємом від 10 до 1000 літрів, об'єм підбирається в залежності від потреб. Він може бути встановлений, як всередині будинку або ж в кесоні;

Прокладка водопроводу до будинку;

Пуско-налагоджувальні роботи потрібні для регулювання обладнання автономної системи водопостачання;
При необхідності проводиться установка системи фільтрації відповідно до показників аналізу води.

Бурова компанія «Буркомпані» допоможе Вам в організації повноцінної системи водопостачання приватного будинку, коттеджного селища, фермерського господарства або ж підприємства. Наша команда фахівців зробить для Вас всі необхідні розрахунки і підбере необхідне обладнання, яке підійде саме для Вашої системи водопостачання. Зателефонуйте нам і замовте буріння і облаштування свердловини в Нижньогородській області.

Корисні статті на нашому сайті:

VN: F [1.9.22_1171]

Rating: 0.0 / 10 (0 votes cast)

VN: F [1.9.22_1171]

Поділися статтею з друзями і колегами

на Ваш сайт.

Новости