Обнаружитель жучків і диктофонів "Хантер" купити онлайн

  1. Хочете убезпечити себе від Радіошпіонаж? Придбайте детектор жучків!
  2. Переваги детектора жучків "Хантер"
  3. Як працює детектор жучків "Хантер"?
  4. Завдяки двом змінним антен, прилад виявляє все жучки, що працюють в різних діапазонах
  5. Можливість ефективної роботи при перешкодах і в складних міських умовах
  6. Прилад дозволяє визначати місцезнаходження "жучків"
  7. Харчування від акумулятора забезпечує автономну роботу протягом 10 ч
  8. Технічні характеристики:
  9. Комплект поставки:
  • 2 змінні антени для пошуку високочастотних і низькочастотних передавачів;
  • плавне регулювання чутливості і динамічного діапазону;
  • можлива повністю безшумна робота в віброрежимом;
  • система пошуку жучків за показаннями світлодіодним шкали і акустозав'язки;
  • до 10 годин автономної роботи від вбудованого акумулятора.
  • Портативний прилад для виявлення і локалізації різних типів цифрових і аналогових "жучків". Відрізняється широким діапазоном контрольованих частот - від 50 до 3500 МГц, в який входять абсолютно всі сучасні канали зв'язку. Розрахований на сканування приміщень площею до 30 кв. м, має хорошу чутливість до -65 дБм, що дозволяє виявляти навіть слабкі передавачі потужністю всього 10 милливатт.

    Для максимально ефективного пошуку сигналів в різних діапазонах - прилад забезпечений двома змінними антенами. В умовах сильного електромагнітного шуму чутливість і динамічний діапазон апарату можна відрегулювати вручну. Для визначення фізичного місцезнаходження мікрофонів прилад обладнаний режимом акустозав'язки. Детектор забезпечений яскравими LED-індикаторами і вібросігналізаціей, харчується від вбудованого Li-ion акумулятора ємністю 320 мА / год, якого вистачає на 10 годин роботи. АКБ заряджається від USB-порту комп'ютера (перехідною шнур в комплекті) або мережі 220 В (адаптер отримується додатково).

    Детектор жучків Хантер за форм-фактору нагадує стильну рацію (клікніть по фото, щоб збільшите його)
    Детектор жучків "Хантер" за форм-фактору нагадує стильну рацію (клікніть по фото, щоб збільшите його)

    Хочете убезпечити себе від Радіошпіонаж? Придбайте детектор жучків!

    Якщо Ви бізнесмен, чиновник або просто людина з багатою особистим життям, то напевно Вам є що приховувати від сторонніх вух. Відомі сотні випадків, коли компанії не захищали свої секрети, а конкуренти підступно користувалися їх безпечністю. Результат - повне розорення і нерозуміння того, як таке могло статися. Якщо Ви не хочете поповнити ряди нещасних, які страждали зайвою безпечністю, радимо Вам подбати про інформаційну безпеку. Візуально виявити шпигунські радіомікрофони майже неможливо, проте розроблені сучасні апарати, що виявляють будь-які шпигунські пристрої, що працюють по радіоканалу, - детектори жучків. Одним з яскравих представників цієї групи приладів є анти-жучок "Хантер".

    Переваги детектора жучків "Хантер"

    • Широкий робочий діапазон частот (від 50 до 3500 МГц) дозволяє виявляти самі різні пристрої, що працюють в протоколах GSM / CDMA / 3G / Bluetooth / Wi-Fi / Wi-Max. Жоден "жучок» не залишиться не виявленим!
    • Висока чутливість до 65 дБм. Забезпечує можливість виявлення навіть слабких передавачів потужністю 10 милливатт в межах приміщення площею 30 кв. м.
    • Прилад не привертає до себе уваги за рахунок підтримки вібрації і візуальної (повністю беззвучної) індикації.
    • Має малі габарити, не боїться падінь і ударів, так як укладений в корпус з ударостійкого пластику. Компактні розміри детектора дозволяють завжди тримати його при собі.

    Детектор жучків Хантер відрізняється невеликими розмірами (менше 12 см в довжину)
    Детектор жучків "Хантер" відрізняється невеликими розмірами (менше 12 см в довжину)

    Як працює детектор жучків "Хантер"?

    Принцип роботи детектора жучків заснований на скануванні діапазонів частот, в яких найчастіше працюють шпигунські пристрої. Як тільки "жучок" активується і починає передавати інформацію господареві, детектор засікає його і сигналізує про це світінням вбудованих світлодіодів або вібруючі сигнали. Ви будете миттєво сповіщені, якщо Вас спробують прослухати, і зможете вжити відповідних заходів щодо забезпечення безпеки.

    Завдяки двом змінним антен, прилад виявляє все жучки, що працюють в різних діапазонах

    Більшість детекторів жучків працює в широкому діапазоні, що тягнеться до 3 або навіть 7 ГГц, але багато хто з них вкрай погано виявляють пристрої, що працюють в протоколах Bluetooth, Wi-Fi, Wi-Max, а також GSM 1800, так як мають низьку чутливістю у верхній частини підтримуваного діапазону частот. Тому найдосвідченіші шпигуни цілком можуть застосувати (і застосовують!) Проти Вас "жучки", що працюють на більш високих частотах, які здебільшого анти-жучків виявляються погано або не виявляються зовсім. Творці детектора "Хантер" передбачили цей момент, оснастивши прилад відразу двома змінними антенами - низько- і високочастотної. Як результат, на відміну від звичайних детекторів, даний прилад виявляє жучки на всьому протязі діапазону 50 ... 3500 МГц.

    • Перша змінна антена призначена для пошуку жучків в низькочастотної частини заявленого діапазону. Вона показує максимальні результати при скануванні частоти 433 МГц, демонструючи коефіцієнт посилення 3 дБ.
    • Друга змінна антена ідеально підходить для пошуку високочастотних передавачів. Вона має пік посилення, що досягає 2,5 дБ, на частоті 2,4 ГГц.

    Таким чином, можна сказати, що "Хантер" виявляє практично всі "жучки", передають інформацію по радіоканалу, які тільки можуть бути. Це гарантує Вам найвищу захист від витоку інформації з Вашого кабінету, будинку або автомобіля, де використовується детектор.

    Можливість ефективної роботи при перешкодах і в складних міських умовах

    Детектор "Хантер" має можливість однаково ефективно шукати жучки при сильному і слабкому рівні електромагнітних завад. Дана перевага забезпечують два регулювання - чутливості і динамічного діапазону приладу. Якщо Ви перебуваєте за містом, де рівень фонових перешкод невисокий, можна встановити чутливість апарату на максимум, а в умовах мегаполісу - навпаки, знизити. Налаштування динамічного діапазону (масштабу) дозволяє "відсікти" від детектування занадто слабкі або занадто сильні радіосигнали. Наприклад, якщо Ви знаєте, що поблизу працює вежа стільникового зв'язку, то масштаб можна знизити і тоді апарат не буде реагувати на її випромінювання.

    Чутливість детектора жучків Хантер і його динамічний діапазон налаштовуються регуляторами, винесеними на верхню панель приладу (клікніть по фото, щоб збільшите його)
    Чутливість детектора жучків "Хантер" і його динамічний діапазон налаштовуються регуляторами, винесеними на верхню панель приладу (клікніть по фото, щоб збільшите його)

    Прилад дозволяє визначати місцезнаходження "жучків"

    Для захисту від шпигунських пристроїв важливо не просто знати про те, що вони є неподалік від Вас, але і оперативно знаходити і знешкоджувати їх. Детектор "Хантер" відповідає цим вимогам і дозволяє швидко знаходити навіть самі добре заховані й замасковані під що-небудь "жучки". Це можна робити двома способами.

    1. Відстежуючи свідчення світлодіодним шкали. Для оперативного пошуку таких пристроїв на лицьовій панелі приладу є індикатор рівня поля, що представляє собою 10-сегментну світлодіодну шкалу. У міру наближення до "жучків" її свідчення будуть рости, що дозволяє швидко знаходити і знешкоджувати передавачі.
    2. Включивши апарат в режим акустозав'язки. Акустозав'язки використовується для пошуку прихованих мікрофонів, які працюють в аналоговому режимі. Жучок вловлює звук детектора, передає його по радіо, радіосигнали вловлює детектор і знову відтворює у вигляді звуку. Цикл замикається - і виходить "свист". Режим акустозав'язки дозволяє найбільш точно виявити по характерному "свисту", де саме встановлено жучок.

    Харчування від акумулятора забезпечує автономну роботу протягом 10 ч

    Детектор жучків "Хантер" харчується від вбудованого АКБ на 320 мА / год, якого вистачає на 10 годин безперервної роботи. Якщо заряд акумулятора знизиться нижче критичної величини, користувач буде повідомлений про це - на передній панелі пристрою засвітитися індикатор "Low Batt". Як відзначають співробітники нашого сайту www.bughunter.ru, заряджати АКБ можна відразу двома способами: від мережі 220 В (адаптер докуповується окремо) або USB-порту комп'ютера (перехідний кабель в комплекті).

    Технічні характеристики:

    Значення

    Тип виявляються пристроїв цифрові і аналогові Робочий діапазон частот

    • 50 - 3500 МГц (CDMA, GSM 900/1800, DCS, 3G, DECT, PCS, Bluetooth, Wi-F, Wi-Max і ін.)

    Індикація рівня виявленого сигналу шкала з 10-ти яскравих світлодіодів Площа сканування (залежить від потужності жучка і наявності сторонніх перешкод) до 30 кв. м Налаштування чутливості ручна, плавна Налаштування масштабу (динамічного діапазону) ручна, плавна Максимальна чутливість -65 дБм Сигналізація виявлення передавачів

    • віброрежим;
    • візуальний режим.

    Вбудований динамік є Режим акустозав'язки є Антени

    • низькочастотна, SMA, на 433 МГц, 3 дБ;
    • високочастотна, SMA, на 2,4 ГГц, 2,5 дБ.

    Матеріал корпусу ударостійкий пластик Живлення Li-ion акумулятор на 320 мА / год Тривалість роботи без підзарядки АКБ до 10 годин Розміри (без антени) 115 х 46 х 21 мм Вага 300 гр.

    Комплект поставки:

    • детектор жучків "Хантер";
    • 2 знімні антени;
    • кабель USB-miniUSB для зарядки вбудованого АКБ;
    • інструкція;
    • гарантія.
    • пакувальна коробка.

    Товар сертифікований!

Хочете убезпечити себе від Радіошпіонаж?

Новости